- 16 Haziran 2010
- 191.605
- 134.628
- 6.478
Ali Koç: "Fenerbahçe'nin şampiyon olmasında birçok engel var. Benim başkanlığımda bu engeller arttı. Süper Kupa olayında birçok paydaş var, cımbızla bizi hedef gösterdiler. Yeni aldığım bilgiler de var... TFF bu işi Ankara'ya raporlarken, bizi işaretlemiş. Biz bunun dibine ineceğiz. O yüzden devletimizden bir kez daha rica ediyorum; kim doğru söylüyor, kim yalan söylüyor bu işin üzerine gidilsin."
Ali Koç: "Başkanlığı bırakıyorum, bizi şampiyon yapmayacaklar zaten."
Ali Koç: "3 Temmuz'da çok ağır bedeller ödedik. Hala ödüyoruz, son 10 yılda yaşadıklarımız ortada. FETÖ ile en ihtişamlı döneminde yüzleştik. Kimse yanımızda değildi, dimdik durduk. Fenerbahçe o dönemde fersah fersah fersah öndeydi rakiplerinden. Otobüsümüz kurşunlandı, hala faili meçhul."
Ali Koç: “Fenerbahçe'nin son 13 yılda 1 şampiyonluğu var, bunu sportif sebeplerle açıklayamazsınız. Bazı sezonlar bazı kulüpler belirlenerek şampiyon yapılıyor.”
Ali Koç: "Ben çok temizim ama Türkiye'de futbol, temiz insanların barınabileceği bir sektör değil."
Ali Koç: "Ferdi Kadıoğlu, benim tahminim ve düşüncem sezon sonunda yeni bir hikayeye yelken açacak."
Ali Koç: "2011 Süper Kupası için Beşiktaş ile birlikte başvurduk. Oynayacağız.''