Ali Koç: "Bazı sezonlar bazı kulüpler belirlenerek şampiyon yapılıyor"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
20240215_100200.jpg

Ali Koç: "Fenerbahçe'nin şampiyon olmasında birçok engel var. Benim başkanlığımda bu engeller arttı. Süper Kupa olayında birçok paydaş var, cımbızla bizi hedef gösterdiler. Yeni aldığım bilgiler de var... TFF bu işi Ankara'ya raporlarken, bizi işaretlemiş. Biz bunun dibine ineceğiz. O yüzden devletimizden bir kez daha rica ediyorum; kim doğru söylüyor, kim yalan söylüyor bu işin üzerine gidilsin."

Ali Koç: "Başkanlığı bırakıyorum, bizi şampiyon yapmayacaklar zaten."

Ali Koç: "3 Temmuz'da çok ağır bedeller ödedik. Hala ödüyoruz, son 10 yılda yaşadıklarımız ortada. FETÖ ile en ihtişamlı döneminde yüzleştik. Kimse yanımızda değildi, dimdik durduk. Fenerbahçe o dönemde fersah fersah fersah öndeydi rakiplerinden. Otobüsümüz kurşunlandı, hala faili meçhul."

Ali Koç: “Fenerbahçe'nin son 13 yılda 1 şampiyonluğu var, bunu sportif sebeplerle açıklayamazsınız. Bazı sezonlar bazı kulüpler belirlenerek şampiyon yapılıyor.”

Ali Koç: "Ben çok temizim ama Türkiye'de futbol, temiz insanların barınabileceği bir sektör değil."

Ali Koç: "Ferdi Kadıoğlu, benim tahminim ve düşüncem sezon sonunda yeni bir hikayeye yelken açacak."

Ali Koç: "2011 Süper Kupası için Beşiktaş ile birlikte başvurduk. Oynayacağız.''

Ya ne adi bir insansın sen ulan adam gibi maç yonetilse 10 puan fark yemistin .. Sırf derbide ve Sivas'ta penaltilarimiz verilse 7 puan ondeydik şu an

Nasıl katlanıyorlar bu ağlak adama inanılır gibi değil. Süper kupa raporuyla şampiyonluğun ne alakası var be kardeşim.

beceriksiziz demiyorda bizi şampiyon yapmayacaklar zaten diyor belli ki bu seneki ümidini de kaybetmiş şimdiden taraftarlarına veriyor gazı biz şampiyon oluruz da bizi yapmıyorlar fln komik komik hareketler.

Başkanım taraftar kanmaya musait sene sonu ismailin yerine getir perreirayı yada aykutu, yap 15 milyonluk 2,3 çöp transfer bide 5 yıldızlı forma yap şöyle demeçlerle süsle 1959 öncesi diye 3 sene daha devam... top atsalar yıkılmazsın

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Ulan sanki otobüsü taradılar 10 futbolcu 5 antrenör 3 yönetici öldü falan. Adamların uçağı düşüyor Brezilyada liglerine devam ediyorlar. Ne ağlak bunlar. Adamların kupasına çöktünüz 2011de ama hep siz mağdursunuz.

Geri
Üst Alt