Ali Koç: "Kulübün borcu 621 milyon euro"

Bizim dalga geçtikleri bileklik kampanyasına tamah etmişlerr vahh vahhh şikeciler ne oldum değil ne olacağım diyeceksiniz BETER OLUN İTLER..

Ekli dosyayı görüntüle 25495
bizimle dalga geçiyorlardı bileklik olayıyla şimdi aynı yola gelmişler :D klasdlkalkda

vizyonları dursununkiyle yarışır

dursun-ozbek-i-3-kelimeyle-anlatmak_996432.jpg

Ali Koç: "$20M'luk bir sponsorluğu garantiledik diyebilirim. Kısa zamanda açıklanacak.

Bunlarda ibra isi yokmu? Ben Ali Koc olsam Azizi mahkemeye verirdim. Adam senelerce bilanco da fenerin borcunu hep 200-300 milyon tl falan göstermiyormuydu? Adam bildigin takimin icine etmis

Ali Koç düzgün bir adam.Fenerbahçenin Azize elinde nerelere geldiğini şeffef bir şekilde ortaya koydu.
2023e kadar tüm gelirlerine el konulmuş durumda.Tüm taşınmazlarında ipotek var ve hacizler kapıda.UEFA ya bu tablo ile nasıl gidecekler bilemiyorum.Bu şartlarda normalde küme bile düşürülmesi gerekir.
Ali Koç'un işi çok zor.

Aziz baskanimiza karsi yurutulen bu karalama kampanyasini kiniyorum. Aziz baskan gereken cevabi en kisa surede verecektir.

50 milyon$ hibe etmiş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Secimle basina gectigin bir kulup icin boyle paralar vermek beyinsizlik. Goren de akli basinda bir insan sanır.

Borcumuz 190 m € avro ise 3-4 kez sampiyonlar ligine gidersek o borc kapanir.

Ama fenerbahce gercekten bitmis.

620 milyon borc
- Ali koc 50 milyon
-20 milyon sponsor
————————-
550 milyon halen var

Secimle basina gectigin bir kulup icin boyle paralar vermek beyinsizlik. Goren de akli basinda bir insan sanır.
kişisel serveti 700m dolar diye okumuştum gerçekten şaka gibi 50-70 ini bi kulüp için vermek. sahibi değilsin üstelik.
150 milyon tl vaat etti daha faxlasını vermiş

50 milyon$ hibe etmiş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Obur basliga yazdim buraya da yazayim, uzun vadede Ali Koc kulubu kurtarmayi basaracaktir, tabii yakin donemde bunun sancilari olacaktir ama bu secim gercekten onemliymis. Aziz Yildirim 3 senede bu kulubu kurtarilamaz hale getirmeyi basarirmis, tabii bu Ali Koc'un cizdigi resim.

Ayrica UEFA men falan vermez, Ceferin daha yapici bir politika izliyor. Biz yemedik, Fener de yemez. Yalniz bizimkinden daha agir bir settlement agreement gelecektir muhtemelen. Gelirlerin falan temlikli olmasi cok guzel.

Son olarak, benim bildigim kadariyla Ali Koc kulube para falan hibe edemiyor. FFP buna engel. Herhalde kasa kolayligi saglamak adina para yatirmis fakat geri alacak, degil mi?

Geri
Üst Alt