Yasar Aslan
10 Numara!
- 20 Şubat 2010
- 10.239
- 1.014
- 1.778
Evet gidin orayı da o pis icraatlarınıza alet edin orayida kirtelin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
uefa fifa girdi mi, bi açıklama mı oldu ben görmedim deMeali: bize fazla ceza vermeyin lütfen.
Yüce rabbim cok büyük. Bu salaklar taraftarlara saldirmasaydi hicbirsey olmayacakti ama enayiler saldirinca büyük cezalar iyeceklerini anladi ve yalvariyor hukümete filan.
Isin icine uefa fifada girdi yani öyle gecistiremeyecek tff.
Uefa baskanin aciklamasi var takip ediyoruz gelismeleri diye.uefa fifa girdi mi, bi açıklama mı oldu ben görmedim de

uefa fifa girdi mi, bi açıklama mı oldu ben görmedim de
google de aradım bulamadım ama neyse oyuncular ceza yemeli mutlakaUefa baskanin aciklamasi var takip ediyoruz gelismeleri diye.
Altyazı
Biz tuzağa düşmeyiz. 500 tane firsat kolladilar hic birinde düşmedik.7 nidandaki süper kupa maçından 5 gün önceden ortamı gerip trabzonspor gibi bizide tuzağa çekecekler.
Futbolcuların sahaya çıkabilmeleri için güvende ve emniyette olmaları gerektiğini belirten Infantino, "İlgili makamları, buna her düzeyde saygı gösterilmesini sağlamaya ve Trabzon'daki şok edici olayların faillerini yaptıklarından sorumlu tutmaya çağırıyorum." yorumunu yaptı![]()
FIFA Başkanı Gianni Infantino Kabul edilemez
FIFA Başkanı Gianni Infantino Kabul edilemezbeinsports.com.tr
Bizim taraftar diğerleri gibi salak değil iyi ki. Kendileri sahaya atlar büyük ihtimalle7 nidandaki süper kupa maçından 5 gün önceden ortamı gerip trabzonspor gibi bizide tuzağa çekecekler.