Ali Koç: "Ligden çekilme kararı alırsak başkanlığı bırakmıyorum"

Evet gidin orayı da o pis icraatlarınıza alet edin orayida kirtelin

Trabzonun yapacağı açıklamalar önemli okadar olay üzerine fener tarafı sırf blöf yapılıyor diye ceza almazsa ortalık dahada karisir

Ligden çekildin bilmem kaçıncı lige gittin. Oranın federasyonu premier lig bundesliga seri a federasyonları, mhk sı , hakemleri mi?

Ligden çekildin. Napcan şampiyon olmayıp hep alt liglerde mi oynayacaksın? Hiç yükselmeyecek misin?

Ligden çekildin. Bilmem kaçıncı lige gittin. Tadic'e, Fred'e gelin oynayın mı diyeceksin?

Ne istiyorsunuz? Napalım? Şampiyonluğu, süper kupayı, hatta elendiğiniz ztk yı da mı verelim? Konferans ligi kupasını almanız için bütün lig maçlarınız mı ertelensin?

Başkanınız geldi ne dedi size : Benim vizyonumu anlayamadınız. 6 senedir böyle uyutuyor işte. Başkan oldu milyonlar harcadı transferlere. Her sene hoca değiştirdi. Tff dedi, 3 Temmuz dedi, hakemler dedi, yıldızlar dedi... Bahane çok sizde. Başkanlarınız ne derse inanıyorsunuz.

Ulan haftalar/aylardır her maç saçma sapan penaltı, uydurma kartlar ve gol atıncaya kadar verilen uzatma maçları sonrası algı yaratıp durdular. Özellikle o ismini anmak istemediğim toksik yönetici zımbırtısı.. Sonra Galatasaray'a yapılan hataları kovalayıp onun üstünden algı ve mağduriyete devam ettiler. Kendine öyle boş bir kalkan yaratıyor ki, ülkenin temel değerlerini aşağılar vaziyette roller üstleniyorlar. Bu ülkeyi yüce Türk milleti kurtardı, büyüttü ve yine öyle olacak. Aylardır ayrıştırma çabaları, insanları galeyana getirme çabaları ve dur arkadaş diyen de yok.

Meali: bize fazla ceza vermeyin lütfen.
Yüce rabbim cok büyük. Bu salaklar taraftarlara saldirmasaydi hicbirsey olmayacakti ama enayiler saldirinca büyük cezalar iyeceklerini anladi ve yalvariyor hukümete filan.
Isin icine uefa fifada girdi yani öyle gecistiremeyecek tff.
uefa fifa girdi mi, bi açıklama mı oldu ben görmedim de

Ligden çekilirlerse amatöre düşeler yok oylr bi alt lig filan , blöf yapiyor

Trabzon taraftari fena tongaya düşürdü bunları, mac biter bitmez soyunma odasina gitseler hic birşey olmayacaktı..

Gelecek muhtemel cezalardan kurtulma ya da en azından minimuma indirtme çabaları.

Geri
Üst Alt