Ali Koç, RAMS Park'a Gelip Herkese Saldırdı

Soyunma odasindan sahaya gelmekte br kapı açma veya bu herifin hak mahrubiyeti var direkt uçarak gelemiyor ya biri kapıyı açmış oluyo illaki.
Deplasman soyunma odasına zaten gider ben sahanın kapıları kapalıydı da onu biri açtı dedin diye algıladım.

Şaka bir yana ciddi ciddi şu olaylar hemen servis ediliyor. Taraftar o bölgeye yönelse ne olacak? Nasıl bir kafa, nasıl bozuk bir yapı bu arkadaş
"daya yiceksin git" falan dedikten sonra ali koç arkasındaki manyağı görüyor musun sen...

selahaattin baki nasıl izin istiyor delirmek için...zor zaptedio orda...

bu adamın yokolması lazım diyorduk diyorduk - belki sonunda gidecektiiiiiii .... şu maçla EN AZ 3 YIL daha kalacak.

bak 1 TANE MERT HAKAN YANDAŞ PİSLİĞİNİN kelebek etkisi gibi yayılan işine bak sen.

Mahalle karilari gibi kavga mi etmemizi istiyorsunuz ?
Kavga bize yaramaz
Kalmis son mac
Eziklere pirim vermeyin
Kendi kalitesizliklerini tescilliyorlar
Gene sampiyon olmus gibi davraniyorlar..

stat müdürünü cidden cok fena dövmüşler gecmis olsun peki dayak atılırken fenerliler dj müzigini kim açtı

Trabzonlularla dalga geçiyoduk hem yenilip hem dayak yediler diye

Biz aynı duruma düştük

Bize bu kepazeliği yaşatan herkes bedelini ödeyecek

özbekin seçilme şansı zaten zayıftı artık hiç yok ,karşı tarafta ise aziz yıldırımın hiç şansı kalmadı

bu goruntulerı,bizim hocaya ve oyunculara izletmek lazımda,dubaide güneslenirken hangisi bakar acaba

İzletsen ne olur
Gururu olan takım sezon başından beri fener tarafından yapılan olayları görüp sahada bugün en kötü 1 puan alırdı.

Bugün taraftarı kırdılar, bugün bütün hevesi hiç ettiler.

Lan olm gördükçe deliriyorum bu tamamen bir yönetim faciasıdır. Siz rakip takımın stadı ne zaman terk etmesi gerektiğini bilmiyor musunuz, adamlar halen daha niye stadda. Kim yönetiyor bizim stadı, yönetimden hangi gerzek sorumlu bu işten 🤬🤬🤬

Bunlar bu yüzle yarın başka gün Erden Timur'a da saldırır, herkese saldırır. Bu teröristleri 1-2 maç cezayla, 20 gün hak mahrumiyetiyle engelleyemezler.

Stad müdürünü linç etmişler.

tekrar yayın açtılar olaylar üzerine.

isimler cisimler çıkar ortaya bakalım..

Geri
Üst Alt