Ali Koç: "Sivasspor-Galatasaray maçın sorumlusu tamamen Özgüç Türkalp. Derhal emekli olmalı"

İlgilenmiyorum ancak atamalar hakkında söyledikleri ilgimi çekti bu iş gerçekten tuhafmış atamalarla ahbap çavuş ilişkileriyle yok yapay zeka bilmem ne ile bizi ansızın ateşe atabilirler. anlaşılıyor ki Erden Timur az önce boş konuşmamış hala yükleniyor federasyona bilmediğimiz bir şeyler var bence.

Ali Koç: "Erkan Özdamar. Sivasspor-Galatasaray maçın hakemi. Öncelikle bir çürük rapor olayı var. Askere gitmesine engel, fiziki bir durum varsa nasıl hakem olabilir? Askere gitmemiş. Siz biliyor muydunuz bunu? Bununla ilgili bir açıklama yok. Orada bir muamma var. Bu arkadaş sezon başındaki atletik testi geçemiyor."

Ali Koç: "Testi geçememe sebebi sakatlık olarak belirtiliyor. Ama son dönemde Türk hakemlerinin testleri geçememesi o kadar sık rastlanan bir olay ki... Fakat 6. haftada ilk maçını alıyor. 6-8-10 ve 13. haftalarda maç aldıktan FIFA listesine alınıyor."

Ali Koç: "Erkan Özdamar, bu sezon sadece 4 maç yönettikten sonra FIFA listesine alınıyor. Sistemdeki gariplikleri, tuhaflıkları göstermek için anlatıyorum. Dünkü maça daha gelmedim. Dünkü maç resimde büyük bir nokta."

Screenshot_2022-12-30-15-32-12-53_0ab1459057c169311e15ba532a891709.webp

Ulan Ali ailede bir halta yaramadığın için eline oyuncak niyetine fb verdiler. Onda da başarısız oldun. Ailede senden memnun olan tek bir kişi var mı acaba?

erkan özdamara çürük raporluğundan salvolamak ne kadar ayıp lan, adam belki pembe tezkere aldı sanane ulan

Askerlik muhabbeti çok ayıp sana ne ali bir zamanlar taptığın selefin askerlik yapmış mı

Geri
Üst Alt