Ali Koç: "Sivasspor-Galatasaray maçın sorumlusu tamamen Özgüç Türkalp. Derhal emekli olmalı"

Kamera onunde bizi dusurun uhuhu diye aglayip arka planda zor kullanarak tescilli sikeci kulubunu ligde tutan herif degil mi bu?

Ali Koç: "Uzun süre sonra hiç istemediğimiz bir konuyla ilgili sizlerle beraberiz. Dikkat edenler olmuştur, son zamanlarda 3 defa, biri 5 Kasım, biri 24 Kasım, biri de 28 Kasım'da olmak üzere MHK ile ilgili bazı söylemlerde bulunmuştum."

Ali Koç: "TFF'nin kronikleşmiş hakem sıkıntısını gidermek için samimi şekilde çalıştığını yeni metotlar getirdiğini, yeni testler getirdiğini, bir dönüşüm olduğunu ancak bu dönüşümün başarılı olması için MHK'nın aynı yolda yürümesi gerektiğini söylemiştim."

Ali Koç: "Ancak Fenerbahçe olarak ciddi şüphelerimiz olduğunu, hoşumuza gitmeyen şeyler olduğunu belirtmiştim. Sivasspor-Galatasaray maçında yaşananlar bizi ciddi şekilde rahatsız etmiştir."

Ali Koç: "Özgür Ertem diye bir hakem. Hatay-Giresun maçına yardımcı olarak atanıyor. Sonra öğreniyoruz ki bu hakem hiçbir teste katılmamış. Dolayısıyla bu hakemin maç yönetememesi lazım. MHK, TFF'yi yapay zeka adıyla uyutuyor."

Ali Koç: "Dün geceki maçta bir hakem hatası yüzünden bir takıma dezavantaj, bir takıma avantaj sağlandığı konusu değil. Tüm takımlar için avantaj ve dezavantaj. Düşme potası ve şampiyonluk yarışı konusu..."

Ali Koç: "Geçen hafta açıklama yapmıştık. Trabzonspor-Fenerbahçe maçından önce. Serkan Çimen ile ilgili rahatsızlığımızı dile getirmiştik. Maçın hakem etkisiyle kaybedildiğini söylemiyorum."

Ali Koç: "Zorluk derecesi yüksek bir maça hangi yan hakem atanmamalı diye sorsanız, ilk önce Serkan Çimen adı çıkar. Niye bu yapıldı diyoruz, yapay zeka diyorlar. Yapay zeka ile eskiden alıştığımız triolar bozulmaya başladı. Bu hakemlik bir ekip işi."

Ali Koç: "Zorluk derecesi yüksek maçta Halil Umut Meler'e yardımcı olarak Serkan Çimen'in atanması, Halil Umut Meler'e de haksızlık. Çünkü hakemlik ekip işi."

Ali Koç: "Özgür Ertem diye bir hakem. Hatay-Giresun maçına yardımcı olarak atanıyor. Sonra öğreniyoruz ki bu hakem hiçbir teste katılmamış. Dolayısıyla bu hakemin maç yönetememesi lazım. MHK, TFF'yi yapay zeka adıyla uyutuyor."

Ali Koç: "Yaşar Kemal Uğurlu... Geçen hafta TFF bize sunum yaptı. 41 kriter var. Hakemlerin nasıl atandığını bize belirttiler. 5. kriter şöyle; "hakem-takım ilişkisi" Biz de çok enteresan bulduk bu maddeyi."

Ali Koç: "5. madde "Bir hakem, bir takımın maçına atanmak istemiyor ise o takımın maçına atanmaz." bu şekilde. Sorduk, bir hakem, Alanya'da ihale almış. O yüzden Alanya maçına atanmıyor. Diğer örnek Arda ve Erce Kardeşler."

Ali Koç: "Dün geceki maçta bir hakem hatası yüzünden bir takıma dezavantaj, bir takıma avantaj sağlandığı konusu değil. Tüm takımlar için avantaj ve dezavantaj. Düşme potası ve şampiyonluk yarışı konusu..."

Ali Koç: "Geçen hafta açıklama yapmıştık. Trabzonspor-Fenerbahçe maçından önce. Serkan Çimen ile ilgili rahatsızlığımızı dile getirmiştik. Maçın hakem etkisiyle kaybedildiğini söylemiyorum."

Ali Koç: "Zorluk derecesi yüksek bir maça hangi yan hakem atanmamalı diye sorsanız, ilk önce Serkan Çimen adı çıkar. Niye bu yapıldı diyoruz, yapay zeka diyorlar. Yapay zeka ile eskiden alıştığımız triolar bozulmaya başladı. Bu hakemlik bir ekip işi."

Ali Koç: "Zorluk derecesi yüksek maçta Halil Umut Meler'e yardımcı olarak Serkan Çimen'in atanması, Halil Umut Meler'e de haksızlık. Çünkü hakemlik ekip işi."

Ali Koç: "Yaşar Kemal Uğurlu... Geçen hafta TFF bize sunum yaptı. 41 kriter var. Hakemlerin nasıl atandığını bize belirttiler. 5. kriter şöyle; "hakem-takım ilişkisi" Biz de çok enteresan bulduk bu maddeyi.
pardon ama ne diyor burada?

Ali Koç: "Yaşar Kemal Uğurlu, Adana Demirspor ve Trabzonspor maçlarına atanmak istemediğini belirtmiş. Bize garip geldi. Araştırdık. Yaşar Kemal Uğurlu'nun böyle bir talebi yok veya sisteme bilgi girişi yok. Bu hakem hakkında bu bilgiyi sisteme kendisi değil, başkası giriyor."

Son ses dinliyorum. İki transfere tav olan meeeleyen möööleyen tiplere gelsin.

1672402928795.gif

Ali Koç: "Sen benim sırtımı sıvazla, ben de senin sırtını sıvazlayayım gibi bir ortam mı var, biz mi anlayamıyoruz. Anlamıyoruz."

Geri
Üst Alt