Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.099
- 72.736
- 5.188
offfffffffffff
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

pardon ama ne diyor burada?Ali Koç: "Özgür Ertem diye bir hakem. Hatay-Giresun maçına yardımcı olarak atanıyor. Sonra öğreniyoruz ki bu hakem hiçbir teste katılmamış. Dolayısıyla bu hakemin maç yönetememesi lazım. MHK, TFF'yi yapay zeka adıyla uyutuyor."
Ali Koç: "Dün geceki maçta bir hakem hatası yüzünden bir takıma dezavantaj, bir takıma avantaj sağlandığı konusu değil. Tüm takımlar için avantaj ve dezavantaj. Düşme potası ve şampiyonluk yarışı konusu..."
Ali Koç: "Geçen hafta açıklama yapmıştık. Trabzonspor-Fenerbahçe maçından önce. Serkan Çimen ile ilgili rahatsızlığımızı dile getirmiştik. Maçın hakem etkisiyle kaybedildiğini söylemiyorum."
Ali Koç: "Zorluk derecesi yüksek bir maça hangi yan hakem atanmamalı diye sorsanız, ilk önce Serkan Çimen adı çıkar. Niye bu yapıldı diyoruz, yapay zeka diyorlar. Yapay zeka ile eskiden alıştığımız triolar bozulmaya başladı. Bu hakemlik bir ekip işi."
Ali Koç: "Zorluk derecesi yüksek maçta Halil Umut Meler'e yardımcı olarak Serkan Çimen'in atanması, Halil Umut Meler'e de haksızlık. Çünkü hakemlik ekip işi."
Ali Koç: "Özgür Ertem diye bir hakem. Hatay-Giresun maçına yardımcı olarak atanıyor. Sonra öğreniyoruz ki bu hakem hiçbir teste katılmamış. Dolayısıyla bu hakemin maç yönetememesi lazım. MHK, TFF'yi yapay zeka adıyla uyutuyor."
Ali Koç: "Yaşar Kemal Uğurlu... Geçen hafta TFF bize sunum yaptı. 41 kriter var. Hakemlerin nasıl atandığını bize belirttiler. 5. kriter şöyle; "hakem-takım ilişkisi" Biz de çok enteresan bulduk bu maddeyi.
Anlamadim zaten hakemlerden rahatsizmis okadarini cozdumpardon ama ne diyor burada?