bu kez doğru iş yapıyor süreci kendi yöneterek dedim ama plansızmış yine.

muhtemelen başkan adayı olmayacaktı, kaçtı gitti denmesin diye oldu.

ilginç gerçekten.

bu kez doğru iş yapıyor süreci kendi yöneterek dedim ama plansızmış yine.

muhtemelen başkan adayı olmayacaktı, kaçtı gitti denmesin diye oldu.

ilginç gerçekten.
Sana kışın hatırlarsan bir olay anlatmıştım. O günden beridir sildim başkanı mümkün değil başarılı olamaz. Ancak itelenirse. Bu başarı değil. Türkiye'de kulüplerin şampiyon olması başarı değildir.

Sana kışın hatırlarsan bir olay anlatmıştım. O günden beridir sildim başkanı mümkün değil başarılı olamaz. Ancak itelenirse. Bu başarı değil. Türkiye'de kulüplerin şampiyon olması başarı değildir.

valla senin o anlattığın olaydan önce daha başkan olduğunda öyle biri olduğunu yazdım ben. 2007'de hakemi odaya kitleyip, şerefsizler hırsızlık yaptı diye açıklama yaptığında zaten men edilmeliydi. her şeyi parayla elde etmiş kibirli bir kişi işte.

lakin ben söylendiği gibi aptal birisi olduğunu düşünmüyorum, muhtemelen hep yönetmeye alışmış, fenerde de adamı koyup onu yönetmeye çalıştı ama hep patladı. bu sefer işin kontrolünü kendisinde tutacak, aziz yıldırım taktikleri bunlar.

valla senin o anlattığın olaydan önce daha başkan olduğunda öyle biri olduğunu yazdım ben. 2007'de hakemi odaya kitleyip, şerefsizler hırsızlık yaptı diye açıklama yaptığında zaten men edilmeliydi. her şeyi parayla elde etmiş kibirli bir kişi işte.

lakin ben söylendiği gibi aptal birisi olduğunu düşünmüyorum, muhtemelen hep yönetmeye alışmış, fenerde de adamı koyup onu yönetmeye çalıştı ama hep patladı. bu sefer işin kontrolünü kendisinde tutacak, aziz yıldırım taktikleri bunlar.
Valla aklı Fenerbahçe'yi yönetmeye yetmez. O yüzden çok akıllı görmüyorum ben. O aklı taraftarı, camiayı oyalar. Başarı sağlamaz.

Fenerbahçe'nin en sağlam takımı basketbolu bitirdi adam.

Valla aklı Fenerbahçe'yi yönetmeye yetmez. O yüzden çok akıllı görmüyorum ben. O aklı taraftarı, camiayı oyalar. Başarı sağlamaz.

Fenerbahçe'nin en sağlam takımı basketbolu bitirdi adam.

Basketbolun bittiği falan yok yav, Avrupa basketbolu hep böyledir 4-5 takım kendi arasında döner işte.

Para vererek fark yarattığın bir platformu bitiremezsin.

Yalı başkanıma holdingte ciddi sorumluluk verilmeme nedenleri anlaşılıyor yıllardır koç grubunu yönetmesi yerine sürekli alakasız yerlere gönderiyor bunu babasi

Ali Koç: "Burak bey benim arkadaşım ama Türkiye'nin en büyük camialarından birinin başkanı. Ben camialara saygısızlık etmemek adına bazı şeyleri sineye çekebilecek bir insanım."

Ali Koç: "Burak Elmas'a mektup yazdım ve mektupla tebrik ettim."

Ali Koç: "Sayın Cengiz son dönemde konuştukça, Allah'tan bizi unuttu ve kendi takımı hakkında konuştu ama enteresan söylemleri olduğunu tüm kamuoyu gördü. Ama bu Fenerbahçe - Galatasaray ilişkisinin en azından belli bir seviyede olmasını engellememeli."

Ali Koç: "Galatasaray Kulübü'nün yönetimi bizim son 3 senedeki yaklaşımımızın yarısını bile sergilese Türk futbolunun problemlerini çözeriz. Yayıncı kuruluş böyle davranamaz, böyle hakem performansları olmaz, TFF böyle yönetemez."

Geçtiğimiz sene fenerbahçe az daha küme düşecekti buna rağmen aziz yildirima mikrofon tutulduğunda çocuklariyla vakit geçirdiğini futbol ile ilgilenmediğini söylemişti.

Geçtiğimiz bir sene de çocuklar mı büyüdü ne oldu da Aziz yildirim bugün çoştu. Bu hirsin arkasinda siyasi gücler veya kötü güçler var.

Ali Koçun arkasindayiz! Onu Kimseye Yedirmeyiz.!

Geçtiğimiz sene fenerbahçe az saha küme düşecekti buna rağmen aziz yildirima mikrofon tutulduğunda çocuklariyla vakit geçirdiğini futbol ile ilgilenmediğini söylemişti.

Geçtiğimiz bir sene de çocuklar mı büyüdü ne oldu da Aziz yildirim bugün çoştu. Bu hirsin arkasinda siyasi gücler veya kötü güçler var.

Ali Koçun arkasindayiz! Onu Kimseye Yedirmeyiz.!
aynen üstad

Geri
Üst Alt