- 1 Mayıs 2018
- 57.183
- 47.976
- 3.873
Ali, koc ailesinden cikmasa, suan tavuk doner kesiyordu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim başkanı tebrik etti mi ?
Sana kışın hatırlarsan bir olay anlatmıştım. O günden beridir sildim başkanı mümkün değil başarılı olamaz. Ancak itelenirse. Bu başarı değil. Türkiye'de kulüplerin şampiyon olması başarı değildir.bu kez doğru iş yapıyor süreci kendi yöneterek dedim ama plansızmış yine.
muhtemelen başkan adayı olmayacaktı, kaçtı gitti denmesin diye oldu.
ilginç gerçekten.
Sana kışın hatırlarsan bir olay anlatmıştım. O günden beridir sildim başkanı mümkün değil başarılı olamaz. Ancak itelenirse. Bu başarı değil. Türkiye'de kulüplerin şampiyon olması başarı değildir.
Valla aklı Fenerbahçe'yi yönetmeye yetmez. O yüzden çok akıllı görmüyorum ben. O aklı taraftarı, camiayı oyalar. Başarı sağlamaz.valla senin o anlattığın olaydan önce daha başkan olduğunda öyle biri olduğunu yazdım ben. 2007'de hakemi odaya kitleyip, şerefsizler hırsızlık yaptı diye açıklama yaptığında zaten men edilmeliydi. her şeyi parayla elde etmiş kibirli bir kişi işte.
lakin ben söylendiği gibi aptal birisi olduğunu düşünmüyorum, muhtemelen hep yönetmeye alışmış, fenerde de adamı koyup onu yönetmeye çalıştı ama hep patladı. bu sefer işin kontrolünü kendisinde tutacak, aziz yıldırım taktikleri bunlar.
Valla aklı Fenerbahçe'yi yönetmeye yetmez. O yüzden çok akıllı görmüyorum ben. O aklı taraftarı, camiayı oyalar. Başarı sağlamaz.
Fenerbahçe'nin en sağlam takımı basketbolu bitirdi adam.
aynen üstadGeçtiğimiz sene fenerbahçe az saha küme düşecekti buna rağmen aziz yildirima mikrofon tutulduğunda çocuklariyla vakit geçirdiğini futbol ile ilgilenmediğini söylemişti.
Geçtiğimiz bir sene de çocuklar mı büyüdü ne oldu da Aziz yildirim bugün çoştu. Bu hirsin arkasinda siyasi gücler veya kötü güçler var.
Ali Koçun arkasindayiz! Onu Kimseye Yedirmeyiz.!
Ali başkanda en sevdiğin özellik nedir Dayı?aynen üstad
Yüksek zeka ve kabiliyetle bezenmiş yırtıcı karakter sn koç'ta en beğendiğim özelliktirAli başkanda en sevdiğin özellik nedir Dayı?