Ani bir toplantı demek haa

Yine bir şeyler deneyecekler belli ki

Bjk ve Başak'ı alalım iş biter

Ali Koç: "4 Nisan'da yaşananların halen aydınlanmaması Türkiye Cumhuriyeti'nin bir ayıbıdır. Dosyaya bakan polis, bekçi, savcı, hakim hepsi FETÖ'den ihraç olmuş. Bu konu hepimizin namusudur. Sadece Fenerbahçe'nin değil tüm Türkiye'nin namusudur. Eğer istenilen gerçekleşseydi, Türkiye için çok vahim şeyler gerçekleşebilirdi. Bu kulübü hiç kimse bitiremez. Terör örgütleri de bitiremez, başka hiç kimse de bitiremez."

Ali Koç: "Sivas'ı yenip derbi öncesi farkı 3'e indirebiliriz. Tam tersi de olabilir, Allah korusun Sivas'ta beklenmedik bir sonuç alıp şampiyonluk konusunda büyük bir darbe yiyebiliriz. O zaman ne yaparız bilemiyorum.."

Ali Koç:

"Bu sezon iki maç hafızalardan silinmeyecek. Biri 'ofsaytımsı' maçı. Diğeri Adana Demirspor maçı."

"Güç nerede, kim daha çok gürültü çıkarıyor sosyal medyada, TFF kime daha çok kulak veriyor. Bu hakemlerimizi etkiliyor."

Ali Koç: "Çalınan puanların yanında, çalınmaya çalışan puanlar bizi endişelendirdi. Lale Orta'nın yaptığı programda Adana Demirspor-Fenerbahçe maçı konuşulmadı. Bu kadar fazla hatalı pozisyonun olduğu maç enderdir demiştim. Kartlar gösterilmiyor, Başakşehir maçında da devam etti. O maçta hakem kart gösterdi, bu sefer hakeme tepki geldi. MHK ve hakemler üzerine yapılan algıları biliyorsunuz. PFDK'da görev alan iki kişi var. Birinin beğendiği tweetler var, çocuğu beğendi dediler. Biz çaycı alırken bile derin bir sosyal medya araştırması yapıyoruz, bu kadar büyük kurumlar bunu yapmıyor mu?"

Ali Koç:

"Bu sezon iki maç hafızalardan silinmeyecek. Biri 'ofsaytımsı' maçı. Diğeri Adana Demirspor maçı."

"Güç nerede, kim daha çok gürültü çıkarıyor sosyal medyada, TFF kime daha çok kulak veriyor. Bu hakemlerimizi etkiliyor."
Ulan hıyar, Antalya maçında antalya'nın iptal edilen golüne baksana ilk

ofsaytımsıymış

Ali Koç:

"TFF ziyareti... Bunların seviyesine inmek istemiyorum ancak başka türlü de bunlarla mücadele edemeyiz."

"TFF'ye gidip, 'Sayın başkan, biz iyi niyetten şüphelenmeye başladık. Fenerbahçe'yi şampiyon yapmayın diye bir talimat mı aldınız?' dedik."

Ali Koç:

"Biz her branşın federasyonuyla görüşüyoruz. Basketbol ve voleybola gittiğimizde niye konu olmuyor? Gitmeden önce açıklama mı yapacağız"

" Malum kulübün (Galatasaray) başkanına sesleniyorum. Biz kendimizle ilgili konuşmaya gittik. Ya yeter artık."

"Randevu aldık gittik. Siz randevu almadan, içerideki köstebeğinizle habersiz gitmişsiniz. Biz gittik diye gittiyseniz yazık"

Ali Koç'tan Erden Timur'a:

"Elimizde belge var diyorsunuz, bu filmi geçmişte de gördük. Açıklayın ya ne varsa. Er meydanına çağırınca gelmiyorsunuz. Ne varsa açıklayın kardeşim."

"Ligi bitirmemek, gayrimenkul projelerini bitirmemeye benzemez demeliydik."

Ali Koç: "Beşiktaş'ın dün yaptığı bir açıklama var, bizimle alakalı bir kısım da var ancak onu anlamadım. Gidin bir okuyun, kaleme alan kişi ne güzel özetlemiş mevcut durumu."

Ali Koç: "Seçimler bitsin, Florya Projesi'nde neler döndüğünü açıklayacağız."

Geri
Üst Alt