Ali Koç'un İstifası Reddedildi

harbiden tüm lig bunlara karşıymış yav vah vah :D

Hepsinin saha kenarı reklamlarında malum holding reklamları dönüyor. Bu herif top benim oynatmam diyen zengin çocuğu gibi şımarıklık yapıyor diğerleri de gitme diye yalvarıp yalakalık yapıyor. Nerden bakarsan iğrenç bir durum

Kesintisiz zırlamanın tek sebebi hakemler tarafından kollanma olayının kesilmemesi için. Normal hakemlerle lig lehimize çoktan bitmişti. Yok istifaymış, yok çekilmeymiş. Hadi oradan. Sosyal medyada bu kadar konuşulmasna bile şaşırdım bu olayların. Koç zırlaması diye bir şey var. Herkes neyin ne olduğunu biliyor. Hissiyatımsı Erkan bile yetmeyecek size.

40 tanesi bir araya gelse bundan bir tane doğuramaz....

Burda dik durmasi gereken klup biz olmaliyiz ben Galatasaray baskani olsam
Belli klupleri listelerim bunlara ne oyuncu veriririm nede oyuncu alirim

Kapima gelene her oyuncu icin 5 milyon euro cekerim gidin ali koc versin size topcu derim bu dik durus olmazsa boyle altinada yatarlar yalarlar da

Ama güvendiği bir yer var bu lavuğun gibi geliyor bana.
Bunlar bu ilkel ve yabani saldırı ile başarılı olursa bu ülkede adalet biter

Burda dik durmasi gereken klup biz olmaliyiz ben Galatasaray baskani olsam
Belli klupleri listelerim bunlara ne oyuncu veriririm nede oyuncu alirim

Kapima gelene her oyuncu icin 5 milyon euro cekerim gidin ali koc versin size topcu derim bu dik durus olmazsa boyle altinada yatarlar yalarlar da
Bunun avanelerini fazla ciddiye almamak lazım. Amacı anadolu kuluplerini bize düşman etmek zaten ama 3-5 tane yalaka yönetici yüzünden gidip başka kulüplerle dalaşmayalım boşa. Birkaç azılı gs düşmanı kulübü haric tutuyorum onlarda başkan değişse bile uşaklık yaptıkları yer değişmiyor

Ligden degil.ama kupadan takımı çekeceği iddiasi var

Ama güvendiği bir yer var bu lavuğun gibi geliyor bana.
Bunlar bu ilkel ve yabani saldırı ile başarılı olursa bu ülkede adalet biter
Siyasete bile laf atıyor sürekli üstü kapalı. Güvendiği yerin basit bir yer olmadığı belli. Tek çare o yerin ortaya çıkarılma ihtimali

Geri
Üst Alt