- 19 Mart 2014
- 28.124
- 29.584
- 2.598
Noldu yine mi " R "
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen dur üstat. Şimdi sırada 2. kolpa ligden çekilme olayı var.Noldu yine mi " R "
Bunun avanelerini fazla ciddiye almamak lazım. Amacı anadolu kuluplerini bize düşman etmek zaten ama 3-5 tane yalaka yönetici yüzünden gidip başka kulüplerle dalaşmayalım boşa. Birkaç azılı gs düşmanı kulübü haric tutuyorum onlarda başkan değişse bile uşaklık yaptıkları yer değişmiyorBurda dik durmasi gereken klup biz olmaliyiz ben Galatasaray baskani olsam
Belli klupleri listelerim bunlara ne oyuncu veriririm nede oyuncu alirim
Kapima gelene her oyuncu icin 5 milyon euro cekerim gidin ali koc versin size topcu derim bu dik durus olmazsa boyle altinada yatarlar yalarlar da
Siyasete bile laf atıyor sürekli üstü kapalı. Güvendiği yerin basit bir yer olmadığı belli. Tek çare o yerin ortaya çıkarılma ihtimaliAma güvendiği bir yer var bu lavuğun gibi geliyor bana.
Bunlar bu ilkel ve yabani saldırı ile başarılı olursa bu ülkede adalet biter
platin sponsor olduğu yere güveniyordurSiyasete bile laf atıyor sürekli üstü kapalı. Güvendiği yerin basit bir yer olmadığı belli. Tek çare o yerin ortaya çıkarılma ihtimali
İnandıysan sen:Ligden degil.ama kupadan takımı çekeceği iddiasi var
Derin bir mevzu olduğu belli de ne olduğu zamanla ortaya çıkar umarım.platin sponsor olduğu yere güveniyordur