Ali Naci Küçük: "Mauro Icardi'ye MLS'ten çok ciddi bir teklif var"

Satılsın diyen var gibi sanki

Tmm kabul yerine adam söyleyin hadi başlayın?

İcardi gibi 9 numara striker söyleyin

Başlayın
Seferovic
Diagne
Mitroglou
Vinicius jr
Mustafa mohammed

Ne çabuk unutuldular değil mi, adamlar icardi beğenmiyor

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10 bonservis verdik, 10’da maaş veriyoruz. Arap yarımadası dışındaki teklifleri dikkate almaya gerek yok
Büyük 1 yatırım yapmışlar kulübün sahibi değişik 1 adammış öyle diyolar.Statları bile yenileyeceklermiş.Ki çokça statlarından dolayı mizahi yönden de çokça kez eleştirildiler.Serie A faktörünü de unutmamak gerek.Burda asıl iş İcardi'yi mutlu etmek 1-2 Maç gol atamazsa formsuz olduğunda ıslıklama tarzı olaylar olursa gider bence.O yüzden taraftar ıslıklamamalı..

conospor icardiyi alabilecek parayı nerden bulacakmış

lan adam sakat sakat.
Senin bu enayiliğin beni öldürüyor

Olm bi adam her maç 90 dk oynadığı halde 8 aydır sakat olabilir mi

Zayıflayamadığı için sakatım ayağı yapıyor

Sezon başı ilk kampa katılıp,sezonun ilk maçına da filinta gibi çıkacağının sözünü verebiliyor musun gel senle iddiaya girelim

bizim taraftarın bu aşırı romantik tarafı iyi değil. az gerçekçi olmak lazım. senin onu sahiplendiğin kadar o bizi daha doğrusu kimseyi sahiplenmiyor. teklif iyiyse derhal satın . sözleşmeyi kaptı postu serdi göbeği de saldı. geçen seneki oyunun yarısını oynamıyor. oynamak için pek de çabaladığı yok .
sakat falan değil adamda disiplin sorunu var kafasına göre takılıyor. yoksa psg bırakmaz büyük kulüpler bu yaşta bu golcüyü de bize yedirmezdi. bu adam böyle kabul etmek lazım.

bu sene barış mertens derken arada kaynattık ama takımda forvet opsiyonumuz çok sıkıntı bilmem farkında mısınız ?
bir nesli GSli yapması marka değeri vs çok büyük kazanımlar inkar edemeyiz ama biz de Galatasaray'ız.
kötülemiyorum ama ciddi teklif varsa da değerlendirmek lazım. zaten kimse çer çöp parasına satılsın demiyor
zaten fit hale gelmezse çok değil 2 seneye tam mls topçusu olur çıkar.

Senin bu enayiliğin beni öldürüyor

Olm bi adam her maç 90 dk oynadığı halde 8 aydır sakat olabilir mi

Zayıflayamadığı için sakatım ayağı yapıyor

Sezon başı ilk kampa katılıp,sezonun ilk maçına da filinta gibi çıkacağının sözünü verebiliyor musun gel senle iddiaya girelim
hocaya enayi mi diyorsun yoksa yalan mı söylüyor diyorsun

Sana diyorum hoca zaten biliyo ama ikardiye bişey diyemediği için o da sakat diyip tepki gelmemesini sağlamaya çalışıyo

İddiaya giriyomuyuz,dediklerim olursa yani ikardi ilk kampa katılıp ilk maça da filinta gibi çıkarsa bana 3 ay ban,kampa katılmaz ilk maça da aynı kağnılıkta çıkarsa sana 3 saat ban

Kabul mü

icardi'nin var oluşuna hala safi gol, fit olması vs gibi argumanlar ile bakıyorlar. ki adam gol kralı bu arada :d

hem bu senenin gol kralı, hem de son iki sezonun en çok gol katkısı yapan oyuncusu.

konu o da değil. bu herif, 10 sene sonra türk futbolundaki gs taraftar oranını %60 falan yaptı. sırf şu olay için seneye özellikle sağlı sollu girişecekler herife. aferin yanlardan basenleri çıkmış gönderelim evet. en zeki sizsiniz.

seneye de kilolu gelirse 3 ay ban evet. sana da 3 kilo kına. bol bol yakarsın her maç sonunda. sen demiştin ya ohhh orgazm. (seninle tartışan arkadaşa yazıyorum bunları)

bir de karşıt görüşü enayi falan sanıyorlar o daha komik.

şimdi "ben demiştim" var ya, icardi 3 maç sallansa yine quote yapar bunlar, yukarıdaki yazdıklarımın bir harfini bile anlamadan.

Büyük 1 yatırım yapmışlar kulübün sahibi değişik 1 adammış öyle diyolar.Statları bile yenileyeceklermiş.Ki çokça statlarından dolayı mizahi yönden de çokça kez eleştirildiler.Serie A faktörünü de unutmamak gerek.Burda asıl iş İcardi'yi mutlu etmek 1-2 Maç gol atamazsa formsuz olduğunda ıslıklama tarzı olaylar olursa gider bence.O yüzden taraftar ıslıklamamalı..
Ligin dinamikleri uygun değil, Messi’ye bile bedava diye o maaşı, hisseyi veriyorlar. Bonservis falan vermezler. Maaşta 10 değil 15 falan verirler, bonservisi elinde olsa bile
E01A4AF7-5476-4BDE-A131-44D0F596AAC8.jpeg

Seferovic
Diagne
Mitroglou
Vinicius jr
Mustafa mohammed

Ne çabuk unutuldular değil mi, adamlar icardi beğenmiyor

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yahu NEREDEYSE avrupanın büyük kulüpleri bulamıyor böyle striker ABARTARAK SÖYLÜYORUM elbette

Olmucak bizden ya

Ciddi teklif olursa her oyuncu için düşünülür ama adamın öyle bir etkisi var ki kulüpte ve taraftarda, şu an yeni neslin belki de yüzde 90'ı bu adamın sayesinde Galatasaraylı oluyor. Sırf ondan oluyordur diyemeyiz ama adamın sempatisi, karizması bir şekilde etrafından etkilenip arada kalan çocukların neredeyse hepsini bizde topluyor.

Ben bir Avrupa kupası kazandırmadan bizden gitmez, gitmemeli diyorum.

Fiziksel olarak fit olmazsa düşünürüm. Seneye olmaz öbür sene olur

Geri
Üst Alt