Serdar Ünsal
Berlin Panteri
- 14 Temmuz 2017
- 43.986
- 33.909
- 2.478
Uza
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
8 aydır zayıfladı,zayıflıyor,zayıflayacak diye kafa ütülüyosunyürü git lan buradan
lan adam sakat sakat.8 aydır zayıfladı,zayıflıyor,zayıflayacak diye kafa ütülüyosun
Maçları izlerken,lan böyle dedik ama adam hala adım atamıyor diye düşünüp utandığın falan olmuyo mu ciddi soruyorum
SeferovicSatılsın diyen var gibi sanki
Tmm kabul yerine adam söyleyin hadi başlayın?
İcardi gibi 9 numara striker söyleyin
Başlayın
Büyük 1 yatırım yapmışlar kulübün sahibi değişik 1 adammış öyle diyolar.Statları bile yenileyeceklermiş.Ki çokça statlarından dolayı mizahi yönden de çokça kez eleştirildiler.Serie A faktörünü de unutmamak gerek.Burda asıl iş İcardi'yi mutlu etmek 1-2 Maç gol atamazsa formsuz olduğunda ıslıklama tarzı olaylar olursa gider bence.O yüzden taraftar ıslıklamamalı..10 bonservis verdik, 10’da maaş veriyoruz. Arap yarımadası dışındaki teklifleri dikkate almaya gerek yok
Senin bu enayiliğin beni öldürüyorlan adam sakat sakat.
hocaya enayi mi diyorsun yoksa yalan mı söylüyor diyorsunSenin bu enayiliğin beni öldürüyor
Olm bi adam her maç 90 dk oynadığı halde 8 aydır sakat olabilir mi
Zayıflayamadığı için sakatım ayağı yapıyor
Sezon başı ilk kampa katılıp,sezonun ilk maçına da filinta gibi çıkacağının sözünü verebiliyor musun gel senle iddiaya girelim
Sana diyorum hoca zaten biliyo ama ikardiye bişey diyemediği için o da sakat diyip tepki gelmemesini sağlamaya çalışıyohocaya enayi mi diyorsun yoksa yalan mı söylüyor diyorsun
icardi'nin var oluşuna hala safi gol, fit olması vs gibi argumanlar ile bakıyorlar. ki adam gol kralı bu arada :dhocaya enayi mi diyorsun yoksa yalan mı söylüyor diyorsun
Ligin dinamikleri uygun değil, Messi’ye bile bedava diye o maaşı, hisseyi veriyorlar. Bonservis falan vermezler. Maaşta 10 değil 15 falan verirler, bonservisi elinde olsa bileBüyük 1 yatırım yapmışlar kulübün sahibi değişik 1 adammış öyle diyolar.Statları bile yenileyeceklermiş.Ki çokça statlarından dolayı mizahi yönden de çokça kez eleştirildiler.Serie A faktörünü de unutmamak gerek.Burda asıl iş İcardi'yi mutlu etmek 1-2 Maç gol atamazsa formsuz olduğunda ıslıklama tarzı olaylar olursa gider bence.O yüzden taraftar ıslıklamamalı..
Yahu NEREDEYSE avrupanın büyük kulüpleri bulamıyor böyle striker ABARTARAK SÖYLÜYORUM elbetteSeferovic
Diagne
Mitroglou
Vinicius jr
Mustafa mohammed
Ne çabuk unutuldular değil mi, adamlar icardi beğenmiyor
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi