- 12 Haziran 2011
- 72.164
- 21.747
- 2.893
Sadece tv'de gözüken kısım boyanıyor dikkat ederseniz.Şu üst katlar niye boyanmıyor acaba?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sadece tv'de gözüken kısım boyanıyor dikkat ederseniz.Şu üst katlar niye boyanmıyor acaba?
Yapıldığından beri yapıalcak sözde.Çatı işi ne oldu asıl bu kadar zor ve maliyetli mi gerçekten anlamadım
Çatıya güneş panelleri kuruldu. Bundan sonra kapanması mümkün olmayabilirÇatı işi ne oldu asıl bu kadar zor ve maliyetli mi gerçekten anlamadım
Çatı artık yapılamaz güneş panelleri koyuldu muhtemelen proje iptal edildi.Çatı işi ne oldu asıl bu kadar zor ve maliyetli mi gerçekten anlamadım
stadyumlar dayanıklı oluyor hem kapladığı alan geniş hem enine göre boyu kısa. yanındaki gökdelenler tehlikeli.olasi bir depreme dayanikli midir acaba ? umarim öyledir
Aysal zamanında yapılamayacağı açıklandı. Hatta bunun için rapor bile alındı. Toki çatıyı yaparken ilk projenin malzemesinden yapmadığından ve bu malzeme ile çatı yapılamayacağı için rapor alındı hatta çatı yerine spor salonu yapılacak olayı oldu.Çatı işi ne oldu asıl bu kadar zor ve maliyetli mi gerçekten anlamadım
olasi bir depreme dayanikli midir acaba ? umarim öyledir
Le GSCimbom
Birde Sarı ve Kırmızı olabilseymış mükemmel olacakmışBu arada güzel olmuş tüm paneller simetrik bir şekilde takılınca.Artık şu koltukları da halledin.
Abi böyle videoları neden ütüyle kaydediyorlar ya...
6 sene önce almıştık dursun özbek'in ilk dönemiBu stada belli proje hakları sebebiyle dokunulamıyordu sanırım. Kulüp o hak ne ise bir şekilde alıp modernleştirmesi gerekiyor. 2011'de ilk açılış maçı olan Ajax maçında tribündeydim. En son da kupa maçına gitmiştim. Aradan 12 sene geçmesine rağmen statta değişen hiç bir şey yoktu. Üzüntü verici.
İnşaatı kapsamadığı konuşuluyordu. Çok detaylı bilgim de olmadığından bir şey diyemiyorum ama bence inşa hakkı olsa çoktan yapılırdı modernleşme çalışması. Hele Erden Timur gibi bu işte meziyetli bir insan varken.6 sene önce almıştık dursun özbek'in ilk dönemi
![]()
Galatasaray, Türk Telekom Arena'nın devrini aldı | Goal.com Türkçe
Galatasaray, kendisine ait olmayan Türk Telekom Arena'nın devrini aldı.www.goal.com
sarı kırmızı ışıklandırma fln yapıldı ama koltuklar boyanmıyor bile kulüp masraf yapmak istemiyor diye yorumluyorum