Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park | 53.978

Çatı işi ne oldu asıl bu kadar zor ve maliyetli mi gerçekten anlamadım

Üst kat koltuk boyaması bence mantıksız olur seneye tüm stadın koltuklarını yenilemek lazım merdiven boşlukları, koltuk arası boşluklar bir çok düzenleme yapılarak 62.500 çıkmak gerekiyor +10 bin kapasite çok daha basık ve baskılı bir atmosfer olur. Hatta TFF pandemi öncesi ayakta izlemeyle ilgili yönetmelik oluşturmuştu tam uygulanmaya başlayacaktı pandemi girmişti şu an halen yürürlükte olduğunu düşünüyorum onu da uygulayarak kale arkalarına Dortmund tribününde olduğu gibi yapılabilir +10 bin kapasite de oradan eklenirse 72.500 kapasitemiz olur. Bunların yanında stadın çıkış yollarını ve ulaşımları da düzeltirsek baya iyi hale gelecek.

Çatı işi ne oldu asıl bu kadar zor ve maliyetli mi gerçekten anlamadım
Aysal zamanında yapılamayacağı açıklandı. Hatta bunun için rapor bile alındı. Toki çatıyı yaparken ilk projenin malzemesinden yapmadığından ve bu malzeme ile çatı yapılamayacağı için rapor alındı hatta çatı yerine spor salonu yapılacak olayı oldu.

Bu stada belli proje hakları sebebiyle dokunulamıyordu sanırım. Kulüp o hak ne ise bir şekilde alıp modernleştirmesi gerekiyor. 2011'de ilk açılış maçı olan Ajax maçında tribündeydim. En son da kupa maçına gitmiştim. Aradan 12 sene geçmesine rağmen statta değişen hiç bir şey yoktu. Üzüntü verici.

Bu stada belli proje hakları sebebiyle dokunulamıyordu sanırım. Kulüp o hak ne ise bir şekilde alıp modernleştirmesi gerekiyor. 2011'de ilk açılış maçı olan Ajax maçında tribündeydim. En son da kupa maçına gitmiştim. Aradan 12 sene geçmesine rağmen statta değişen hiç bir şey yoktu. Üzüntü verici.
6 sene önce almıştık dursun özbek'in ilk dönemi

sarı kırmızı ışıklandırma fln yapıldı ama koltuklar boyanmıyor bile kulüp masraf yapmak istemiyor diye yorumluyorum

6 sene önce almıştık dursun özbek'in ilk dönemi

sarı kırmızı ışıklandırma fln yapıldı ama koltuklar boyanmıyor bile kulüp masraf yapmak istemiyor diye yorumluyorum
İnşaatı kapsamadığı konuşuluyordu. Çok detaylı bilgim de olmadığından bir şey diyemiyorum ama bence inşa hakkı olsa çoktan yapılırdı modernleşme çalışması. Hele Erden Timur gibi bu işte meziyetli bir insan varken.

Geri
Üst Alt