- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.471
- 5.103
Şundan bizde yapmalıyızzzz acillinden hemde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zemini 2 metre asagi cekince otopark'a dalmiyor musun?Zemini 2 metre aşağı çekeceksin..
2 Kale arkasındaki tribünü reklam panolarının oraya kadar indireceksin
Ölçülerine baktım da sadece bu işlemde bile 3 bin artış yapıyoruz ...
Koltuk aralarındaki mesafeyi de daraltınca 5..6 bin de ordan gelir
Bi düzenlemeyle kapasite 65 bin i rahat bulur
Yapım aşamalarını takip ettim.. 2..3 metreyle hiçbirşey olmaz... Sadece boru sistemini de aşağı alacaksınZemini 2 metre asagi cekince otopark'a dalmiyor musun?
oradaki su boru sistemi, havalandirma sistemi + elektrik hatti falan?
Bu görüntüden kafandan kot hesabı mı yaptın renktaş yoksa sen kotçu musunYapım aşamalarını takip ettim.. 2..3 metreyle hiçbirşey olmaz... Sadece boru sistemini de aşağı alacaksın
Şu görüntüden anlayabilirsin
Vallah bundan hic birsey anlasilmaz.Yapım aşamalarını takip ettim.. 2..3 metreyle hiçbirşey olmaz... Sadece boru sistemini de aşağı alacaksın
Şu görüntüden anlayabilirsin
Bi araştıralımVallah bundan hic birsey anlasilmaz.
Tum kompleksin planini gormek gerekir bunun icin, o da onu yapan firma/müteahhit bilir.
çok mantıklı hocam bu ara roma mimarisine karşı çok ilgiliyim.Zemini 2 metre aşağı çekeceksin..
2 Kale arkasındaki tribünü reklam panolarının oraya kadar indireceksin
Ölçülerine baktım da sadece bu işlemde bile 3 bin artış yapıyoruz ...
Koltuk aralarındaki mesafeyi de daraltınca 5..6 bin de ordan gelir
Bi düzenlemeyle kapasite 65 bin i rahat bulur
Çimento çok yük getirmez miçok mantıklı hocam bu ara roma mimarisine karşı çok ilgiliyim.
tribünleri yıkmadan merdiven basamaklarını tekrar düzenleyebileceğini söylesem ??
en tepedeki tribünden aşağıya çiğ çimentoyu basacağız aşağı kadar aka aka tüm düz bir zemin elde edeceğiz. sonra tekrar işçilere ellerine eyeler vererek, hazır kalıp üzerinden merdiven oluşturtacağız. hemde daha dar ve daha fazla koltuğu alacak şekilde sık bir mimari.
Stad yapılırken ortada saha zemini için en az 10 metre yükseklikte toprak bırakıldıyahu adamlar deli mi stadın inşaasında "biz buraya 2 3 metre fazla toprak ağırlığı basalım bir şey olmaz - ileride belki gerekir" diye statiğini etileyecek şekilde yapmış olabilirler mi ?
daha o sahanın altyapı sistemi var vs - kumdan kale değilki bu arkadaşlar kapılmayın böyle fantazilere.
alçıpan ile seyreltilirse hiç birşeycik olmaz. zaten stadyumun duvarları böyle bir yükü rahatlıkla kaldıracak şekilde dizayn edildiÇimento çok yük getirmez mi
doğrulanmaya muhtaç bir data - öyle olsa bile "niye bıraktınız" derim.en az 10 metre yükseklikte toprak bırakıldı
öyle bi başlığa yazıyor ki troll mü değil mi anlaşılmıyorDoruk su konudan cik sacma yorumlarinla yav.