Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park | 53.978

Ne farkı vardı ki eskisinden farketmedim bile.

Daha önce yazmıştım, kale arkalarındaki koltukların kalkmasına izin verseler muazzam olurdu.
Sese duyarlı, kontrol yeri değiştirildi, bir de logo yansıtma falan yapılabiliyor ve sarı kırmızı renkli olabiliyor diye biliyorum.

Buralarda pek belli olmasa da az çok gösteriliyor. O en üst Rams Park yazan yerde led olacak diye anlamıştım ama daha olmamış ya yanlış anlamışız yada zaman var diye ağırdan alınıyor hazırlık maçı var o zaman gelsin anlarız.

2023-2024 Futbol Sezonu için stadyum isim ve sponsorluk bedeli 213.600.000,00 TL + KDV (ikiyüzonüçmilyonaltıyüzbintürklirası + kdv) olarak belirlenmiştir. Takip eden sezonlara ilişkin sözleşme bedelleri için, Türkiye İstatistik Kurumunun ve Enflasyon Araştırma Grubunun açıklayacağı ÜFE ve TÜFE oranlarının ortalaması alınarak artış oranı belirlenecektir.

Bir önceki yıla göre ÜFE-TÜFE ortalaması yanlış bakmadıysam yüzde 30 bu şekilde alacağımız para yeni sezon için 300 milyon lira civarı gözüküyor.

7,5-8 milyon dolar çok az bizim seviyemiz için.

Dünyada stat geliri her zaman forma gelirinin gerisinde olur. Stat çok para kazandırmaz.

Elde veri olmadan boş mesajlarla işgal etmeyin.

Bir önceki yıla göre ÜFE-TÜFE ortalaması yanlış bakmadıysam yüzde 30 bu şekilde alacağımız para yeni sezon için 300 milyon lira civarı gözüküyor.

Oradaki para 2023-2024, geçen sezon aldığımız para 2024-2025 ondan sonra bu sezonkini hesaplamak lazım.

Sponsporluk için Galatasaraylı zengin bulmak gerekiyor. Başka türlü yüksek meblağlar zor

Zor olan nedir bu kararın çıkmasında?

Geri
Üst Alt