alman çikolatası

Darısı başımıza reis :D Biz de Almanya'da ki yaşam zorluğunu görmek isteriz yav :D
Zor mor kısmını gırgır dışında bişi diyemem ama gelenler zorlanıyor ,bunu gözlemledim
Fazla bir disiplin var şahsına algılama ama yaşam tarzları ve iş disipleri zorlayıcı ,ben bu kıyası türkiye ile değil mesela daha önce yaşadığım ispanya ile kıyaslıyorum.
Hayat > iş denkelemi almanyada tam tersi bu sebeble de aşırı sıkıcı
Yineleyeyim kafa karışmasın kıyas türkiye ile değil ama hayat sadece kazandığın para olmuyor bir süre sonra
Küçük bir vidyo vardı,doğu ülkeleri ahh almanya avrupa diyor ,avrupada ki gençler ahh amerika ,amerikalılar doğunun mistiği ile huzur bulmaya diye hayıflanıyor ,sonuç insan sürekli bir arayış içinde kendinden kaçıyor.

Türkiye şartları ile kıyas avrupada romanya falan olur anca , benim değindiğim olay başka

Zor mor kısmını gırgır dışında bişi diyemem ama gelenler zorlanıyor ,bunu gözlemledim
Fazla bir disiplin var şahsına algılama ama yaşam tarzları ve iş disipleri zorlayıcı ,ben bu kıyası türkiye ile değil mesela daha önce yaşadığım ispanya ile kıyaslıyorum.
Yineleyeyim kafa karışmasın kıyas türkiye ile değil ama hayat sadece kazandığın para olmuyor bir süre sonra
Küçük bir vidyo vardı,doğu ülkeleri ahh almanya avrupa diyor ,avrupada ki gençler ahh amerika ,amerikalılar doğunun mistiği ile huzur bulmaya diye hayıflanıyor ,sonuç insan sürekli bir arayış içinde kendinden kaçıyor.

Türkiye şartları ile kıyas avrupada romanya falan olur anca , benim değindiğim olay başka
Alman disiplinini severiz reis.Ben zorlanacağımı tahmin etmiyom :D

İspanyollar epey laylaylom kafasında bakıyor hayata diyordu benim bir İspanyol arkadaşım.

epey laylaylom kafasında bakıyor hayata diyordu benim bir İspanyol arkadaşım.
‘Hayatım önemli onu çalışarak harcayamam’

Benim sorunum bariz dil ve otel ,adaya kısılmış olmam,fazlaca türk öğrenci gelmesi ile abuk subuk kaçtığım muhabbetler. Sevmiyorum şu bohem kafa yapısını ,gelmişin ve bir hayatın var sal abi boktan olayları ( kendimde yapamıyorum -ama sadece forum da )

Geri
Üst Alt