- 29 Temmuz 2011
- 17.461
- 8.936
- 1.738
Tek artısı tipi tadelleye benziyor ve içinde glikoz şurubu barındırmıyor küçükken ben de severdim ama artık yaşandı bitti tadındaTürkiye ye gelince ben hep hobby yiyorum, cocuklugumdan beri cok severim![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tek artısı tipi tadelleye benziyor ve içinde glikoz şurubu barındırmıyor küçükken ben de severdim ama artık yaşandı bitti tadındaTürkiye ye gelince ben hep hobby yiyorum, cocuklugumdan beri cok severim![]()
Tek artısı tipi tadelleye benziyor ve içinde glikoz şurubu barındırmıyor küçükken ben de severdim ama artık yaşandı bitti tadında![]()
Yedin mi hicYani beğenirim ama abartılıyor da aslında çikolatanın en iyi yapıldığı yer belçikadır bence.
Alman çikolatasını diyorsan evet belçikayı diyorsan hayır çok övüldüğü için yazdım belçikayı.Yedin mi hic
Ben de yemedim NaciAlman çikolatasını diyorsan evet belçikayı diyorsan hayır çok övüldüğü için yazdım belçikayı.
Bunun cevabını ben sana özelden yazayımAlman çikolatasını diyorsan evet belçikayı diyorsan hayır çok övüldüğü için yazdım belçikayı.
Bir gün mutlaka denemek gereklidir.Ben de yemedim Naci
Kim bilebilirdi 8 sene sonra Almanyada yaşayacağımınedir bu alman hayranlighi ,yani bir yerden sonra cidden ozumsemissinizde , hani hibrid olmusunuz desek yeridir
@Onur Üründül Onurla biz her görüntülü konuştuğumuzda ''Ah ah keşke Almanya'da olsaydık'' diyoz reis yavKim bilebilirdi 8 sene sonra Almanyada yaşayacağımı![]()
@Onur Üründül Onurla biz her görüntülü konuştuğumuzda ''Ah ah keşke Almanya'da olsaydık'' diyoz reis yav