Gökhan Kral
10 Numara!
- 23 Ağustos 2012
- 10.598
- 19
- 923
Badem ezmeli olanlar favorimdir!Ekli dosyayı görüntüle 14321 bunun içindeki bagzılari çok çirkin oluyordu abi bilen bilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Badem ezmeli olanlar favorimdir!Ekli dosyayı görüntüle 14321 bunun içindeki bagzılari çok çirkin oluyordu abi bilen bilir.
Ekli dosyayı görüntüle 14321 bunun içindeki bagzılari çok çirkin oluyordu abi bilen bilir.
Ekli dosyayı görüntüle 14321 bunun içindeki bagzılari çok çirkin oluyordu abi bilen bilir.
Abi arada tek tük iyi çıkıyordu bunda kırmızılardı galiba diğerleri berbattı Allah affetsin.Badem ezmesi ile olanlar favorimdir!
Yani bunlar almanyada kalitesiz mi ?Ben hic birini sevmem. Bu cikolata alt sinif cikolatalarin bir kac tik üstü. Bundan sonra da zaten dünyaca taninmis Lindt falan geliyor.
Tabi herkesin damak tadi ayridir ama bence pek basarilir bir üretim degil, 50 centlik cikolatalari tercih ederim ben buna.
Bitter olanlar berbatti!Abi arada tek tük iyi çıkıyordu bunda kırmızılardı galiba diğerleri berbattı Allah affetsin.
Yani bunlar almanyada kalitesiz mi ?
Yoksa Almanya'daki arabalara saldırcaktim Cancım.Yok ya kaliteli. Bir tek ben sevmiyorum ondan bana öyle geliyordur![]()

Aynen tükürmüstüm resmen.Bitter olanlar berbatti!
Yoksa Almanya'daki arabalara saldırcaktim Cancım.![]()
Ben bunun hastasiyim. Ferrero ürünlerini genelde severim hemen hemen hepsini de yerim.
![]()
Sen Almanyada yasiyorsan getir kardeşim yiyelim nasip olmadı bunu yemek.Ben bunun hastasiyim. Ferrero ürünlerini genelde severim hemen hemen hepsini de yerim.
![]()
Bir ara beyaz cikolatali Toblerone vardi. O da acayip biseydi. Stoklamayi düsünürken kaldilar herifler her yerden.
toblerone Baya şert . ..yanlış ısırdın zaman açıtabilir![]()
![]()
fikrim:
haselnuss - schnitte soz obeginden bir n harfi cikarilmali ve ilk kelimedeki n harfinden bahsetmiyorum