alman çikolatası

Ekli dosyayı görüntüle 14321 bunun içindeki bagzılari çok çirkin oluyordu abi bilen bilir.

Ben hic birini sevmem. Bu cikolata alt sinif cikolatalarin bir kac tik üstü. Bundan sonra da zaten dünyaca taninmis Lindt falan geliyor.

Tabi herkesin damak tadi ayridir ama bence pek basarilir bir üretim degil, 50 centlik cikolatalari tercih ederim ben buna.

Ekli dosyayı görüntüle 14321 bunun içindeki bagzılari çok çirkin oluyordu abi bilen bilir.

100% Marzipan li (badem ezmesi) olanlar :D

dscn3204.jpg

Ben hic birini sevmem. Bu cikolata alt sinif cikolatalarin bir kac tik üstü. Bundan sonra da zaten dünyaca taninmis Lindt falan geliyor.

Tabi herkesin damak tadi ayridir ama bence pek basarilir bir üretim degil, 50 centlik cikolatalari tercih ederim ben buna.
Yani bunlar almanyada kalitesiz mi ?

Merci denen çikolata harbiden çok kötü ya. İçinde 1-2 tane çeşidi var onlar idare eder belki.

Ben bunun hastasiyim. Ferrero ürünlerini genelde severim hemen hemen hepsini de yerim.

70010080-Kinder-Country-Schokoriegel-Mues.jpg

Mon cheri hariç bunlar muazzam...hele hele en sağ daki raffaelo ölürüm o tad için.

+ birde "Bueno" cok güzel

IMG_1418.jpg

Son düzenleme:
Ferrero_Hanuta_einzeln.jpg

fikrim:

haselnuss - schnitte soz obeginden bir n harfi cikarilmali ve ilk kelimedeki n harfinden bahsetmiyorum

Geri
Üst Alt