- 22 Kasım 2008
- 41.419
- 3.496
- 2.003
al abi bi snickers ye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kiraz tadlı mı? Üstünde kiraz tedmi falan var ambalajın, Mon Chéri olabilir mi Gökhan?Geçen sene Köln'de oturan bir akrabamız likörlü bi kutu çikolata getirmişti. Adını hatırlamıyorum şuan. Ama çok güzeldi.
Geçen sene Köln'de oturan bir akrabamız likörlü bi kutu çikolata getirmişti. Adını hatırlamıyorum şuan. Ama çok güzeldi.
Geçen sene Köln'de oturan bir akrabamız likörlü bi kutu çikolata getirmişti. Adını hatırlamıyorum şuan. Ama çok güzeldi.
Kiraz tadlı mı? Üstünde kiraz tedmi falan var ambalajın, Mon Chéri olabilir mi Gökhan?
I am the one who knocks!
Olsada yesek şu anda canım çekti![]()
Trendeyim heis
Mars va Snickers vs Twix ?
Arkadaşlar ülkemizde "tadelle" gibi bir güzellik var hem yerli üretim boşverin alamancı çaklıtlarını özellikle beyazı ile gönüllere taht kurar bağımlılık yapar.
Kesinlikle ben gidip hemen üç beş tane dış mihrak patentli çikolata alıp çöpe atarak boykot edeceğim keşke herkes duyarlı olsa "embargo" için omuz omuza.Bencede embargo konulmalı yabancı ürünlere. ...girmesinler ülke ye...her süpermarket e bir yabancı kontenjan getirilmeli.
Arkadaşlar ülkemizde "tadelle" gibi bir güzellik var hem yerli üretim boşverin alamancı çaklıtlarını özellikle beyazı ile gönüllere taht kurar bağımlılık yapar.