alman çikolatası

Geçen sene Köln'de oturan bir akrabamız likörlü bi kutu çikolata getirmişti. Adını hatırlamıyorum şuan. Ama çok güzeldi.

Geçen sene Köln'de oturan bir akrabamız likörlü bi kutu çikolata getirmişti. Adını hatırlamıyorum şuan. Ama çok güzeldi.
Kiraz tadlı mı? Üstünde kiraz tedmi falan var ambalajın, Mon Chéri olabilir mi Gökhan?

I am the one who knocks!

Belcika cikolatasi isvicre cikolatasi varken yuzune bakilmayandir.

0001604_milka.jpeg

su varken bu tur seylere gerek yok

Almanya'yı bilmem de duty free'ye her girdiğimde alabileceğim kadar Anthon Berg alıyorum. Muazzam.

Baktım şimdi İskandinav çikolatasıymış.

aha bundan:

s328127075831127421_p325_i1_w800.jpeg

Kiraz tadlı mı? Üstünde kiraz tedmi falan var ambalajın, Mon Chéri olabilir mi Gökhan?

I am the one who knocks!

Aralarında çilekli de vardı. Birçok likör çeşitinden vardı. Değişik bir ismi vardı. Lacivert kutu içerisindeydi.

Artik bir gelenek haline gelmis bu cikolata olayi, ama türkyide satilan ayni markanin cikolatasi kalite olarak daha düsük oluyor almanya göre , neden öyle bilmiyorum

Arkadaşlar ülkemizde "tadelle" gibi bir güzellik var hem yerli üretim boşverin alamancı çaklıtlarını özellikle beyazı ile gönüllere taht kurar bağımlılık yapar.

Arkadaşlar ülkemizde "tadelle" gibi bir güzellik var hem yerli üretim boşverin alamancı çaklıtlarını özellikle beyazı ile gönüllere taht kurar bağımlılık yapar.

Bencede embargo (turkish ambargo) konulmalı yabancı ürünlere. ...girmesinler ülke ye...her süpermarket e bir yabancı kontenjan getirilmeli.

Son düzenleme:
Bencede embargo konulmalı yabancı ürünlere. ...girmesinler ülke ye...her süpermarket e bir yabancı kontenjan getirilmeli.
Kesinlikle ben gidip hemen üç beş tane dış mihrak patentli çikolata alıp çöpe atarak boykot edeceğim keşke herkes duyarlı olsa "embargo" için omuz omuza.

Türkiye ye gelince ben hep hobby yiyorum, cocuklugumdan beri cok severim :D

Geri
Üst Alt