Almanya'dan Kovulan Türk Aile!

Bunlar ve bunlar gibiler gelirken, Türkiye'de insan hakları yok biz işkence gördük diyorlar, takip edildik diyorlar.
İltica edenlerin 90% zamanında böyle geldi.
Giderken de Erdoğan hülo diye gidiyorlar.
Kiliselere aleviyiz bize yardım edin demişler, devletten sosyal yardım ve çocuk başı ayda 230 Euro para almalarına rağmen.

Bunlar insan değil asalak bunlar.
Keşke Türkiye de kabul etmese.

Gscimbom

senelerdir dolandırdıkları biriktirdikleri paraları burda bozdurup kendilerine yeni bi ülke kurarlar

ona rağmen yüzlerindeki mutsuzluğu görüyosun dimi @Fatih Celik işte böyle bir yer burası

Fazlada üzülmesinler dolandırma yüzünden yolladılarsa bunları burda daha çok ekmek var

darısı başına @Fatih Celik vatan toprağına kavuş artık sende

Gurbetçi çocuklar neden genellikle böyle kilolu ve obez oluyor arkadaşlar?

senelerdir dolandırdıkları biriktirdikleri paraları burda bozdurup kendilerine yeni bi ülke kurarlar

ona rağmen yüzlerindeki mutsuzluğu görüyosun dimi @Fatih Celik işte böyle bir yer burası

Fazlada üzülmesinler dolandırma yüzünden yolladılarsa bunları burda daha çok ekmek var

darısı başına @Fatih Celik vatan toprağına kavuş artık sende
Amin insaAllah. Ben gelecegim zaten rdas. Merak etme

Biz ailecek calismayi severiz. Ben Cine gitsem ac kalmam, sen beni dusunme

+ bu aile hakkinda 55 cesit haber var, hangisine inanalim. RTEyi savundugu icin sinirdisi edilemez, yasalara aykiri

Birde herif cocuklarim Turkce bilmiyor diyor. Tuh senin sifatina!

Not: Almanyada cok var boyle Turkce bilmeyenler rdas. Resmen Turklukle 0 baglari var

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İnsallah şimdi camiye sığınmaya çalışırlar ve büyük yardım görürler 😂

Amin insaAllah. Ben gelecegim zaten rdas. Merak etme

Biz ailecek calismayi severiz. Ben Cine gitsem ac kalmam, sen beni dusunme

+ bu aile hakkinda 55 cesit haber var, hangisine inanalim. RTEyi savundugu icin sinirdisi edilemez, yasalara aykiri

Birde herif cocuklarim Turkce bilmiyor diyor. Tuh senin sifatina!

Not: Almanyada cok var boyle Turkce bilmeyenler rdas. Resmen Turklukle 0 baglari var

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

anlatılmak istenenin çalışmak değil çalıştığının karşılığını alamamak olduğunu anladığın an bunları haksız yere savunmayıda bırakacaksın

sen zaten çalışmayı seviyosun ama maden ocağında 20 saat çalışan adam çalışmayı sevmiyo haklısın

Adamın söylediklerinin doğru olduğunu düşünelim.Hakkındaki iddiaların gerçek olmadığını düşünelim.Başka bir forumdan alıntı yorumu paylaşıyorum.

Şöyle düşünün.

Yani Almanlar her iki durumda da haklı.

Ülkemizdeki bir suriyeli aile düşünün. İsimleri de Alyüz ailesi olsun. Bu 7 kişilik Suriyeli Alyüz ailesi Tr de yaşıyor. Çalışmıyor doğru düzgün. Gidiyor mahkemelerde Suriyelileri, afganlari, pakistanlilari bizim memlekete sokmak için tercümanlık yapıyor. Topluyor hepsini mahallesine, civar kesimlerine. Tr de yaşadığı için devletten yardım destek alıp, çocuk parası ve bakım parası alıyor. Tercümanlık yaptığı için para alıyor.

Buradayken etrafındaki Suriyelilere, Türkiye çok kötü memleket. Faşist falan diyor. Suriye cennet, Esad on numara adamdır diyor. Sonra Suriyeli bir mülteci mahkemeye çıkıyor ve ben Esad ın zulmünden kaçtım, TR ye sığınmak istiyorum diyor. Mahkeme de bu bizim hayali olarak anlattığım Alyüz soyadlı bizim Suriyeli, diğer iltica etmek isteyen mültecinin suratına tükürüyor. Sen nasıl Esad a kötü dersin diye. Ayrıca bu hikayede geçen suriyeli Alyüz ailesi, bizim Türk sokaklarında evinin balkonuna suriye bayrakları açıp, Suriye bayraklı tişört ile dolaşıyor.

Bizim Türk polisi de tamam kardeşim madem Suriye çok iyi, madem Türkiye kötü, sen Suriye yi çok seviyorsun diyip uçakla Suriye ye bırakıp dönüyor.

Bu seferde orada Türk polisi, Türk hükümeti kötü , Esad ı sevmiyorlar ama çocuklarım için Tr ye dönmek istiyorum diye ağlıyor.

Akyüz ailesini savunan sözde vatandaşlar, olaya bir de böyle bakın bence.

Türkiyeye sorgusuz sualsiz geri dönebilmeleri iyi bir sey degil
Baska bir devlette suc isleyeyip türkiyede hicbir sey olmamis gibi devam yasayabiliyorlar
Benim kuzeni de sürdüler mesela uyusturucu falan sattigi icin
Önce sorgulanmalari gerekirdi toplum icin bir tehlike arz ediyorlar mi diye
Ben mesela cezasiz almazdim ülkeye

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Türkiyeye sorgusuz sualsiz geri dönebilmeleri iyi bir sey degil
Baska bir devlette suc isleyeyip türkiyede hicbir sey olmamis gibi devam yasayabiliyorlar
Benim kuzeni de sürdüler mesela uyusturucu falan sattigi icin
Önce sorgulanmalari gerekirdi toplum icin bir tehlike arz ediyorlar mi diye
Ben mesela cezasiz almazdim ülkeye

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Almanya'da yatıp mı gitti yoksa direkt mi yolladılar?

Gscimbom

Geri
Üst Alt