- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.905
- 3.683
Önüne gelene Fetocu demek moda oldu. Bir isten yirtmak istersen sen fetocusun de yeter
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önüne gelene Fetocu demek moda oldu. Bir isten yirtmak istersen sen fetocusun de yeter
adamlar teskilat cikti. cakana cakmislarBunlar Türkde degildir
adamlar teskilat cikti. cakana cakmislar
Adamlar para hortumlamislar ondan sonra böse deutschlandyani ?
Gurbetçi çocuklar neden genellikle böyle kilolu ve obez oluyor arkadaşlar?
Fast food + yagli türk yemekleroGurbetçi çocuklar neden genellikle böyle kilolu ve obez oluyor arkadaşlar?
Amin insaAllah. Ben gelecegim zaten rdas. Merak etmesenelerdir dolandırdıkları biriktirdikleri paraları burda bozdurup kendilerine yeni bi ülke kurarlar
ona rağmen yüzlerindeki mutsuzluğu görüyosun dimi @Fatih Celik işte böyle bir yer burası
Fazlada üzülmesinler dolandırma yüzünden yolladılarsa bunları burda daha çok ekmek var
darısı başına @Fatih Celik vatan toprağına kavuş artık sende

Nasil yani Musap?Adamlar para hortumlamislar ondan sonra böse deutschland
Amin insaAllah. Ben gelecegim zaten rdas. Merak etme
Biz ailecek calismayi severiz. Ben Cine gitsem ac kalmam, sen beni dusunme
+ bu aile hakkinda 55 cesit haber var, hangisine inanalim. RTEyi savundugu icin sinirdisi edilemez, yasalara aykiri
Birde herif cocuklarim Turkce bilmiyor diyor. Tuh senin sifatina!
Not: Almanyada cok var boyle Turkce bilmeyenler rdas. Resmen Turklukle 0 baglari var
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Oturma izinleri yok, sigortalari carpmislar. Bastan demisler bunlara oturma izinleriniz yok öyle veya böyle yollanacaksiniz. 10küsür sene dayanmislaeNasil yani Musap?
Bi su olayin ic yuzunu anlatirmisin, alman medyasi ne diyor?
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Almanya'da yatıp mı gitti yoksa direkt mi yolladılar?Türkiyeye sorgusuz sualsiz geri dönebilmeleri iyi bir sey degil
Baska bir devlette suc isleyeyip türkiyede hicbir sey olmamis gibi devam yasayabiliyorlar
Benim kuzeni de sürdüler mesela uyusturucu falan sattigi icin
Önce sorgulanmalari gerekirdi toplum icin bir tehlike arz ediyorlar mi diye
Ben mesela cezasiz almazdim ülkeye
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Almanya'da yatıp mı gitti yoksa direkt mi yolladılar?
Gscimbom