Diyorum iste rdas. 50 oldu, dropshipping. Yada mesela uretim merkeziyle anlas. Atiyorum Samsung.
Bak gittigidiyorda hangileri var hangileri yok. Samsungla anlas (musteriye yollayacaklar) veya Turkiye sorumlusuyla sonra o urunu gittigidiyor a koy. Boyle 50-100 tane urun koy. Elbet 1 urun tutacak. Atiyorum kar marji 150 lira ve sen bundan 1 haftada 8 tane satiyorsun. Musteri senden aliyor ama senin aldigin yerde direkt musteriye yollayacak. Dusunsene haftada boyle 50-100 urun satiyorsun? Tek yapman gereken 1 ay boyunca urun aramak/arastirmak. Ister Pakistandan gelsin urun ister Peru dan seni ilgilendirmez. Veya ister Turkiyeye sat ister Avrupaya. Urun musteriye ulassin yeter. Kafan rahat eder. Ulasmazsa stress
Veya online kurs yap yazilim veya iste ne bileyim programlama, site yapma gibi internet/bilgisayar uzerine. Avrupadaki Freelance sayfalarina paylas. Her halukarda proje alirsin
Ilkinde bi .ikimi yapmiyorsun bile. 2. De biraz ugrasirsin ama onunla yurt disina cikma ihtimalinde olur.
Ve bunlari mesela Cindende yaparsin, Ukraynadanda Brazilyadanda. Laptop ve internetin olsun yeter
Not: kendi isini kur iste, anlatiyorum sana. Sen asgari ucretle calis diyorsun :s
SM-G975F cihazımdan
Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi