alperen şengün

Alpy ile alakalı tek soru isaretim play off takımında ne yapacak çünkü çok gömülüyor pota civarına, Edwards hatta posterledi bundan dolayı. All star olma ihtimali var
Savunmayi bilmem de bence hucumda daha iyi olur. Eger Wenyabama mi secerlerse Wenya 4, Alper de 5 oynayacak diyorlar. Oradan guzel asistler kasabilir.

niye mütemadiyen msj atıonuz bu herifle ilgili
Heis burası bir şey değil.
Sabah işe giderken sosyal medyaya bir giriyorum. Alperen yine rekor kırdı, tarihe geçti falan. Ama rekorlar şu seviyeye gelecek yakında az kalmış:

“Alperen Banvit’te yetişen, soyadında ü harfi bulunan ve NBA’de smaç basan en en genç pivot” vs.

Jabari smith de var ellerinde 3.sıra seçimi. Onu da 3e mi çekecekler sence?

RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bilmiyorum ama savunmada ilginc olurlar. Wenya'yi 5 oynatip yipratmak istemiyorlarmis. Gerci adami 1 - 2 video harici izlemedim. Ayaklari yavas mi bilmiyorum. 4 dediklerine gore yavas degildir. Benim aklimdan gecen acaba Wenya'yi secip Alper'i takaslarlar mi? Bir de Harden da donecekmis diyorlar.

Heis burası bir şey değil.
Sabah işe giderken sosyal medyaya bir giriyorum. Alperen yine rekor kırdı, tarihe geçti falan. Ama rekorlar şu seviyeye gelecek yakında az kalmış:

“Alperen Banvit’te yetişen, soyadında ü harfi bulunan ve NBA’de smaç basan en en genç pivot” vs.

NBA de saçma sapan bir stats bağımlılığı var, öyle garip şeylerden rekor çıkartıyorlar ki

NBA'de 100tane Türk var zaten biz özellikle alpereni konuşuyoruz. Çocuk gayet efendi biri bir de neyini problem ettiyseniz artik

Hey gidi gunler. Eskiden istatistiklere bakmak icin teletext kullanirdik 😁

NBA de saçma sapan bir stats bağımlılığı var, öyle garip şeylerden rekor çıkartıyorlar ki
benim de dikkatimi cekti. maç kritik programları var mesela hiç oyundan, olan bitenden bahsetmiyor yorumcular. sadece istatistikler konuşuluyor. diyor ki falanca cok iyi oynamış 30 sayı 5 rebound 3 top çalma yapmış digeri de diyor ki ama şut yüzdesi yüzde 40 falan. bu rakamları birbirlerine söyleyip maç tartışıyorlar. çok komik geliyor bana. bence kimse maç falan izlemiyor internetten istatistiklere bakıp yorum yapıyor sadece. basketbol çok saçma bir spor yav.

yaptığı her triple double sonrası devlet nişanı alan alperen'in hali:ROFLMAO:

1674716777446.webp

bu beyinsiz koç ve takımla çekeceği var.
acayip kötü bir takım yaw. bir tane çizilmiş oyunları yok. green tate kj martin yardırıyor potaya sekenleri diğerleri topluyor. alperen attığı sayıların %95inden fazlası kendi çabasıyla zorlaya zorlaya attığı söyler. böyle takım böyle hoca olmaz cidden

dün uzun süreden sonra tate iyi süre aldı bir tane top vermedi alperene gece gece çıldırdım evde. dombili erik gordonda topu çok kötü dağıttı. kafadan kontak kpjyi bile mumla arattı herif

kaçıp kurtarması lazım kendini houstondan ben bu kadar kötü bir hoca görmedim nbade

Geri
Üst Alt