Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.937
- 102.091
- 5.238
yakışmadı beybiArtik git yeter ulan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yakışmadı beybiArtik git yeter ulan
Ya işte belki 3 - 4 mac seri yaparsam kalirim diye umuyor. Tazminati da var, gondermek kolay degilöyle algılamadım zaten üstad ama kariyer düşünülecek hangi istatistiği var ki düşünüyor ? dediğin gibi olsa daha saçma![]()
Ya işte belki 3 - 4 mac seri yaparsam kalirim diye umuyor. Tazminati da var, gondermek kolay degil
Morutan'I filan alip kaybetse adama soveceksiniz.
Torrent, işi çözmüs, bu ulkede galip geldigin takdirde geri kalan hic birsey konusulmaz.
Bence kalmak istiyor ve tecrubelilerle oynuyor. Bu parasizlikta adama tazminat odemek bana koyacak vallaiki haftadır kadro tercihine bakınca bana birazda kendini yollatmaya karar vermiş gibi duruyor
iki başkan adayıda sıcak bakmıyor - ben 1 sene daha burada laf yemektense kovulayım - alayım paramı paşa paşa gideyim diye bakıyor hissi uyandırıyor bende kadro tercihleri
o banada koyacak yalan yok - ya da hakikaten kalacakmış düşüncesinde hiç oynatmayacağı adamları sildi attı - oda ihtimal tabi ama ne bileyim abi Arda yedek komiğime gidiyor.Bence kalmak istiyor ve tecrubelilerle oynuyor. Bu parasizlikta adama tazminat odemek bana koyacak valla
ben ,GS DAN YANAYIMyakışmadı beybi
GS kültürü?ben ,GS DAN YANAYIM
Ümit karanGS kültürü?
altyapı torrenten daha önemliGS kültürü?
bu adamında hangi maçtı yıllar yıllar önceÜmit karan
bizim altyapı biraz kötü gibi beybi.altyapı torrenten daha önemli
NelssoooooooooooooooooooooooooooonÜmit karan
Buradakilerin ne diyip demeyeceği doğru olanı değiştirmez. Takımın hiçbir hedefi yokken hala Babel mabel oynatmak mallığın dik alasıdır. Altyapı aşkı da yeni falan başlamadı bu arada 10-11'de de forumdaydım o zaman da hedefsiz kalmışken gençler oynasın istiyordu herkes. Çünkü profesyonel maç oynamaları çok şey katar altyapı topçularına , iki iki dört. Böyle bir fırsatı ya bizim durumumuzda ya da kupa maçlarında falan kullanabilirsin. Morutan da takımın en yetenekli oyuncusu , kenarda tutmayıp kadro dışı bırakması saçmalık yatırım yapılmış topçuyu. Değersizleştiriyor elemanı.Bu ülkede mecbur kalınca bir de hedefsiz kalınca genc oyunculara yönelme isteği cok garip.
Son dönemki alt yapı aşkı da fbnin Arda mevzusundan sonra başladı. Hamzayı koyup oynatsa burada oynat diyenlerin coğu yetersiz diyecek. Morutan diye yalvarıyolardı antep maç basligina gir bak. Herif sahada kayboluyor, bu macta mı oynatilir diyen gordum :d
Morutan 34 haftada dil sorununu hala aşamamış olması kendisi hakkında bize bazı bilgiler veriyor. içe kapanikliginin da temel sebeplerinden biri dil sorunu bence.
Ciddi ciddi tazminat kovalıyor olabilir mi? 1 hafta önce Morutan ve Barış Alper çok iyi antrenman yapıyorlar diyip hiçbir iddiası kalmamış maçta bile kadroya almıyorRezil bir teknik direktöre sahibiz , gitsin kimin yardımcılığını yapıyorsa yapsın bizden uzak olsun.
bence ciddi zeka problemleri varCiddi ciddi tazminat kovalıyor olabilir mi? 1 hafta önce Morutan ve Barış Alper çok iyi antrenman yapıyorlar diyip hiçbir iddiası kalmamış maçta bile kadroya almıyor
Altyapıya çok önem veriyorum diyor 35-36 yaşındaki Babel,Arda,Muslera,Gomis ler değişilmez oyuncusu oluyor filan dalga geçiyor ciddi ciddi