# Andrey Arshavin

Cevap: # Andrey Arshavin

Cana-Selçuk

Sanchez-Misimovic-Arshavin

Baros​

Öldürücü olurdu.

Arshavin zaten gelmez boşuna yormayın kendinizi beğenmeyen arkadaşlar..

Liginde neredeyse küme düşecek takıma hiç gelmez..

33 yaşında Alex ligin tozunu attıyor Arsavin gelse uçurur bizi ama en iyi ihtimal 3 sene sonra gelir.

"Basalım 15 milyonu gelsin Arshavin abeyyy" diyen taraftardan değilim ama "Arshavin bitmiş" diyenlere sorarım; Baros, Kewell, Keita ne haldeyken bize geldiler? Ayrıca 30 yaşındaki Arshavin'e "hadi lan" diyip 34 yaşındaki Drogba'ya salya akıtanlar futboldan anlıyorum demesin.

Arshavin gelse ne olur ki?

Tu kaka olur geri gider.. Ne adamları harcadı bu takım.. Dikkat ederseniz takım diyorum. Yönetimin yanlış politikası var disiplinsizliği nedeniyle artık takım kendi kendine öğütüyor iyi oyuncuları. . Birbirini çekemeyen, alem peşinde koşan, kavga etmeye yer arayan ve arkadaşlıktan uzak bir takım sahibi olduk sadece 3-4 yıl içinde bu hale geldik..

34 yaşındaki olup da son 1.5 sezonda 47 gol atan Drogba'yla 30'una gelmiş ne yapacağı belli olmayan Arshavin'i karşılaştıranlar futboldan anlıyorum demesin.Ha deseler de anlamadıklarını biliyoruz orası ayrı.:asd:

İnan senin düşüncen nedir?

İnan senin düşüncen nedir?

Arshavin'e verilecek 8 milyon euro israftır diyorum abi.Burada ne yapıp yapamayacağını kestiremeyiz.Çok yetenekli bir futbolcu orası ayrı ama önceki sayfalarda yazdığım gibi o 8 milyonu basar Jimmy Briand'ı alırım,çok daha akıllıca olur.

Arshavin'e verilecek 8 milyon euro israftır diyorum abi.Burada ne yapıp yapamayacağını kestiremeyiz.Çok yetenekli bir futbolcu orası ayrı ama önceki sayfalarda yazdığım gibi o 8 milyonu basar Jimmy Briand'ı alırım,çok daha akıllıca olur.

O 8 milyona Briand'in sol bacagini alamassin.

Ben Hala 5-6 M Euro verip Barnetta tarzında bir adamın alınması taraftarıyım.

Drogba konusunda ise sonuna kadar alınması tarındayım...

Arshavin'in futbol zekası çok çok üstünde bizim takımın,bizde 30 yaşında diye beğenmeyelim,dikkat ederseniz bu adamın ne sakatlık problemi var nede temposu düşük Arsenal gibi çok hızlı futbol oynayan takımında forma giyen bir adam,hem de oldukça ilgi çekici bir adam Galatasaray'a kesinlikle marka değeri ve kalite katar..

Ve faydalanırız Arshavin'den..

Arshavin'in futbol zekası çok çok üstünde bizim takımın,bizde 30 yaşında diye beğenmeyelim,dikkat ederseniz bu adamın ne sakatlık problemi var nede temposu düşük Arsenal gibi çok hızlı futbol oynayan takımında forma giyen bir adam,hem de oldukça ilgi çekici bir adam Galatasaray'a kesinlikle marka değeri ve kalite katar..

Ve faydalanırız Arshavin'den..

Katılmamak elde değil. Kalitemiz bir anda yükselir. Yalnız Avrupa kupalarında yokuz. Nasıl getirebiliriz? Asıl soru bu.

Ne arshavin nede Drogba bu takimi kurtarmaz. Bize Yekta gibi genc ve basari isteyen oyuncular lazim. Kupalar kaldirmis yasli oyuncular para icin gelir sirf buraya. 10 sene once bi Hagi tuttu diye hayla ayni transfer yontemi...

Arshavin gelse takim kalitesi mi artar? eee? Galatasaray i oyuncularin kariyerlerini bitirdigi takim olarak mi gorunsun dunyada yada genc bir oyuncunun yildizi parladigi bir takim mi?

Geri
Üst Alt