- 15 Nisan 2010
- 26.236
- 1.367
- 1.693
Cevap: # Andrey Arshavin
Öldürücü olurdu.
Cana-Selçuk
Sanchez-Misimovic-Arshavin
Baros
Baros
Öldürücü olurdu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tıpkı Hleb gibi düşüşe geçip,seneye EPL´nin alt seviye takımlarından birine gider Arshavın.Aralarında fark yok,hatta Hleb daha teknik.
Cana-Selçuk
Baros
Öldürücü olurdu.
rüyalarda buluşuruz![]()

İnan senin düşüncen nedir?
Arshavin'e verilecek 8 milyon euro israftır diyorum abi.Burada ne yapıp yapamayacağını kestiremeyiz.Çok yetenekli bir futbolcu orası ayrı ama önceki sayfalarda yazdığım gibi o 8 milyonu basar Jimmy Briand'ı alırım,çok daha akıllıca olur.
Arshavin'e verilecek 8 milyon euro israftır diyorum abi.Burada ne yapıp yapamayacağını kestiremeyiz.Çok yetenekli bir futbolcu orası ayrı ama önceki sayfalarda yazdığım gibi o 8 milyonu basar Jimmy Briand'ı alırım,çok daha akıllıca olur.
Ben Hala 5-6 M Euro verip Barnetta tarzında bir adamın alınması taraftarıyım.
Drogba konusunda ise sonuna kadar alınması tarındayım...
O 8 milyona Briand'in sol bacagini alamassin.
Arshavin'in futbol zekası çok çok üstünde bizim takımın,bizde 30 yaşında diye beğenmeyelim,dikkat ederseniz bu adamın ne sakatlık problemi var nede temposu düşük Arsenal gibi çok hızlı futbol oynayan takımında forma giyen bir adam,hem de oldukça ilgi çekici bir adam Galatasaray'a kesinlikle marka değeri ve kalite katar..
Ve faydalanırız Arshavin'den..