Ankara'da Patlama!

Hiçbir siyasi polemik amacı gütmeden sormak istiyorum. Mevcut CHP yönetiminin Atatürk'ün hedefleriyle, milliyetçiliği, devletçiliği ile yakınlığı, terör örgütlerine(sadece birine değil) sempatik duruşu ve bu tür adamları tutması, hendekçilere, DHKPClilere sahip çıkması gibi konularda ne düşünüyorsun?

Yani bu CHP cumhuriyeti kuran CHP' mi?
Ben chp yi eleştirdiğimi söylüyorum. Ama Habur sınır kapısında teröristlere karşılama yapılmasına, teröristlerin doğuda güç kazanmasına mayın döşemesine müsade edip, üstüne üstlük çözüm süreci adı altında ihanet süreci işleten iktidara destek çıkmam. Çıkamam. Akan kanın her damlası, iktidarın icraatları neticesinde dökülmüştür sokaklara. Kimse bana aksini anlatamaz. Terör örgütüne göz yuman da, ülkeyi suriyeli çöplüğüne çeviren de bu iktidar. Suçunuzu üstlenin ve biraz olsun utanın!

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 tanede kukla da çıkmış dakikalardir canlı yayında birşey ler geveliyorlar. Millet bikti artık bu kalıplaşmış kelimelerden. En büyük sıkıntılar dan biri de hak eden hak ettiği yerde olamaması. Hep birisinin adamı, kendi adami önemli mevkilerde.

Hangi partinin ne mal olduğu belli değil yanı ben anlayamıyorum açıkçası vatanını düşünen hangisi...

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Chp yi en çok ben eleştiriyorum. Chp birazcık adam olsa, bu hain ordusu tarafından yönetiliyor olmazdık. Başka sözüm yok

Ben chp yi eleştirdiğimi söylüyorum. Ama Habur sınır kapısında teröristlere karşılama yapılmasına, teröristlerin doğuda güç kazanmasına mayın döşemesine müsade edip, üstüne üstlük çözüm süreci adı altında ihanet süreci işleten iktidara destek çıkmam. Çıkamam. Akan kanın her damlası, iktidarın icraatları neticesinde dökülmüştür sokaklara. Kimse bana aksini anlatamaz. Terör örgütüne göz yuman da, ülkeyi suriyeli çöplüğüne çeviren de bu iktidar. Suçunuzu üstlenin ve biraz olsun utanın!

Doğru. Bu yüzden mesela 2011 sonrasında terörle mücadeleye tekrar başlandığı ilk seçim olan 1 kasıma kadar oy vermemiş bir kişi var. Üstelik Ak parti seçmeni 7 haziranda bir şekilde oyunu değiştireceğini gösterdi. Mesela ben ilk seçimde aynı parti yönetimiyle seçime girerse CHP kemalist oylar hala gidecek mi oraya merak ediyorum. Zira Kemalistten daha çok Apocu duruyor. Tıpkı 2011-2015 arası Ak Parti'nin muhafazakardan çok kürtçü durduğu gibi.

iktidarıda muhalefetide anamuhalefetide hepsinin akan kanda payı var hemde eşit derecede

çünkü tuzu kuru olan onlar sen ben degil tuzu kuru olan çünkü burnu dahi kanamayan onlar herzamanda böyle olacak maalesef

7 düvelle savaşıyoruz 1-2 bomba tabi ki patlayacak. Değil mi malum partiye oy veren arkadaşlarım.

Birik olmaktan bahsetmişsiniz bir de. Allah sizi ıslah etsin.

Ölenlere rahmet diliyorum. Biz bir kaç gün sonra unutacağız yenisi patlayana kadar. Ateş düştüğü yeri yakıyor maalesef.

Umarım siyaset yapmamışımdır, zira hiç yeri değil. futbol maçı olunca yaparız.

Abi ben daha önceki bir salıdır başlığında da belirttim. Bu işin birliği falan yok. Terörle mücadele edemiyorsan saldırıyı engelleyemiyorsan, hiçbir şekilde vatandaşını koruyamıyorsan ya istifa edersin ki mümkün değil ya da müzakere edersin. Başka ne yolu var ki? Kökünü kazıyacağınz diyorsun 10 seneye patlamalar yüzünden ülkede zaten insan kalmayacak komple ülkenin kökü kazınacak. Mücadele edemiyorsan müzakere et çünkü vatandaşın bu arada sürekli ölüyor. Sen müzakere etmem diyorsun, mücadele de edemiyorsun o zaman ne boka yarıyorsun? Sen de bu adamlardan memnunsan bu olayları kabul ediyorsun demektir, mantık basit. O zaman ölen sen olacaksan adil bi karşılık alırsın. Olayları kabul ediyorsun ve bilerek veriyorsun. Ben ölürsem adil olmaz çünkü ben istemiyorum, sen ölürsen adil bir durum. Sen seçtin, sen çekeceksin.

Adamlar pkk yi IŞİD i kucaklarına aldi açılım yaptı megri megri diye türküler söylediler kaç yüz insan öldü sayısız yolsuzluklar olaylar oldu tuttuğunu hapise atıyor siz hâlâ chp mhp bunlardan daha beter diyorsunuz kafanızmı iyi ben anlamıyorum olay oldukça bunların oyu artıyor.

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Akp eleştirilerini hdp üzerinden savunmakta ilginçmiş.Sizin partiniz hdp ile aynı masada oturup çözüm süreci yürütürken hdp'den bu kadar nefret ediyor muydunuz?Bu ülkede olanlardan iktidar partisinin seçmeni de sorumludur.Hala gelip Chp'nin Atatürkçülüğünü, milliyetçiliğini eleştiriyorlar inanılmaz.

bombanın patladığı yer.

Mpo5ra.jpg

ocak ayında oralardayım askerlik işleri için gataya gider işim bittiğimde hep oralarda gezerdim.Avm oralarda dolaşırdım

Milletimizin başı sağ olsun

Doğru. Bu yüzden mesela 2011 sonrasında terörle mücadeleye tekrar başlandığı ilk seçim olan 1 kasıma kadar oy vermemiş bir kişi var. Üstelik Ak parti seçmeni 7 haziranda bir şekilde oyunu değiştireceğini gösterdi. Mesela ben ilk seçimde aynı parti yönetimiyle seçime girerse CHP kemalist oylar hala gidecek mi oraya merak ediyorum. Zira Kemalistten daha çok Apocu duruyor. Tıpkı 2011-2015 arası Ak Parti'nin muhafazakardan çok kürtçü durduğu gibi.
AKP 7 Haziran da Kürt siyasetinden artık ekmek çıkmayacağını anladı ve bir anda bayrak siyasetine döndü. Siz de sazan gibi atladınız. Yarın bu kapıyı da tukettiklerinde başka daldan tutacaklar. Bunu göremeyen adamla neyi tartışayım ben ?

asıl ağrıma giden başında hala devlet bahçeli gibi bir lider barındıran koskoca milliyetçi kanatın sessiz kalması. 15 yıl önce yaşanılanlara rağmen hala sessiz kalınması.

Sorumun cevabı bu değil ama?Bunda haklısın tabi ama bu gidip Akp'ye oy vermeyi gerektirmez,kalıp mücadele etmek varken.Hadi Akp,Mhp'nin ideolojisine yakın olsa neyse diyeceğim.Akp'nin milliyetçilik ile uzaktan yakından hiçbir alakası yok.Akp,biraz dincilikle soslandırılmış liberal bir parti.

Sorumun cevabı bu değil ama?Bunda haklısın tabi ama bu gidip Akp'ye oy vermeyi gerektirmez,kalıp mücadele etmek varken.Hadi Akp,Mhp'nin ideolojisine yakın olsa neyse diyeceğim.Akp'nin milliyetçilik ile uzaktan yakından hiçbir alakası yok.Akp,biraz dincilikle soslandırılmış liberal bir parti.

Akp ye oy verenlerin en az yarısı milliyetçidir 1/3 de net eski mhp lidir. Rakamlar bile bunu doğrular.

AKP 7 Haziran da Kürt siyasetinden artık ekmek çıkmayacağını anladı ve bir anda bayrak siyasetine döndü. Siz de sazan gibi atladınız. Yarın bu kapıyı da tukettiklerinde başka daldan tutacaklar. Bunu göremeyen adamla neyi tartışayım ben ?

Yav tamam anladık Ak Partililer salak da ben diyorum ki CHP şu an terör örgütlerinin neredeyse tamamına AK Parti gibi sizin tabirinizle yakın ve sempatiyle bakıyor. Bir bakıyorsun Bayrampaşa'da polise saldıran kızın mahkemesinde Gürsel Tekin, bir bakıyorsun hendekçileri savunan Tanrıkulu veya KK, bir bakıyorsun Rus radyosuna konuşan o malum eleman. Yani siz kafası çalışan insanlar olarak Ak Partili kafası çalışmayanların düştüğü hataya düşecek ve terör örgütüne yakın duran bu partiye mevcut haliyle oy verecek misiniz bunu merak ediyorum. Yoksa hayır bu mevcut CHP yönetimi gidecek ve yerine gerçekten Atatürk milliyetçisi, terörle mücadeleyi en ödne yapacak bir partiye dönüşene kadar cezalandıracak mısınız?

Yav tamam anladık Ak Partililer salak da ben diyorum ki CHP şu an terör örgütlerinin neredeyse tamamına AK Parti gibi sizin tabirinizle yakın ve sempatiyle bakıyor. Bir bakıyorsun Bayrampaşa'da polise saldıran kızın mahkemesinde Gürsel Tekin, bir bakıyorsun hendekçileri savunan Tanrıkulu veya KK, bir bakıyorsun Rus radyosuna konuşan o malum eleman. Yani siz kafası çalışan insanlar olarak Ak Partili kafası çalışmayanların düştüğü hataya düşecek ve terör örgütüne yakın duran bu partiye mevcut haliyle oy verecek misiniz bunu merak ediyorum. Yoksa hayır bu mevcut CHP yönetimi gidecek ve yerine gerçekten Atatürk milliyetçisi, terörle mücadeleyi en ödne yapacak bir partiye dönüşene kadar cezalandıracak mısınız?

Gürsel Tekin dediğin zaman, yediklerim ağzıma gelir gibi oluyor biliyor musun ? Tiksiniyorum o adamın ismini duyduğum anda. CHP li olarak, CHP çatısı altında durmasından utanç duyduğum birkaç adamdan birisi. Hatta başı çeker.

Ayrıca şunu da not düşeyim, CHP yerine, gerçekten sağlam Kemalist bir parti bu ülkenin ikinci partisi haline gelebilecek gücü elde etsin, ben mevcut CHP ye zaten oy vermem. Ama eldekiler arasında en Atatürkçüsü bu. Yapacak bir şey yok.

Son düzenleme:
Akp ye oy verenlerin en az yarısı milliyetçidir 1/3 de net eski mhp lidir. Rakamlar bile bunu doğrular.

Akp'ye oy verenler ayrı Akp'nin parti politikası Akp'nin başındakiler ayrı.Bu da sorumun cevabı değil.7 Haziran'a kadar çoğu Hdp'ye oy veren de Akp'ye oy veriyordu ona bakarsan.

Arkadaş bu olaylar karşısında tepkide gösteremiyoruz ki! Olay olduğu anda hemen sosyal paylaşım siteleri ve haber kanallarına yasak geliyor. Bu arada şu anda ülke genelinde bile birçok insanın bu olaydan haberi yok. 3-5 kişi çıkıp Bakanla konuşmak istesek hemen biber gazı sıkılıyor. Resmen elimiz kolumuz bağlanmış.

Yahu Başkentte neredeyse seri şekilde her ay patlama ve olay oluyor ama hala İsitfa eden yok. Yahu koca ülke beceriksiz Bakanların elinde oyuncak olmuş resmen. Ortadoğu karanlığına girmişiz. İnsanların yarın ne olacağı belirsiz. Bu ülke artık öyle bir hale geldi ki insanlar eceliyle bile ölemiyor. Resmen şansa yaşıyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin.

Son düzenleme:

bu yazılana bir ek yapayım cünkü maalesef insanımız sagcı olsun solcu veya ülkücü olsun çok inat özeleştiri nedir bilmiyor ölümüne savunuyor takım tutar gibi

ben izmirliyim mesela izmirde halk arasında belediye başkanı çok eleştirilir fakat izmirde denirki odunu aday gösterseler yine seçilir chpden

sözüm sadece chpye degil insan sevmedigi begenmedigi eleştirdigi insana partiye neden oy verir bu akp içinde geçerli

partilerin için inanılmaz derecede kadrolaşmış ve bu kadroların milliyetçilikle alakası yok

Geri
Üst Alt