Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forumdaki HDP dusmanligini anlamiyorum. Eger HDP'yi suclama sebebiniz Kurt olmalariysa, irkcisiniz. Eger HDP'yi suclama sebebiniz PKK'yla baglantisi olan uyelerse, akil tutulmasina kapilmissiniz ve Kurtlere Turkiye siyasetinde yeterli bir siyasi platform taninmadigi icin silahlandiklarini anlayamiyorsunuz. Eger son donemdeki teror olaylari yuzunden HDP'yi sucluyorsaniz, cok yasasin uzun adaminiz.
Ozellikle Donald Trump konusunda Trump'a bu kadar giydirip Bernie asigi olan bir forumun Turk siyasetinde bu kadar aksi bir goruse sarilmasi bana asiri komik geliyor. Bu arada kufretmek yerine guzel bir cevap yazarsaniz HDP'yle derdinizi anlayabilirim de. Sonucta ulkeden uzak kaldim, yasim da kucuk; gozden kacirdigim seyler olabilir.
Kardeş forumdaki en büyük bernie aşığı benim, hdp'yi de suçlamıyorum.. laf bana değil belki ama bernie aşığı deyip genelleme yapılınca haklı olarak üzerime alındım..
İçim daralmasın diye konuyu okumadım ama evet, bernie aşığı olup da hdp'ye giydiren varsa iflahı şaşmıştır, ne dediğini bilmiyordur..
Bernie bütün azınlıkların haklarını savunmuş bir adamdır.. hdp'ye laf sokan varsa bi zahmet trump'ın safına geçsin..
Bu yazdıklarımı da safkan beyaz Türk olarak yazıyorum.. bu ülkeyi düşünüyorsak Kürtlerle de, diğer herkesle de kucaklaşmak zorundayız..
Azınlıkları dışlayıp terörün kucağına atmaktan vazgeçelim artık..
Hdp'nin yeri meclistir.. maalesef mevcut iktidar çevirdiği katakulliler ile hdp'yi pkk'nın kucağına bırakıp meclis dışına atmak istiyor..
başkanlık sistemi için referanduma gerek kalmadan yeterli çoğunluğa ulaşma amacındalar..
Forumdaki HDP dusmanligini anlamiyorum. Eger HDP'yi suclama sebebiniz Kurt olmalariysa, irkcisiniz. Eger HDP'yi suclama sebebiniz PKK'yla baglantisi olan uyelerse, akil tutulmasina kapilmissiniz ve Kurtlere Turkiye siyasetinde yeterli bir siyasi platform taninmadigi icin silahlandiklarini anlayamiyorsunuz. Eger son donemdeki teror olaylari yuzunden HDP'yi sucluyorsaniz, cok yasasin uzun adaminiz.
Ozellikle Donald Trump konusunda Trump'a bu kadar giydirip Bernie asigi olan bir forumun Turk siyasetinde bu kadar aksi bir goruse sarilmasi bana asiri komik geliyor. Bu arada kufretmek yerine guzel bir cevap yazarsaniz HDP'yle derdinizi anlayabilirim de. Sonucta ulkeden uzak kaldim, yasim da kucuk; gozden kacirdigim seyler olabilir.
Her dedigine aynen katiliyorum. Sana yazdigim bir sey de degildi acikcasi, sadece genel olarak o konuda Bernie'ye sempati duyan cok fazlaydi, burada ise anlamsiz bir HDP dusmanligi seziyorum diye yazdim.
Milletimizin artik kafatasciligindan kurtulma vakti geldi de geciyor. Dindarlik ve milliyetcilik siyasete alet edilebildigi surece kaybeden biz olacagiz.
Ben sana bi şey demedim.. zaten konunun son sayfası hariç okumadığımı belirttim..
Ama madem yeri geldi.. bahçesiz sağolsun akp hiç hesap vermeyecek..
o bahçesiz ki, adam olsaydı, akp bunun hesabını şu an veriyor olurdu.. meclise girmiş olan hdp'ye kucak açsaydı haziranda bugün çok farklı şeyler konuşuyor olurduk..
ama yapmadı.. faşo damarı aşır bastı.. faşiste faşist denir.. faşist değilse ergendir.. hayat yolu uzun, daha çok şey öğrenecektir..