Ankaraspor Süper Lig'den düşürüldü !

Cevap: Ankaraspor düşürüldü!

ben de dıyorum ki belkide ikili avrajlar eşit olacak ve genel averaja bakılacak.

Ve belkide biz Ankarada Ankarayı 5-0 yenecektik. garantisi mi var. Ama şimdis adece 3-0 galip ilan edilecegız.

Ya bu yüzden şampiyonlukl gıderse dıye yakınmak sacmalık. yani bunların hepsi teori.

hakan bi suss yaa

ben de dıyorum ki belkide ikili avrajlar eşit olacak ve genel averaja bakılacak.

Ve belkide biz Ankarada Ankarayı 5-0 yenecektik. garantisi mi var. Ama şimdis adece 3-0 galip ilan edilecegız.

Ya bu yüzden şampiyonlukl gıderse dıye yakınmak sacmalık. yani bunların hepsi teori.

Biz maç yaptık, alnımızın teriyle 3 puanı söküp aldık Asaş Stadyumunda. Fener maç yapmadan 3 puanı aldı.

Bizim yeneceğimizn garantisi yoktu ama yendik. Fenerin de yok, ama oynamadan yendi. Daha fazla tahrik etme beni

fenev ozeri bedavaya kapacakken bosu bosuna 4.5 milyon euro baydilar

EDİT

sizi sampiyonluktan eden degil miydi ankaraspor?

niye 5 tane cakip da sampiyon olamadiniz

simdiye kadar kime 5 cektiniz ki?

Senaryolara bak Ankaraspor feneri yenecek bizde şampiyon olacağız. Şuandaki takımımız zaten açık ara ligi götürecek güçte, isterlerse diğer takımlara fazladan 3 puan daha eklesinler. Ankaraspor ligin kaderini belirleyecek takım oldu birden.

Bunu kimse bilemez. Belki de öyle olacak.

Bu kadar kargaşa çıkacağı belliydi.

Daha önceden federasyon bildiri yayınlayıp engeleyemez miydi bu olayları?

Ankarayı Ankara da kaç defa yenmissiniz de konusuyorsun.Geçen sene en kötü halinde Gençler'e Ankaragücüne Ankaraspor'a puan kaybetmediniz mi.15 hafta kazanamayan Ankaraspor'a kaybetmediniz mi.Biz hepsini yenmedik mi.Ne garantisi vardı yeneceğiniz'in hem belki biz içerde 5 atıp averaj yapacaktık,belki siz dısarıda yenemeyecektiniz.

fenev ozeri bedavaya kapacakken bosu bosuna 4.5 milyon euro baydilar

EDİT

Nıye bedava oluyo? Bonservısler de mı iptal edılıyor? Ayrıca şu an transfer dönemi mi?

Ayrıca para ne senın ne ****m cebımden cıkıyor. 4.5 degıl 45 mılyon dolar verse kime ne ?

Fifa kararı bozarsa federasyona kaydı o zaman tehlikeli işler :D

Hakan güzünü yiyim FB 2 den fazla gol atacak kapsitede nbir takım mı??

hakem hediyesi sadece sivas a 3 tane attınız gerisi başkada farklı gaibliyet vs yok.

bizim skorlara bak bir istersen ;)

maraton yine tarafliligini gostermis

onumuzdeki 1 hafta icinde itiraz hakki var ankaranin

bizim puani alamazlar merak etmeyin.

Açık ara önde götürecek güçte diye birşey yok. Fener oynamadan Galatasaray oynayarak 3 puan aldı Ankara deplasmanından.

Bende soruyorum peki ne yapmaları gerekiyor. Ligin ortasında takım düşürüldüğü için federasyon mu suçlu oldu yoksa doğru karar mı verdiler düşürmekle. Fener Bjk ve diğer Ankarasporla oynamayan takımlara hiç puan vermeyip sadece bizim galibiyetimiz sayılırsa diğerleri 32 maç biz 33 maç yapmış oluruz. Bu seferde diğerleri itiraz edecek.

Ankarayı Ankara da kaç defa yenmissiniz de konusuyorsun.Geçen sene en kötü halinde Gençler'e Ankaragücüne Ankaraspor'a puan kaybetmediniz mi.15 hafta kazanamayan Ankaraspor'a kaybetmediniz mi.Biz hepsini yenmedik mi.Ne garantisi vardı yeneceğiniz'in hem belki biz içerde 5 atıp averaj yapacaktık,belki siz dısarıda yenemeyecektiniz.

Ama işte bu tartışmanın sonu yok. belki de bu sene bir ilk olacaktı fark yapacaktık. Bilebilir misin?

Federasyon burada bir usulsüzlüğü degerlendirmiş. Ankarayla maç yapan sızdınız.

Peki ya o maçı kaybedıp şu an 3 puanı cebe atsaydınız?

biz o zaman kızacak mıydık?

Kızan olursa da sacmalık olurdu. Çünkü önemli olan yapılan maçlar degıl, bundan sonraki maçların şaibesiz olmasıdır.

En az 50M eurosu var Ankaranın. Melih Gökçek bir keyfiyetten düşüründe Cas ta riki kiki martinleyim sizin ananızın karnından çıkmaya yardım eden şahısı diye dua ediyordu, mübarek ramazan duası kabul oldu.

aynen oyle.

kelleler kopacaktir bence.

izmir takiminin lige gelmesi artik kesinlesti gibi birsey.

ya karsiyaka yada altay ilk 4 e girerse gelir gibi geliyor bana.

ozgener muradina ermis oluyor

Yener yada yenemez. Ama yüzde 20 bile olsa yenilme ihtimali artık o ihtimal yok.

Genel olarak konuşuyorum kimse burda siyasi görüşü için Melih Gökçek 'i savunmasın. Ligin içine ettiler baba oğul.

Bende soruyorum peki ne yapmaları gerekiyor. Ligin ortasında takım düşürüldüğü için federasyon mu suçlu oldu yoksa doğru karar mı verdiler düşürmekle. Fener Bjk ve diğer Ankarasporla oynamayan takımlara hiç puan vermeyip sadece bizim galibiyetimiz sayılırsa diğerleri 32 maç biz 33 maç yapmış oluruz. Bu seferde diğerleri itiraz edecek.

Derdim ne yapılması gerektiği değil. Derdim bizim kazandığımız Ankara deplasmanını anlatamak. Sen de anlayamadın dediğimi,kusura bakma.

Edit: Üstteki mesajımı bir daha oku.

Yener yada yenemez. Ama yüzde 20 bile olsa yenilme ihtimali artık o ihtimal yok.

Genel olarak konuşuyorum kimse burda siyasi görüşü için Melih Gökçek 'i savunmasın. Ligin içine ettiler baba oğul.

Siyasi görüşüm için savunmam ama MELİH GÖKÇEK haklıdır. Hacettepe düşünce 26 futbolcu nasıl geçti gençlere, geçen sene Özgener'in takımı nasıl sakaryanın düşmesine sebeb oldu! Ayrıca Ankaragücü- Ankaraspor arasındaki ilişkide eğer Ankaragücü yönetimine yeni giren 15 kişi istifa etseydi bu karar alınmayacaktı. Mahmut Özgener sidik yarışına girdi hem bizi hem kendini rezil edecek. Belkide bu sezon rekorlar kıracaz ama ligi tescil ettirmeyecekler...Sen Ankaraspor'a giden faksı gördünmü?

Diyorki ; ""Transferin son gününde 3 önemli oyuncunuzu nasıl veriyorsunuz""

Hukukta önemli diye bir tabir yoktur. Bunu yazıp altına imza atan avukat Türkiyeyide kendinide rezil etmiştir.

Ankaraspor öncelikle Tahkim Kurulu’na itirazda bulunacak.

Burada iki yol var;

Birincisi Tahkim Kurulu kararı onaylarsa Ankaraspor’un ligden düşürülmesi kesinleşecek ve geriye dönüş yolu kapanacak.. Bu durumda Süper Lig bu sezon 17 takımla oynanırken, Başkent ekibinin ligde ilk 4 haftada oynadığı maçların sonuçları tescil edilecek ve geriye kalan haftalarda ise oynayacağı ekiplerin hanesine 3-0’lık hükmen galibiyetle 3’er puan yazılacak.

Ancak burada bir iddia daha var: Onda da Ankaraspor’un şu ana kadar ligde oynadığı maçlar silinecek ve bundan sonra karşılaşacağı rakiplerinin hanesine puan yazılmayacak. Bu durumda Süper Lig’de puan durumu yeni baştan oluşturulacak ve Galatasaray’ın Ankaraspor ile oynayıp kazandığı maçın sonucu geçerliliğini yitireceği için Fenerbahçe maç fazlasıyla liderliğe yükselecek. Ancak bu durumun kesinleşmesi için Futbol Federasyonu’nun kararı olması gerekiyor.

Bu arada gelecek sezon Bank Asya 1. Lig'den, Turkcell Süper Lig'e 3 yerine 4 takım yükselecek.

FUTBOLCULARA EK SÜRE VERİLMESİ GÜNDEMDE

Ankaraspor'un Tahkim, FİFA, CAS ve şirket olması nedeniyle ticari dava açması beklenirken, teknik adam, futbolcular ve daha önce yapılan maçların durumları da kafalarda soru işareti bıraktı. Futbol Federasyonu'nun futbolcuların durumu ile ilgili bir toplantı yaparak karar vermesi bekleniyor. Federasyon'un bayram sonrası toplanacağı belirtiliyor.

Futbolcuların bir anda bir sezon oynamama sorunu ile karşı karşıya kaldığı bu karar sonrasında federasyonun futbolculara transfer için ek süre verebileceği gelen söylentiler arasında. Federasyon'un bu futbolcular için 15 günlük bir transfer süresi vereceği belirtiliyor. Diğer bir sıkıntıda Ankaraspor Teknik Direktörü Jurgen Röber'in durumu. Bilindiği gibi yabancı teknik direktörler 1. Lig' de görev alamıyorlar. Bu durumda teknik dirktör için de tazminat yolu açılıyor. Federasyonu bekleyen bir diğer sorun da Ankaraspor'un bugüne kadar yaptığı maçlar. Federasyon eğer bu günden sonraki maçları hükmen yenilgiye bağlarsa, daha önce yapılan maçlarda Ankaraspor'un rakiplerinin itiraz etme hakkı doğacak.

yeni lider fenermis diyor hurriyet

Adnan baskan olayin icine girerse isler degisecektir

Geri
Üst Alt