Antalyaspor ve Kayserispor Lige Veda Etti!

Çok şükür bu ikisinden kurtulduk. Darışı düşmeyi hakettiği halde düşürülmeyen fenerin başına.

Taptap

fener 4-3 antep diyorum başkada bir şey demiyorum. Kan ağladık o zaman bu şerefsizler yüzünden.

Asla unutmam o satışı

O çok efsaneydi cidden. Bald kafalı karaktersiz Ömer sırf aşırtma golü yemek için 10 metre ileriye çıkıyordu. Göstermenenin bir taraftlarını çıkarmışlardı.

kayseri daha önce yaptigi gibi erciyes'le isim degistirmesin simdi.

beklenir bunlardan:D

erciyes kayseri olur antalya gelecek yıl tekrar çıkar.

Süleyman Hurma sahtekarını seneye Erciyes'in genel menajeri olarak görürsek şaşırmamak lazım. Sahtekarlık adamın kanında yatıyor.

Antalya'da yaşamama rağmen hiç sevmezdim küme düşmeleri iyi oldu.:melo::melo::melo:

Keyifler başladı bile.:melo::melo::melo:

antalyadan başsan ve yedek kaleci olarak 1 kalecilerini alsak fena olmaz kayseridede okay yokuslu sol kanat bir genç vardı ismini unuttum onu birde sefa iş yapar gibi boboda yedek forvet olabilir yerli sanırım dimi bobo ?

İyi oldu iyi.

Tapatalk

Bakıyorum da şimdi, bu lig'de hiç de keşke düşmesin diyeceğim bir takım kalmamış.

Akhisar belki biraz

Rize'yi düsürmezler bu sene. Antep veya Elazig'dan biri düsecek. Valla Elazig bu sene kümede kalirsa seneye zaten kesin düser diyorum. Antep düssün.

antalyadan başsan ve yedek kaleci olarak 1 kalecilerini alsak fena olmaz kayseridede okay yokuslu sol kanat bir genç vardı ismini unuttum onu birde sefa iş yapar gibi boboda yedek forvet olabilir yerli sanırım dimi bobo ?

ömer bayram evet çok hızlı ve iyi kadroda rotasyon açıısından iyi olur hurma istifa etti inş. ucuza kaparız.

fener 4-3 antep diyorum başkada bir şey demiyorum. Kan ağladık o zaman bu şerefsizler yüzünden.

Asla unutmam o satışı

doğru ama o zaman başlarında celal doğan denen fenerli vardı bana göre o sene şike operasyonu olmalıydı ama bu antepin suçu değil celal doğan denen adamın yaptığı işti.

2 camiaya da geçmiş olsun. Umarım kısa sürede geri dönerler.

doğru ama o zaman başlarında celal doğan denen fenerli vardı bana göre o sene şike operasyonu olmalıydı ama bu antepin suçu değil celal doğan denen adamın yaptığı işti.

Öyle bakarsak hiç bir takımın sucu yok. fenerinde sucu yok. Azizin sucu hep. Giderse feneride sevelim o zaman

Geri
Üst Alt