Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

Millet inanmış bir de adama. Keşke arkadaşının ismini vermeseydin, işinden olur falan demişler. Nasıl bir kafa yapısı var arkadaş bunlarda? Birisi de dememiş ki arkadaş dalga geçecek başka bir yer bul, niye JB geçiyorsun buradakilerle.

Galenos - 12.03.2012 16:16

Başkanı rüyamda gördüm geçen gece. Bembeyaz bir gömlek‚ mavi bir kıravat vardı üzerinde. Büyük‚ kocaman‚ yemyeşil ağaçların olduğu bir ormandaydık. Büyük bir kalabalık vardı çevresinde. Aziz Başkanın yüzü gülüyordu.

Başkanım seni çok özledik. Dön artık aramıza.

ormanda görmüş. fatmagülü cok izliyor bence. azizgüle tecavüz sahnesini görmüştür.

Başkanı rüyamda gördüm geçen gece. Bembeyaz bir gömlek‚ mavi bir kıravat vardı üzerinde. Büyük‚ kocaman‚ yemyeşil ağaçların olduğu bir ormandaydık. Büyük bir kalabalık vardı çevresinde. Aziz Başkanın yüzü gülüyordu.

ormanda görmüş. fatmagülü cok izliyor bence. azizgüle tecavüz sahnesini görmüştür.

Ormanda Eboue'yi de görmüş olabilir. :D

ormanda yasayan fatma gülün sucu ne ?

lady_chatterley_2_bb_01.jpg

:D

myfb - 12.03.2012 16:50

Baskani gördüm... :(

bir renkdaşımız daha görmüş bugün hayırlara vesile olsun inşallah

ormanda yasayan fatma gülün sucu ne ?

lady_chatterley_2_bb_01.jpg

12.03.2012 08:27 Pazartesi Konu Puanı: 0

.MeMo.

Baskani gördüm... :(

simdi uykudan kalktim.. rüyamda baskanimizi gördüm.. ona "size sarilabilir miyim" diye sordum "tabii ki" dedi.. ona sarildim ve agladim hüngür hüngür.. oda bana sarildi "takma kafana hersey cok güzel olacak" dedi.. sonra gitti..

ne güzel rüyaydi hemen sizinle paylasayim dedim taze taze

benim hayalim zaten birgün baskanimizi canli görüp ona sarilmakti‚ rüyamda gercek oldu

sanırım resim gerçek olmuş

12.03.2012 16:41 Pazartesi Konu Puanı: 0

gfbmuhtar

´´ Çekinen ´´ - ´´ Aksi Sonuç ´´ bi sonuç düşünenler ..

gs maçı öncesi çekincelerimiz ..

1-Erken kırmızı kart

2-Eboue - ziegler eşleşmesi

3-Orta saha melo-selcuk´un pas alışverişine izin vermemiz

4-Erken gol yememiz

5-Tv8 de İzlediğim Volkan´ın çok hırslı olması negatif etki olmaz mı keskin sirke küpüne zarar verir misali.

6-Fatih Terimin Gs li oyuncuları gaza getirip sert oynaması ve hakemin buna müsade etmesi

7-Emre Çolak ve Engin Baytarı ciddiye almamamız

8-Aziz Başkan başkan olduğundan beri Gs´ye hiç kaybettik mi emin değilim ama kaybetmediysek şuanda bunun son bulup işte AZİZ BAŞKAN YOK Gs yi yenemiyorlar lafları ..

Bunların gerçekleşceğine inanıyorum biri beni bu 8 şeyden kurtarsın .. çok sıkıldım 2-3 haftadır derbi aklımda hep negatif düşünüyorum.. özel hayatımda bile insanlara saldırır hale geldim .

Adamlar eziliceklerinin farkında :D

antu.jpg

bekiri puyolun soluna bile yazabiliyorlar inanılır gibi değil :asd:

Bu angutlar iyice havaya girmiş neymiş 10 senedir kazanıyorlarmış ona güveniyorlar.Hiç temkinli konuşan yok hepsi 4 - 0 5 -0 6 - 0 falan diyorlar.Maç sonuda bakmak lazım o yorumlara bakalım neler diyecekler!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt