Doğan Erginakın
Cezalı
- 16 Şubat 2009
- 22.923
- 0
- 1.396
Cevap: Antu'dan Enstantaneler
bir angut
1-7 = 6 demis bu arada haha
bir angut
1-7 = 6 demis bu arada haha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galenos - 12.03.2012 16:16
Başkanı rüyamda gördüm geçen gece. Bembeyaz bir gömlek‚ mavi bir kıravat vardı üzerinde. Büyük‚ kocaman‚ yemyeşil ağaçların olduğu bir ormandaydık. Büyük bir kalabalık vardı çevresinde. Aziz Başkanın yüzü gülüyordu.
Başkanım seni çok özledik. Dön artık aramıza.
ormanda görmüş. fatmagülü cok izliyor bence. azizgüle tecavüz sahnesini görmüştür.
Başkanı rüyamda gördüm geçen gece. Bembeyaz bir gömlek‚ mavi bir kıravat vardı üzerinde. Büyük‚ kocaman‚ yemyeşil ağaçların olduğu bir ormandaydık. Büyük bir kalabalık vardı çevresinde. Aziz Başkanın yüzü gülüyordu.
ormanda görmüş. fatmagülü cok izliyor bence. azizgüle tecavüz sahnesini görmüştür.
ormanda yasayan fatma gülün sucu ne ?
![]()
kafayi bulmus adam![]()
Aynen Bekiri Puyol un soluna yazmak ahmaklıktır![]()
6s oylemi.. O 6 adet s'yi yerlestirecegiz munasip bi yerinize az kaldı.. Allah'ın gerizekalıları.

Ezik fail