Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan enstantaneler | Moral depolama başlığı

Onları yazanlar muhtemelen 12-15 yaş arasındaki dar görüşlü çoluk çocuklardır. O yüzden bunlara fazla takılmamak, onlarla fazla muhatap olmamak lazım.

Bakın benim bir çok yakın arkadaşlarım fenerlidir ama hiç bir zaman futbol faşisti olmamışlardır. Antu ise tam tersi futbol faşizminin merkez noktası haline gelmiştir. Üyeler bile ister istemez buna uymak zorunda kalabiliyorlar. Bunun nedeni de forum içinde oluşturulan baskı sistemidir. Üyeler bu yüzden rahat bir şekilde kendi görüşlerini tam aktaramıyorlar. İçini dökenleri ise resmen linç edercesine sindiriliyorlar. Aslında böyle olmasını bir Galatasaraylı olarak istemem. Hatta provokasyona girmemek kaydıyla, bizim forumda seviyeli bir şekilde düşüncelerini aktarmalarına göz bile yumarım. Futbol faşizmine göz yumacaklarına, seviyeli bir ortamda toplanmalarını yeğlerim.

Antu belirli bir yaştan sonra tehlikeli o zaman :)

Fakat Euro 2016 için de resmi sitelerinden buna benzer bir açıklama gelmişti. Yoksa ciddiye almazdım....

angut angut angut angut angut angut

Fakat Euro 2016 için de resmi sitelerinden buna benzer bir açıklama gelmişti. Yoksa ciddiye almazdım....

Resmi açıklama geldiyse Türk futbolunun vay haline... Birde demezler mi biz Türk futbolu için çabalıyoruz diye, maalesef oluşturulan bu Fenerbahçe milliyetçiliği onlara çok şey kaybettiriyor, kaybettirmeye de devam edecek. Onlar hala neden 17 takım onları sevmiyor diye düşünsünler. Ben olsam şapkamı önüme alıp, özeleştiri yapardım. Yoksa kaçan şampiyonluklarda, alınamayan kupalarda espri konusu olmaya devam edeceklerdir. :)

Bakın rekabet güzeldir. Hatta Galatasaray-Fenerbahçe rekabeti bu ligin ayakta durmasını sağlayan tek unsurdur. Ama Fenerbahçe ciddi bir strateji hatası yapmaktadır. Nedensiz bir şekilde bizle olan rekabetine 16 takımı da dahil etme gayreti içerisindedir. Bu onlara çok şey kaybettiriyor, bu son şampiyonluğu kaybettikleri gibi...

Antu için söylenecek fazla bir şey yok. Ben hayatımda bu kadar ruhsuz bir forum görmedim. Siteye girince her zaman negatif enerji alıyorum. Onlar adına güzel geçen haftalarda bile insanları gerecek bir çok başlık açılıyor. Kendi kendine kaotik ortam yaratmak bu olsa gerek.

arkadaşlar kullanıcı adımı şifremi buraya yazdığım için beni atmışlar ya ben misafir üye olarak bizi takip ettiklerini bilmiyordum antunun off neyse daha bir kaç üyeliğim var onlardan itelemeye devaaaaaaaaam :D

arkadaşlar kullanıcı adımı şifremi buraya yazdığım için beni atmışlar ya ben misafir üye olarak bizi takip ettiklerini bilmiyordum antunun off neyse daha bir kaç üyeliğim var onlardan itelemeye devaaaaaaaaam :D

:sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007: :(:(:(:(:(

Tüh yaa. :asd:

Diğer nick ve şifreni söylesene. Merak ettim Antu'yu. :rolleyes:

Bende özelden alabilirim.Hastayım valla.Biraz moralim yerine gelsin

ip adresine el koyarlasa giremezsin ki bir daha, yanlis mi biliyorum.

sana o kadar dedik kendini burda orda deşifre etme diye :o

Sedat elli kere dedik yazma diye...:D

amale bunlar takip ediyorlar...

ALLAH tan ben kaptırmadım...:D

bunların dünya fb günü varya 19.07 diye.yarın 19.05 19 mayıs gençlik ve spor bayramını kutlarken bizimkinide kutlasınlar o zaman.

:haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::m26::m26::m26::m26::haha::uyy::uyy::uyy::bgking1::bgking1::2aloh1::2aloh1::Roflol::Roflol::Roflol::Roflol::bgking1::bgking1::haha::haha::haha::m26::m26::m26::hoho::hoho:

23600_323389699484_568499484_3384429_7980292_n.jpg

En Bombalardan biri...:D

D.Sedat Görür, şu arkadaşı bulup söyler misin ne zaman bikini giyinmeyi düşünüyomuşmuş ? Halaa bekliyoruz bak, delikanlıdır herhalde.. O angutlar arasında çok mesaj yazar, görürsün mutlaka :asd:

105.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt