- 30 Aralık 2020
- 8.259
- 5.109
- 673
gok tengri aplikasyonu yok mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Din min bilmem ama ,dünyanın boktanlığının dinlerle çokda alakası yokDünya'da dinler kalksa, Dünya çok daha huzurlu bir yer olacak.
Ben ikna oldumVar kardeş, adım gibi eminim var. Şimdi gunumuzde eskilerin masalları diyenler, zannediyorlar ki kendileri ilk, eskilerin masalları diye itham edenler.
Halbuki Kur’an’da o zaman bile eskilerin masalları diyenler.
İki tane gerizekalinin yorumundan yola cikarak hakikatten uzaklasmak buyuk bir aldanis. Yolcudan dolayi yola kusmek, iki tane bilimsel gercekten yola cikarak anlamsiz kisirdongulerde bogulup gitmek de oyle.
Genelde bu iki sebepten yanilir insanlar yani, ya kibir, ya kotu ornek.
S ile mi başlıyoEmrahin kusuruna bakma sen rts. 3 harfli bir sey bulasmis kendisine. Cözmeye calisiyoruz
Ben ikna oldum![]()
incili de yasaklamışlar sanıyorum , https://www.cbc.ca/news/science/china-qur-an-bible-audible-apple-store-crackdown-1.6213251Merak ediyorum İncil ve Tevratı yasaklayabiliyor mu? Zaten Kur'an-ı Kerimi hakkıyla okuyup anlayabilsek başımıza bunlar gelmezdi diye düşünüyorum.
Ayrıca bu gibi yasakları savunan arkadaşlar neden Hristiyanlık ve Museviliğe karşı değiller onu da anlamıyorum. Dinlere karşıyım demeyin İslam'a karşıyım deyin.
Içeriğe bakmak gerekiyormuş demek ki. Zararlı bulduğu materyali yasaklamış yani Kur'an ile ilgili bir yasak yok.yalnız kuranı değil sadece "kuran majeed" diye bir applikasyon yasaklanmış şiddet öğeleri içerdiği için. yani diğer kuran uygulamaları hala indirilebiliyor.
Içeriğe bakmak gerekiyormuş demek ki. Zararlı bulduğu materyali yasaklamış yani Kur'an ile ilgili bir yasak yok.
Bilemiyorum ama sadece İslam'a yönelik değil diye yukarıda Sato belirtti.Aplikasyonu indirdim deneme amacli. Kuran ve meali mevcut değişik imamlarin seslendirmesi yanında.
Cok merak ediyorum neye dayanarak yaptilar bunu
Bilemiyorum ama sadece İslam'a yönelik değil diye yukarıda Sato belirtti.
Keşke din diye birşey olmasaydı. İnsanlar uyutulmayı seviyor.
Dinler henüz anayasa diye bir kavram yokken belirmiş ve insanlara doğru yolu göstermeye çalışmış. Bunu yaparken cehennem korkusunu kullanmış. Ancak modern zamanlarda her şey yasalara uygun yapılıyor. İnsanlar cezalardan korkuyor. Bu yeterli bence.İlk cümle yanlış, ikinci cümle doğru.
İnsanlar uyutulmayı seviyor evet ama onları din dışında biçok şeyle uyutabilirsin.
İşe tuttuğu takımın formasıyla giden, haftasonuna kadar maçı bekleyen, sürekli futbol konuşan, sürekli rakip takımlara küfür eden, tipik bir fanatik neyle uyutuluyodur sence, örneğin?
Din bizim fıtratımızı, yaratılışımıza ışık tutar. İlk insanların doğru ile yanlışı nasıl öğrendiğini zannediyoruz? İlk insan benim ahlakım budur, başkasına zarar vermemek, çalmamak, öldürmemek vs. Mi dedi doğduğunda?
Belki binlerce peygamber gelmiş, insanlara doğruyu yanlışı öğretmiş. Son peygamber de gelmiş, aradan 1400 yıl geçmiş. Bütün ahlak ve devlet sistemleri bu öğretilere göre kurulmuş. Şimdi din olmasaydı, biz kendi başımıza idare ederdik demek, ne kadar samimi ve gerçekçi?
Sent from my iPhone using Tapatalk