Arda Güler Resmen Real Madrid'de

çocukta yetenek var ama yetenegi kadar eksıklerıde var ,ardayı ben simdilik reklam gücünün eseri olarak görüyorum
2-3 yıldır her mecrada reklamı yapıldı kimbilir nekadar para harcadılar reklam icin

Real dünyadaki genç yetenekleri takıma kazandirmakn ile meşhur. Bu cocukta yetenek var evet, ama real'de oynayacak kadar olup olmadığını zamanla göreceğiz. Büyük ihtimal kiralanacaktir. Kendini geliştirip forma şansı için savaşacaktir.

Şimdi ben Galatasarayli gözünden bakacağım: ben gitmesine çok seviniyorum. Niye mi? Bu sezonda 3 yerli oyuncu zorunluluğu için ali koç bastırdı ve tek başına bu kararı aldırdı. Kulüplerin çoğunluğu serbest kalsın derken beyefendi 8+3 diye devam etsin dedi ve tff bu kararı verdi.

Neymiş ucuza gidiyormuş Arda. 20 milyon euro az para değil bu yaştaki çocuk için. Asıl Ali Koç'un üzüntüsü başka bir oyuncuyu yerli kontenjanında kullanması gerektiği için kanaatimce. Arda bu sene ilk onbir oyuncusu olurdu. Takımdan giderse doğal olarak başka pozisyonlarda veya o pozisyonda daha az kaliteli bir Türk oyuncusunu oynatmak zorunda kalacaklar.

Bu da onlar için dezavantaj. Aslında bütün yaygara bu yüzden. Aklınca 8+3 ile devam edip çakallık yapacaktı ama hiç beklemediği bir tokat yedi Arda'dan.

Çocuk 18 yaşında real ve barca arasinda tercih yapiyor. Ben o yaşta kate upton mi katy perry mi diye arada kaliyordum. Vay be!

fener haini oldu çocuk

Aziz olsaydı coktan ikna etmisti ardayı.

Gecen sezon oynatma son anda cikis maddesini yukseltt. Amatörlük yapti resmen

De get yaf bu da kendini nimetten saniyor.

Arda' ya gelince, klasik buyuk takim transferine konu olmakta. Yerinde olsaydim farkli ve gelisim yapabilecegim bir takima giderdim tabi bu onun kendi tercihi belki de cok da iyi teklifler almadi bilemeyiz. Real belki de 1 sezon kiralamama garantisi verdi sanki Arda bunu istemiyor diye okumustum bir sure once. Ancak bu haliyle Real kadrosuna yazanlar var. Evet bench'de olabilir ancak bu haliyle cok zor. Bazi rolanti maclarda ancak oynar. Kendisi icin hayirlisi olsun. Fenevlilerde kiziyor sanki kendileri yetistirmis gibi ona sinir oluyorum. Kizacak birileri varsa Genclerbirligi olurdu bu. Bu arada onlarada odeme yapmislardi. Hesaptan dusmeleri gerekiyor maliyet (girdi-cikti) olarak.

20 milyon + 10 milyon bonusa gitmiş. 10 milyon bonus Ballondor, belirli maç oynama, gol -asist, Cl kupası gibi bonuslardır diye düşünüyorum iyi PR'ı yapıldı çok iyi fiyata gitmiş.

bizim kazimcan bunu duman etmisti

ispanyada kazimdan kat kat daha agresif bekler var

orada bu kadar rahat oynattirmazlar bunu

temposuz haliyle pek tutunamaz oralarda

bizim yusufu da hemen sutladilar oradan

Fenerbahçe çok değil 2 sene sonra kafasını taşlara vurur. 18 yaşında bu kadae yetenekli bir çocuk nasıl olur da 20’e falan bırakılır. Büyük beceriksizlik, süresini son maçlarda doldurdu, dolduramasa daha büyük rezillik olacaktı. Şimdi holiganlarına gaz verip linç ettirecekler

Geri
Üst Alt