Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 51.262
- 29.497
- 2.993
götü kalkmış son tartışmalardan sonra. bu kafayla giderse balonu çabuk söner bunun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İroni mi var burada yaarda'dan çok şey olabilir ...daha yaş 17 ... 17 yani 17...
bi tane instagram hatununa takılıpta kariyerini bitirebilir mesela - kararlarına bağlı yanlışları yapabileceği yaşta.
birde adama prime süperstar gibi davranılıyor çünkü düzgün oyuncu havuzu yok - medya şişirmeleri , koyunların evladımız ardamız demeleri falan filan...
potansiyeli büyük ama bu ilgi ve sroumlulujk yüküyle bu ortamda giderse hiç ilerleyemez.
yapması gereken Arda Turan'ın Athetico'da yaptığını becermek bu yaşta - 3 4 senelik istikrarlı La Liga performansı (oynasın diey kiralık giderse bir yere onun için epik şans...sonuçta Real oyuncusu , kendini kanıtlarsa oynayacağı takım orası.
şu çok unutuluyor real bunun gibi çok adam deniyrodur- o maddi gücü falzasıyla var o lüksü var ...olmayanı sallar zaten.
arda turnada barçaya gittiğinde milli kahraman ilan edildi ... messi iniesta xavi ile aynı kadrodasın - kupa kazanınca oturup küs küs kutluyorsun ... komikti biraz o işler.
yoo gayet düz mantık.İroni mi var burada ya
Bir Türk’ün yükselmesi neden zorunuza gidiyoryoo gayet düz mantık.
çocuk yetenekli ama bu demek değil ki iniesta etkisi yaratacak.
neye evirelebilecği önemli - yapamazsa bir halta evrilemez , TR ye geri gelir.
Arda Turanın Athletico dönemi en iyi dönemi - gitmiş , yeteniğini kanıtlamış (bize değil oraya), htta üstüne koymuş sonra epik kariyer hareketi barça trasnferi almıştı. (bizde başlayıp milli takımda devam eden süreç üstüne tabi) sonra patladı çünkü medyamız , insanlar adamı göklere çıkarıp indirmedi.
aynı şeyi ardaya Real'e gitti yedeğin yedeği gibi olarak diye daha 17 yaşında yapılıyor.
mantaliteyi irdeliyorum - arda kendini geliştirme etme ona kalmış , yaparsa eyv milli takımda adam gibi oyuncu olur . yoksa patlar.
ben çoğul bir topluluk muyum da siz diyorsunBir Türk’ün yükselmesi neden zorunuza gidiyor
Yok ben 17 yaşı için ironi mi dedim, bu herif hiç büyümüyor mu 3 senedir hep 17 mi.yoo gayet düz mantık.
çocuk yetenekli ama bu demek değil ki iniesta etkisi yaratacak.
neye evirelebilecği önemli - yapamazsa bir halta evrilemez , TR ye geri gelir.
Arda Turanın Athletico dönemi en iyi dönemi - gitmiş , yeteniğini kanıtlamış (bize değil oraya), htta üstüne koymuş sonra epik kariyer hareketi barça trasnferi almıştı. (bizde başlayıp milli takımda devam eden süreç üstüne tabi) sonra patladı çünkü medyamız , insanlar adamı göklere çıkarıp indirmedi.
aynı şeyi ardaya Real'e gitti yedeğin yedeği gibi olarak diye daha 17 yaşında yapılıyor.
mantaliteyi irdeliyorum - arda kendini geliştirme etme ona kalmış , yaparsa eyv milli takımda adam gibi oyuncu olur . yoksa patlar.