Arda: "İyi günde yanımızdalar!" | Yalanlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Arda: "İyi günde yanımızdalar!"

Arda'yı önce şişirdiler sonra yuhladılar. Böyle olacağı belliydi. Gereğinden fazla abartmayın yüklenmeyin Arda'yı kendi ellerimizle yok ediyoruz diye defalarca yazmıştık ama o zaman medya gazıyla yazanlar olmuştuk.

Galatasaray ile Dalaga gecenler herzaman sevilir..!!

Lincoooooln, Lincoooooln, Lincooooln...

Eeee peki Hamburg maçında oyundan alındı diye direk soyunma odasına giderken yuhalanan kimdi? Populizm yapmayın allahaşkına, Lincoln şöyle oynadı böyle oynadı deyince insanları topa tutuyorsunuz ondan sonra Arda'yı övmek için dönüp Lincoln'e sallıyorsunuz.Tamam artık geçti gitti o defter kapandı kimse dönmesin artık o olaylara...

Arda'nın bu kadar eleştirilmesini haksız ve yanlış bulanlardanım. Ama yine de bir tarafın susması lazım. Bu iş kan davasına dönmemeli üstelik taraftarın büyük kısmı Arda'yı hala bu kadar severken. Arda da artık olayı uzatmasın kendisini seven gerçek taraftar için kaptanlığı layığı ile yapmaya devam etsin.

bu konuşlamarı nerden duyuyor bu basın bi anlasam,sanki onların yanında konuştu Arda.

Eeee peki Hamburg maçında oyundan alındı diye direk soyunma odasına giderken yuhalanan kimdi? Populizm yapmayın allahaşkına, Lincoln şöyle oynadı böyle oynadı deyince insanları topa tutuyorsunuz ondan sonra Arda'yı övmek için dönüp Lincoln'e sallıyorsunuz.Tamam artık geçti gitti o defter kapandı kimse dönmesin artık o olaylara...

Arda'nın bu kadar eleştirilmesini haksız ve yanlış bulanlardanım. Ama yine de bir tarafın susması lazım. Bu iş kan davasına dönmemeli üstelik taraftarın büyük kısmı Arda'yı hala bu kadar severken. Arda da artık olayı uzatmasın kendisini seven gerçek taraftar için kaptanlığı layığı ile yapmaya devam etsin.

O Macta Lincoln Yuhlanmadi.. Bülent Korkmaz Yuhlandi.. Oda Normal adam nede olsa Galatasaray ugruna Yillarini vermis..

Arda'yı önce şişirdiler sonra yuhladılar. Böyle olacağı belliydi. Gereğinden fazla abartmayın yüklenmeyin Arda'yı kendi ellerimizle yok ediyoruz diye defalarca yazmıştık ama o zaman medya gazıyla yazanlar olmuştuk.

Arda şişirildiği gibi bir potansiyeli zaten var. Sorun onun aylardır perfonmasnı gösterememesi. Şöyle şişirildi-patladı yorumları canımı sıkıyor. Sonra rakip takım taraftarları sitesine malzeme oluyor.. Şişirildi ne demek yahu :(

Bu konuda bile lincoln denen karektersiz araya sokulmuş. Biz bu adamdan kurtulamayacakmıyız.

Onlarla aynı kefeye "taraftar" olarak konmaktan utanıyorum.

Bu konuda bile lincoln denen karektersiz araya sokulmuş. Biz bu adamdan kurtulamayacakmıyız.

Hasan Sas´a yapilanlar unutulmayacak..!! Lincooln, Lincoooln diye bagirirken Hasan Sas yuhlandi.. Arda Turan kimki..? Hasan Sas diyorum ben 11 Yil Galatasaray Formasi diyorum. Göz yaslarini döken kendini galatasaray ugruna yirtan hasan sas dan bahsediyorum..

Arda Yuhlanmis. Sanki cok yeni bisey..

Ardaya hakaret edenler benim icin Galatasarayli degildir !!!

Bence Protesto edilecekse Yuhlanarak olmaz bu isler...

Gelirsin maca...

Susarsin 90 Dakika...

Dönersin Arkani Sahaya...

Maci 90 Dakika izlemezsin..

Taraftar var ama ses yok.. Bu Futbolcuya verilecek en Büyük ve en Güzel tepkidir bence..

En Güzel protesto böyle olur bence...

Bu kadarı yetmez verin odunu Arda'ya haberi , yalan köküne kadar amac dedıgım gibi taraftarı iyice Arda ya karsı kıskırtmak..

Büyük Kaptan Arda Turan tezahuratıyla tribüne çağıracaklar...:rolleyes:

dün yeni açık üst sağ taraftaydım. neden sağ tarafta olduğuma gelince sol pek bağırmaz bilirsiniz. bende gideyim adam gibi tezahürat yapayım dedim. ilk beş dakika oturmalı bir protesto vardı onu biliyordum ki zaten mantıklı gelmişti takımın son dönemki isteksiz oyunundan dolayı. neyse beş dakika oturduk tiyatro izler gibi izledik gerçekten. arda'da bize yakın tarafta oynuyordu. önüm arkam solum ne kadar p.ç varsa adam topu aldığında yuhaladı. başta başka birşeye yapıyolar sandım fakat sonra daha açık belli oldu. işin asıl yavşaklığı ise; arda morali bozuk bir şekilde soyunma odasına giderken "büyük kaptan arda turan" diye bağırmalarıydı. arda bu sefer yüz vermeyince tekrar s.kt.r çekip küfredenler oldu. ne bu lan çocuk oyuncağımı ..ına ko.im. bi bağrına bas bi küfret. insan karşındaki de en nihayetinde. dalga mı geçiyosunuz zihniyet fakiri p.çler?
.

Hemen birşeylerden nemalanmaya çalışmayın yahu...

Bu yaşanan olaylarda başka takımlardan, provokatörlerinde parmağı olduğunu düşünüyorum.

Yazık çok yazık.

Hadi Jo'yu yuhladınız niye Arda'yı yuhalıyorsunuz.

Adam Galatasaray'lı.

Doğuştan hem de.

Hagi'nin attığı golde arkada top toplayıcı çocuk.

Şimdi bizim kaptanımız.

Taaa o zamanlardan beri var Galatasaray sevgisi ve bizim taraftar Sinema kapattı diyorlar.

Ronaldo'ya bakın adam her gece dışarda Real Madrid taraftarı bir şey diyor mu hayır ?

Ahmet bu yazdıgın doğrumu ya :D

dün yeni açık üst sağ taraftaydım. neden sağ tarafta olduğuma gelince sol pek bağırmaz bilirsiniz. bende gideyim adam gibi tezahürat yapayım dedim. ilk beş dakika oturmalı bir protesto vardı onu biliyordum ki zaten mantıklı gelmişti takımın son dönemki isteksiz oyunundan dolayı. neyse beş dakika oturduk tiyatro izler gibi izledik gerçekten. arda'da bize yakın tarafta oynuyordu. önüm arkam solum ne kadar p.ç varsa adam topu aldığında yuhaladı. başta başka birşeye yapıyolar sandım fakat sonra daha açık belli oldu. işin asıl yavşaklığı ise; arda morali bozuk bir şekilde soyunma odasına giderken "büyük kaptan arda turan" diye bağırmalarıydı. arda bu sefer yüz vermeyince tekrar s.kt.r çekip küfredenler oldu. ne bu lan çocuk oyuncağımı ..ına ko.im. bi bağrına bas bi küfret. insan karşındaki de en nihayetinde. dalga mı geçiyosunuz zihniyet fakiri p.çler?

Çok güldüm valla :D

Bizim burda da birisi var gol kaçırınca "bunlar topçu degil,hepsini Galatasaray'dan kovacaksın" diyor 2 dakika sonra aynı oyuncu gol atınca " tabi yaa bunun gibi türkiyede topçumu var" diyor :D

ben 1 tane var biliyordum,demekki tribünde de bu tarz manyaklar çok :D

Yalanlama gelmiş.Şimdi gördüm.

Yazık çok yazık.

Hadi Jo'yu yuhladınız niye Arda'yı yuhalıyorsunuz.

Adam Galatasaray'lı.

Doğuştan hem de.

Hagi'nin attığı golde arkada top toplayıcı çocuk.

Şimdi bizim kaptanımız.

Taaa o zamanlardan beri var Galatasaray sevgisi ve bizim taraftar Sinema kapattı diyorlar.

Ronaldo'ya bakın adam her gece dışarda Real Madrid taraftarı bir şey diyor mu hayır ?

Ronaldo canlı yayında Paris'e :ka21: :asd:

Ahmet bu yazdıgın doğrumu ya :D

Çok güldüm valla :D

Bizim burda da birisi var gol kaçırınca "bunlar topçu degil,hepsini Galatasaray'dan kovacaksın" diyor 2 dakika sonra aynı oyuncu gol atınca " tabi yaa bunun gibi türkiyede topçumu var" diyor :D

ben 1 tane var biliyordum,demekki tribünde de bu tarz manyaklar çok :D

Ekşiden alıntı. Ama çevreme ve foruma bakınca doğru olmaması için hiçbir sebep göremiyorum. Maalesef...

Doğru diyorsun forumda da manyak çok :D :asd:

Aynı olayları 2 sene öncede yaptılar.Ali Sami Yen'de ıslıklanmıştı Arda.Sonraki 2 sene Kral oldu.Şimdi yine ıslıklamaya başladılar.İyi gün taraftarları ve medyanın yalanlarına inanan kişilerden başka türlü bir davranış beklememek lazım.Kaptan en son protesto edilmesi gereken futbolcudur.Neyse çok yazdım diğer topiklerde...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt