Arda: "İyi günde yanımızdalar!" | Yalanlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Arda: "İyi günde yanımızdalar!"

üç beş çabulcu tarafından şerefsizce tepki alan galatasaray ruhuna köküne kadar sahip olan oyuncu. istatikleri geçtim, sivas maçında son dakika yenen golün ardında gözleri dolan kaç tane futbolcumuz var allah aşkına! diyarbakır maçının başından sonuna kadar yüzündeki o hayal kırıklığı, çıkarken ki o ironik gülümseme herşeyi ifade ediyordu aslına. bu takım yıllardır büyük kaptanı metin oktay'ı rahmetle andı ama genç kaptanına sevenleri ihanet etti baba...
.

ardaya laf söyleyeni allah çarpar kendinize gelin azıcık.

.

Hemen birşeylerden nemalanmaya çalışmayın yahu...

Evet bunları yazdığım için bir kaç milyon doları götürdüm. Şüphen olmasın Ahmet Özgün Özgüven.

Adam sanki ben 40 yıldır tanıyormuş gibi itham edici cümleler kurma cesaretini gösteriyor.

kırılacağına ders çıkar ruhunla oynaki efsane ol abilerin gibi

O Macta Lincoln Yuhlanmadi.. Bülent Korkmaz Yuhlandi.. Oda Normal adam nede olsa Galatasaray ugruna Yillarini vermis..

İbrahim kardeş tartışma yaratmak gibi bir düşüncem yok sadece hatırladığımı söylüyorum, Lincoln soyunma odasına yöneldiğinde yuhlamalar yükselmişti diye hatırlıyorum sadece...

Şu görüşümün sonuna kadar arkasındayım yanlız ikidebirde Lincoln hatırlatılarak eski defterler açılmasın artık. Ne övmek için ne de yermek için. Arda nerede Lincoln nerede allahaşkına. Arda 0 gol 0 asist çekse bile taraftarın gözünde yeri apayrı olması lazım gelen bir insan. Tabi bu eleştirme veya eksiklerini söyleme hakkını elimizden almaz ama ne yapılacaksa da insan gibi yapılmalı.

Ayıp yahu Ahmet Özgün Güven'de aynı şeyi alıntılamış maçı izlerken beni de sinir eden bir olaydı. Adama hem küfür et ondan sonra da büyük kaptan diye bağır. İnsanda sinir sistemi mi kalır bu kadar olaydan sonra...

Evet bunları yazdığım için bir kaç milyon doları götürdüm. Şüphen olmasın Ahmet Özgün Özgüven.

Adam sanki ben 40 yıldır tanıyormuş gibi itham edici cümleler kurma cesaretini gösteriyor.

Maddi bir kazançtan bahsetmediğimi pekala anlayabilirsin. Bu konudaki görüşlerini bildiğim "Bakın işte haklı çıktım!" tarzı yazılar yazdığın için bu yorumu yaptım. Tanımama gerek yok. Olayı tanımladım.

Maddi bir kazançtan bahsetmediğimi pekala anlayabilirsin. Bu konudaki görüşlerini bildiğim "Bakın işte haklı çıktım!" tarzı yazılar yazdığın için bu yorumu yaptım. Tanımama gerek yok. Olayı tanımladım.

Yazarım çünkü hala aynı şey devam ediyor. bu çocuk ilah mı aşağıdaki mesaja bak. Bu kadar giderseniz üstüne ve o da hata yaparsa yansıması böyle olur işte. Çocuğu başkalarının gözünde bile antipatik yapyk medya ile elbirliği ile.

ardaya laf söyleyeni allah çarpar kendinize gelin azıcık.

Yazarım çünkü hala aynı şey devam ediyor. bu çocuk ilah mı aşağıdaki mesaja bak. Bu kadar giderseniz üstüne ve o da hata yaparsa yansıması böyle olur işte. Çocuğu başkalarının gözünde bile antipatik yapyk medya ile elbirliği ile.

Arda'yı ıslıklayan, kız arkadaşına laf eden o adam değildir emin ol.

Arda'yı ıslıklayan, kız arkadaşına laf eden o adam değildir emin ol.

Ama böyle pohpolanırsa en ufak hatası batar insanların gözüne. Arda şanssız. Çünkü yalnız. Emre Belözoğlu daha şanslıydı. Yükü hafifti. Hataları göze batmıyordu çünkü paratoner görevi görecek Hagi'den Hakan'a onlarca kişi vardı.

Ama şimdi Arda tüm bu yalnızlığının üstüne birde kapta olunca iyice artık medyanın kucağına atıldı. taraftarda zaten hemen herkesi ktl yapmakta usta. Jo'yu kral gibi karşılayıp "ne oldum delisi" yapanlarda aynı kişiler.

ne alakası var arkadaşlar anlamıyorum gs oyuncusu diye protesto edilmicekmi ardanın dokunulmazlıgımı var gerekirse biz oyuncumu omuzlarda taşırız yeri gelir protesto ederiz

Ama böyle pohpolanırsa en ufak hatası batar insanların gözüne. Arda şanssız. Çünkü yalnız. Emre Belözoğlu daha şanslıydı. Yükü hafifti. Hataları göze batmıyordu çünkü paratoner görevi görecek Hagi'den Hakan'a onlarca kişi vardı.

Ama şimdi Arda tüm bu yalnızlığının üstüne birde kapta olunca iyice artık medyanın kucağına atıldı. taraftarda zaten hemen herkesi ktl yapmakta usta. Jo'yu kral gibi karşılayıp "ne oldum delisi" yapanlarda aynı kişiler.

Bunlar doğru. Ama Arda boş yere övülen bir adam değil. Yaptıkları azımsanamaz. Yetenekleri de görebilenler için dünya çapında. Ha, öyle olduğunu kabul etmesen de iyi futbolcu olduğuna itiraz edemezsin.

Bayrak adam olmaya çok uygundu. Fenerli, beşiktaşlı arkadaşlarım hem hayranlıkla futbolunu izliyor hem de "Şuna bak bizim kaptan alex, nobre, delgado. Adamlarda Arda var" diyorlardı. Bu da böyle sonlandı. Bana göre Arda Galatasaray da kalırsa hayatının hatasını yapar. Tugay'a buradayken zorla futbolu bıraktıracaktı bu "taraftar". Adam gitti premier ligde yıllarca oynadı. Arda da gider aslanlar gibi oynar. En azından hakettiği kadar(az ya da çok) değer verildiğini biliriz.

Vay be buradaki çok kişi arda'yı haklı bulurken birçoğu cebindeki son parasını verip bilet alan taraftarı silmiş...

Arda bey demiş ki:

"İyi günde yanımızdalar"(Eğer haber doğruysa)

Son iki sezondur Arda ilk defa böyle bir tepkiyle karşılaştı... O zaman Son iki yılda sürekli iyi günlerimiz oldu bizim...Bu senede 75 puanla ikinciyiz zaten...Bütün bunlara rağmen Samiyende fark attığımız maçta geçen hafta oynanan sivas maçı yüzünden iyi gün dostu taraftar tepki gösterdi...Eğer Arda gerçekten böyle birşey söylediyse,burada kimin iyi gün dostu olduğu ortada...Birde kimse jo ile arda aynı kefeye konuldu filan demesin.Jo'ya yapılan çok daha ağırdı...Niçin kimse yeni gelen dos santos'a Neill'a değilde Arda'yla yeni gelen Jo'ya tepki gösterdi? Bu sezon taraftar belkide son yılların en büyük ortalamasıyla samiyeni doldurdu,kayıtsız şartsız destekledi...Bir anda bunları unutuvermiş arda..."İyi günde yanımızdalar" deyivermiş...Ayıp etmiş...Bunu dışında jo'da dahil olmak üzere hiçbir futbolcumuzun tepki görmesi hoş birşey değil şahsi görüşüm...

arda galatasaraya galatasaray ardaya malesef yakışmıyor :(

Vay be buradaki çok kişi arda'yı haklı bulurken birçoğu cebindeki son parasını verip bilet alan taraftarı silmiş...

Arda bey demiş ki:

"İyi günde yanımızdalar"(Eğer haber doğruysa)

Son iki sezondur Arda ilk defa böyle bir tepkiyle karşılaştı... O zaman Son iki yılda sürekli iyi günlerimiz oldu bizim...Bu senede 75 puanla ikinciyiz zaten...Bütün bunlara rağmen Samiyende fark attığımız maçta geçen hafta oynanan sivas maçı yüzünden iyi gün dostu taraftar tepki gösterdi...Eğer Arda gerçekten böyle birşey söylediyse,burada kimin iyi gün dostu olduğu ortada...Birde kimse jo ile arda aynı kefeye konuldu filan demesin.Jo'ya yapılan çok daha ağırdı...Niçin kimse yeni gelen dos santos'a Neill'a değilde Arda'yla yeni gelen Jo'ya tepki gösterdi? Bu sezon taraftar belkide son yılların en büyük ortalamasıyla samiyeni doldurdu,kayıtsız şartsız destekledi...Bir anda bunları unutuvermiş arda..."İyi günde yanımızdalar" deyivermiş...Ayıp etmiş...Bunu dışında jo'da dahil olmak üzere hiçbir futbolcumuzun tepki görmesi hoş birşey değil şahsi görüşüm...

Arda yalanladı. Heveslenmişsin ama...

Arda gider Mehmet gelir Mehmet gider Ahmet gelir, Ardayi neden bukadar yüceltiyorsunuzki

?Alt yapidan cikti diyemi ? Kaptan diyemi ?Artist artist hareketler cekiyor diyemi ?Zirt pirt

magazin haberlerinde cikiyor diyemi ? Alt yapidan ne adamlar cikardik biz hic birine

bukadar sahip cikildigini görmedim, kaptansa kaptanlarin en büyügünü gecen sezon kovdurmadikmi ?

Nedir yani bu olay?

Arda gider Mehmet gelir Mehmet gider Ahmet gelir, Ardayi neden bukadar yüceltiyorsunuzki

?Alt yapidan cikti diyemi ? Kaptan diyemi ?Artist artist hareketler cekiyor diyemi ?Zirt pirt

magazin haberlerinde cikiyor diyemi ? Alt yapidan ne adamlar cikardik biz hic birine

bukadar sahip cikildigini görmedim, kaptansa kaptanlarin en büyügünü gecen sezon kovdurmadikmi ?

Nedir yani bu olay?

üç beş çabulcu tarafından şerefsizce tepki alan galatasaray ruhuna köküne kadar sahip olan oyuncu. istatikleri geçtim, sivas maçında son dakika yenen golün ardında gözleri dolan kaç tane futbolcumuz var allah aşkına! diyarbakır maçının başından sonuna kadar yüzündeki o hayal kırıklığı, çıkarken ki o ironik gülümseme herşeyi ifade ediyordu aslına. bu takım yıllardır büyük kaptanı metin oktay'ı rahmetle andı ama genç kaptanına sevenleri ihanet etti baba...

dün yeni açık üst sağ taraftaydım. neden sağ tarafta olduğuma gelince sol pek bağırmaz bilirsiniz. bende gideyim adam gibi tezahürat yapayım dedim. ilk beş dakika oturmalı bir protesto vardı onu biliyordum ki zaten mantıklı gelmişti takımın son dönemki isteksiz oyunundan dolayı. neyse beş dakika oturduk tiyatro izler gibi izledik gerçekten. arda'da bize yakın tarafta oynuyordu. önüm arkam solum ne kadar p.ç varsa adam topu aldığında yuhaladı. başta başka birşeye yapıyolar sandım fakat sonra daha açık belli oldu. işin asıl yavşaklığı ise; arda morali bozuk bir şekilde soyunma odasına giderken "büyük kaptan arda turan" diye bağırmalarıydı. arda bu sefer yüz vermeyince tekrar s.kt.r çekip küfredenler oldu. ne bu lan çocuk oyuncağımı ..ına ko.im. bi bağrına bas bi küfret. insan karşındaki de en nihayetinde. dalga mı geçiyosunuz zihniyet fakiri p.çler?

benim izlediğim dönem içinde, galatasaray'ın en muhteşem kaptanı değil belki ama, gönlümdeki yeri en ayrı kaptanı. iki sene önceydi sanırım, hangi maç hatırlamıyorum ama çok iyi oynamıştı. çok da gol atmıştı, son golünde öyle her gole kolay kolay sevinmeyen babamın ekrana doğru koşup "ardaa! oğluuum!" diye bağırdığını hatırlıyorum. o kadar etkilenmiştim ki o an, arda'nın güzelliğinden, babamın sevgisinden; gözlerim dolmuştu. sonra babamdan bile daha tepkisiz maç izleyen erkek kardeşim "oğlum olursa adını arda koycam lan!" diyince ağlamıştım kendimi tutamayıp.

bu tür bir sevgi sadece bizim aileye has olmadığından çok eminim. sevgili arda; ya seni, senin sevgini anlamaktan aciz insanlara derdini güzelce anlat, ya da bir yolunu bulup git o çok istediğin liverpool'a. biz sana her halükarda söyleyeceğiz: "you'll never walk alone"

Mesele Arda değil. Mesele zihniyet. Yoksa Arda gider başkası gelir... mi acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt