Arda: "İyi günde yanımızdalar!" | Yalanlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Arda: "İyi günde yanımızdalar!"

Arda gider o bu gelir boş yere demeyin,son 15 yılda bu seviyede 1 Emre çıktı 2 Arda.

Arda gibi oyuncu alt yapıdan 10 yılda 1 gelir.

İbrahim kardeş tartışma yaratmak gibi bir düşüncem yok sadece hatırladığımı söylüyorum, Lincoln soyunma odasına yöneldiğinde yuhlamalar yükselmişti diye hatırlıyorum sadece...

Şu görüşümün sonuna kadar arkasındayım yanlız ikidebirde Lincoln hatırlatılarak eski defterler açılmasın artık. Ne övmek için ne de yermek için. Arda nerede Lincoln nerede allahaşkına. Arda 0 gol 0 asist çekse bile taraftarın gözünde yeri apayrı olması lazım gelen bir insan. Tabi bu eleştirme veya eksiklerini söyleme hakkını elimizden almaz ama ne yapılacaksa da insan gibi yapılmalı.

Ayıp yahu Ahmet Özgün Güven'de aynı şeyi alıntılamış maçı izlerken beni de sinir eden bir olaydı. Adama hem küfür et ondan sonra da büyük kaptan diye bağır. İnsanda sinir sistemi mi kalır bu kadar olaydan sonra...

estafurlah Kardesim...

Ama maalesef yanlis hatirliyorsun.. Bülent Korkmaz onu oyundan cikardi diye yuhlandi.. :(

Biz de yaklaşık bir sezondur üzülüp kırılıyoruz ama sizde bir değişiklik yok.Biraz daha asılın şu maçlara, inanın biraz inanın !

arda yeter artık hala konuşmayıp işini yapacağına seni ıslıklamayanların da sinirini bozuyorsun, sen kimsin ki giderim diye imalı imalı konuşuyorsun, gidersen git!

fener maçında sakat sakat oynadım Galatasaray aşkımdan diyor, böyle diyen futbolcuların hepsi yalan, Türkiyenin en önemli derbisinde sahayı çıkıp iyi oynayıp gol atıp adından söz ettirmek için oynamak isterler...

Başkan bile protestonun haklı olduğunu kabul etmişken Büyük(!) Kaptan Arda taraftara iyi günde yanımızdalar diye laf atıyor. Protestoyu hakettik demesi gerekirken hala zıtlaşıyor. Sanki çok süper top oynuyorsunda, taraftar seni haksız yere eleştiriyor.

Aman laf söylemeyin.. aman dokunmayın.. aman Büyük Kaptan.. ne bu ya? burası ringonun ahırı mı ? herkes bir kapris içinde.. evde Babanız bile azarlıyor yeri geldiğinde bu taraftar tabiki tepki koyacak. Başbakandan çok medyaya çıkıyor.. sahada yürüyor.. ondan sonra kırıldım ! Asıl biz kırıldık ne umutlarla girdik bu sezona...

Az bile söylemiş. Elano'ya tek eleştiri gelmezken, Arda eleştirilerin odak noktası olmuş durumda. Nasıl bir mantıktır bu? Bu takımı Arda taşıdı kaç maç. Arda yokken hep zorlandık, hep zorlandık. Sezon başındaki düzende devam etseydik, Arda'yı öldürmeseydik; Şu anda bulunduğumuz konumdan daha iyi bir yerde olacaktık.

Aman laf söylemeyin.. aman dokunmayın.. aman Büyük Kaptan.. ne bu ya? burası ringonun ahırı mı ? herkes bir kapris içinde.. evde Babanız bile azarlıyor yeri geldiğinde bu taraftar tabiki tepki koyacak. Başbakandan çok medyaya çıkıyor.. sahada yürüyor.. ondan sonra kırıldım ! Asıl biz kırıldık ne umutlarla girdik bu sezona...

Tamer Ipekgul' Alıntı:
Taraftarın onun futbolunu eleştirmeye hakkı var. Sinemaya gitmesine, pahalı arabaya binmesine, kız arkadaşı olmasına laf atma gibi bir hakkı yok.

Başka bir konuda yazdığım mesaj.

Arda Turan’ın yuhalanması attığımız ilk gol sonrası Baros’u trübüne gitme biz onlarla muhattap olmuyoruz, hareketiyle geri çağırıp yedek klübesine götürmesi ile gerçekleşti... Arda Turan’ın bu birazda çocukça yaptığı tabir caizse gider, beni de trübündeki pek çok insanı inanılmaz yaraladı... Bazı şeylerin yanlış anlaşıldığını düşünüyorum...

Arda Turan’a oyundan çıkarken değil, klübeyi pas geçip soyunma odasına yönelince büyük kaptan tezarühatı yapıldı, bu davranışı protesto olarak... Tekrar söylüyorum Sivas maçında kırmızı kart gören arkadaşları ve T.D.nün üzerine rakip oyuncular yüklenmişken onların yanına gitmeyip uzaktan izleyenlerin (Neill ve Santos gitmişti sadece) yedek klübesi ile beraber gösterdikleri birlik beraberlik görüntüsü nazarımda su içen eşşeğe ıslık gibidir...

Jo ile ilgili konuyu da biraz açmak lazım... Jo’nun ayağına top geldiğinde yuhlanması devre arasında ısınırken başladı... Emre Çolak ile pas yapıyordu bir ara ve o sırada yuhlama başladı... Maçın ilerleyen dakikalarında ısınmak için kale arkasına giderken

de yuhlandı... Yanımdaki arkadaşıma Jo’nun oyuna girip girmemesi Rijkard’ın Jo’ ya bakışını gösterecek dedim... Rijkard’da Jo’dan memnun değil ki, onu yuhlatmak için oyuna aldı.. Hani alkışlatmak için futbolcu çıkarır ya T.D.ler son dakikalarda buda onun

tersi bir hareketti bence...

Numaralı’ya gelince; protestoyu önce yuhlamaya çalıştılar, sonra sesleri yetmeyince tezarühat yapmaması ile ünlü bir trübün olarak yaptıkları rerere rarara tezarühatı ile bir şark kurnazığı içine girdiler... Yuhlananın tezarühat değil numaralının kendisi olduğunu

burdaki her fani biliyor ama bunu kullanma kolaycılığını da pas geçmiyor...

İşini yapan yani çıkıp futbolunu oynayan,mücadelesini eden her futbolcu sinema da kapatır, alem de yapar... Kimsenin özel hayatı kimseyi ilgilendirmez... Sorun bunları yapanların sergiledikleri yetersiz performanstır... Bu hayat tercihleri performanslarını etkiliyorsa, bunun protesto edilmesi de doğaldır...

*alıntıdır.

Başka bir konuda yazdığım mesaj.

Haklı Oldugun noktalar çok ama Taraftarın da haklı oldgu nokdaları göz ardı edıyosun Tamer.Arda turan takım kaptanıdır;Kaptanlık koluna band takmakla bıtmıyor..!! Takımı birlestiiricek,Yeri geldiğinde bagrıcak kosun kosun savasın dıye,Hırsıyla saldırganlıgıyla(Futbol) yaninda oynayanları kaba tabırle gaza getiricek;Sence hangisini yaptı Arda bunların? Tamer hangisini?Ardanın kendını beyenmıs tavırları,İtici mimikleri yuzunden Kardeşim bile ki en buyuk Arda fun dır Nefret etme noktasına geldi:(Ben ardayı çok seviyorum imzam da arda turandır(İmzalar açılırsa görebilirsin)Dost acı söğler.Arda hata yaptıgında uyarılmassa nereye varıcak bunun sonu hiç düşündünmü? ;)

Tamer istersen burdanda cevaplıyabilirsin:)

Arda az bile söylemiş o besteye. Rijkaard'ın ya da yönetimin bu protestoyu haklı bulmaları Arda'ya yapılan terbiyesizliği değiştirmez ki zaten protestonun çoğu futbolcularaydı. Rijkaard ya da yönetime dokunan bir yanı yok gibiydi.

Jo olaya ayrı bir durum. Bu adamın böyle yapıcağı daha gelmeden belliydi; hava alanına karşılamaya giden kesim ; şimdi tepki gösteriyor. Jo sırf buraya geldim diye mi değişecek. Zaten yönetim ve Rijkaard bunu bilerek kabul etmişlerdir. Jo için eleştirecek ya da yuhlayacak bir kesim gerekliyse yönetim ve Rijkaard'tır.

Bu kadar olay Jo ve Arda'nın üstüne kaldı; UA'nın ister hedefi bu olsun veya olmasın. Fatura Jo ve Arda'ya çıktı. Yanlış sözler yanlış. Bunun savunalacak pek bir tarafı yok. Arda'nın sinema olayıyla bu konun ne alakası var. Ne gereği vardı bel altı vurmanın.

Arda az bile söylemiş o besteye. Rijkaard'ın ya da yönetimin bu protestoyu haklı bulmaları Arda'ya yapılan terbiyesizliği değiştirmez ki zaten protestonun çoğu futbolcularaydı. Rijkaard ya da yönetime dokunan bir yanı yok gibiydi.

Jo olaya ayrı bir durum. Bu adamın böyle yapıcağı daha gelmeden belliydi; hava alanına karşılamaya giden kesim ; şimdi tepki gösteriyor. Jo sırf buraya geldim diye mi değişecek. Zaten yönetim ve Rijkaard bunu bilerek kabul etmişlerdir. Jo için eleştirecek ya da yuhlayacak bir kesim gerekliyse yönetim ve Rijkaard'tır.

Bu kadar olay Jo ve Arda'nın üstüne kaldı; UA'nın ister hedefi bu olsun veya olmasın. Fatura Jo ve Arda'ya çıktı. Yanlış sözler yanlış. Bunun savunalacak pek bir tarafı yok. Arda'nın sinema olayıyla bu konun ne alakası var. Ne gereği vardı bel altı vurmanın.

Tamer o Sinema bir sembol orda.;)Sen takımı gaza getirmek olarak sadece maçımı düşünüyosun?Kptanlık sadece asist yapmak gol atmak değildir tamer;Onlar zaten her futbolcunun görevi.Gunde en az 2 defa antrenman yapıyo futbolcularmız yani hep beraberler Arda kaptan olarak ozel toplantılar yapsa maç oncesi,takım arkadaşlarına Galatasaray ruhu nedir?anlatsa!! Fenerbahçe maçında son 5 dakka 1 puan bile şampiyon olmamaıza yeterli olucak nerdeyse. Fener top çeviriyor oley oley çekiyo taraftarlar:confused: ne pres ne baskı!!! kaptan koş sen bare pres yap zaten sonradan oyuna girdin o da yok YANİ ÖZETİ TAMER ABARTILDI TAMAM AMA TARAFTAR SONUNA KADAR HAKLI!!!

Bunları Tamere yazmıstım sende okuyup bir yorumlarsan cok sevınırm;):cowboy:

Bunları Tamere yazmıstım sende okuyup bir yorumlarsan cok sevınırm;):cowboy:

Toplanıp neyi anlatacak? Konuşanları da tahtaya yazsın mı?Arda coçuk mu büyütüyor? Kaç yaşında futbolcular; kaç senedir burada olanlar. Artık neyin ruhu neyin hırsı. Dünyada kaç takım bunu yapıyordur; merak ettim. Karakter meselesidir; Neill gelir 40 yıllık Galatasaraylı gibi oynar, Jo geir işine bakar.

Bunun olacağı belli bir şey, bu yaşa gelmiş kişilerin karakterini mi değiştireceksin? Rijkaard ve yyönetim mesüldür; bu olaylardan. Bu işlerden , takım olamamaktan.

Toplanıp neyi anlatacak? Konuşanları da tahtaya yazsın mı?Arda coçuk mu büyütüyor? Kaç yaşında futbolcular; kaç senedir burada olanlar. Artık neyin ruhu neyin hırsı. Dünyada kaç takım bunu yapıyordur; merak ettim. Karakter meselesidir; Neill gelir 40 yıllık Galatasaraylı gibi oynar, Jo geir işine bakar.

Bunun olacağı belli bir şey, bu yaşa gelmiş kişilerin karakterini mi değiştireceksin? Rijkaard ve yyönetim mesüldür; bu olaylardan. Bu işlerden , takım olamamaktan.

Rijkaard ve yyönetim mesüldür; bu olaylardan. Bu işlerden , takım olamamaktan.:confused::cowboy:Kaptanlık sadece band takmakmı? yoksa takımı kaynaştırıp tam anlamıyla takım olmasını sağlamakmı?

Siz şampiyon olun bütün taraftarlar özür diler sizden,ulan sizin hiç sucunuz yok he,Arda iyi çocuksun hoş çocuksun ama boş konuşuyorsun bazen,taraftar sonuna kadar haklı.İşinize bakmadınız takım olarak,maç seçtiniz,mücadele etmediniz,ve taraftarında bir sabrı var.Siz kendi suçunuzu kabul edeceksiniz ki,insanlarda sizleri kırdığı için suçlarını anlayacak,siz akıllanmadıkça taraftar daha çok protesto eder.Giydiğiniz formanın kıymetini bilin...Bu taraftar Baros'u neden ıslıklamıyor,Neill'ı o kadar defans hataları varken niye gözüküyor zaten herkes izliyor maçı,bu olay oyunculara bir derstir.

Az bile söylemiş. Elano'ya tek eleştiri gelmezken, Arda eleştirilerin odak noktası olmuş durumda. Nasıl bir mantıktır bu? Bu takımı Arda taşıdı kaç maç. Arda yokken hep zorlandık, hep zorlandık. Sezon başındaki düzende devam etseydik, Arda'yı öldürmeseydik; Şu anda bulunduğumuz konumdan daha iyi bir yerde olacaktık.

Arda daha henuz genc, futbolunu duzeltebilir. Sut calismasi yapabilir, Messi gibi. Messi sut calismasi yapmiski " Arsenal'a " karsi muhtesem bir gol atti. Elano'a sadece olgulasabilir. Arda ise ogrenebilir. Sanirim bu konuda hemfikiriz.

Siz şampiyon olun bütün taraftarlar özür diler sizden,ulan sizin hiç sucunuz yok he,Arda iyi çocuksun hoş çocuksun ama boş konuşuyorsun bazen,taraftar sonuna kadar haklı.İşinize bakmadınız takım olarak,maç seçtiniz,mücadele etmediniz,ve taraftarında bir sabrı var.Siz kendi suçunuzu kabul edeceksiniz ki,insanlarda sizleri kırdığı için suçlarını anlayacak,siz akıllanmadıkça taraftar daha çok protesto eder.Giydiğiniz formanın kıymetini bilin...Bu taraftar Baros'u neden ıslıklamıyor,Neill'ı o kadar defans hataları varken niye gözüküyor zaten herkes izliyor maçı,bu olay oyunculara bir derstir.

Takımın savaşmadığı maçlarda Arda yoktu hacı. Zencileri izleyeceğine biraz da beyazları izle olm. :evilsmile:

Rijkaard ve yyönetim mesüldür; bu olaylardan. Bu işlerden , takım olamamaktan.:confused::cowboy:Kaptanlık sadece band takmakmı? yoksa takımı kaynaştırıp tam anlamıyla takım olmasını sağlamakmı?

Rijkard la çağa uygun futbol takımı kurmaya çalışıryoruz total futbol felan diyoz futbolculara kamp yaptırmıyoz. Sen de diyosun eski yıllarda ki gibi olsun kaptan versin gazı hoca versin gazı oynayıp yenelim. O zaman bunları bekliyosan Rİjkard ı niye getirildi. Alrıdık bir Yılmaz Vural. Ayrıca Başkan bile soyluyo Ardanın kaptanlığı iyi yaptığını, takımdaki bütün oyuncularda memnun ayrıca Arda yı da çok seviyolar. Ama siz yiyonuz medyanın gazını yok kaptanlığını alın felan filan. fb kaptanı Alex bjk kaptanı Üzülmez Arda dan daha iyimi kaptanlık yapıyo. Ben bi kere bile medyanın yada taraftarların bunların kaptanlığını eleştirdiğini görmedim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt