Arda: "Şerefsizlik diz boyu"

Cevap: Arda: "Şerefsizlik diz boyu"

Tamer İpekgul bence çok ağır bir ima yapmış ama bu ima Arda'ya değil anlayana

Bu Erman TOPoğlunun mailini bulup güzel bi saydırmak lazım kiminle uğraştığını anlamalı. Burda bazı arkadaşlar Ben Galatasaraya bakarım demiş ama Galatasarayı Galatasaray yapan etkenlerin yanındada onun oyuncuları gelmekte bu Kaptanımız Ardaya yapılan bir haksızlıktır bu haksızlığı şerefsizliği yapanlarda karşısında GALATASARAY taraftarını bulur.

Arda haklı olabilir bu spesifik konuda ama Arda kendini her konuda haklı zannediyor. Yanlışların doğrularından fazla olmasaydı daha iyi konumda olurdun Arda ;)

Bunu yazdığımda videoyu seyretmediğimden dolayı eksik yorum yapmışım diyorum. Burda Arda'yı koruyanların sayısı azalmadıkça Arda futbol falan oynayamaz. Roportajın videosunda Arda diyorki ; Bu açıklamayı da klübümden izinsiz yapıyorum ve muhtemelen ceza alacağım. Bunu birisi bana açıklasın, burada Ardayı savunanlar bana bunu açıklasın. Bu nasıl laubaliliktir, kimsin Arda sen? Açıklamamı yaparım cezamı çekerim. Yani umurumdamı Galatasaray klübünün kuralları diyor. Arda devre arasına kadar kadro dışı bırakılmazsa bu takımdan Rijkaard'da gider, başkanıda...

Bumu Arda'nın profosyonelliği? Hagi,Hakan,Ergün,Arif ve hatta Ü.Davala bunlar uzaydamı yaşıyorlardı. Arda isyanında haklı olabilir ama sadece bu duruma özeldir. Ve bunların olmasına izin verende kendi profosyonellikten uzak davranışlarından başka hiçbirşey değildir. Ben Arda'nın futbolundan ilk 2 senesinde zevk alıyordum, çalımlarını içeri katedişlerini izliyordum. Şimdi o Arda yok. Arda o gün 100 se bugün 50 bile değildir. Ve arkasında bu kadar çok destekçi bulduğu sürece 0'a doğru yol alır.

Hepimiz için önemli olan Galatasaray ise Hagi bile bu takımda kural çiğnemedi, Arda da çiğneyemez ve bir Galatasaraylı bunun olmasına çanak tutup savunamaz!

Vereceğiniz en güzel tepki o adamın bulunduğu programı izlememektir.

En sonunda gereken tepkiyi vermiş. Bunu Adnan Polat'ın falan yapması lazım onlar da canlı yayına bağlanıyor tam tersine...

Helal olsun Arda.

Bak bak ntv'de çalışan bir eleman ne yazmış ne Twitter'ına.Prim yapmaya çalışıyor aklınca zavalı zihniyetin zavallı insanları.

birazdan ntv ekranında arda ağlıycak...

Twitter

Bunu yazdığımda videoyu seyretmediğimden dolayı eksik yorum yapmışım diyorum. Burda Arda'yı koruyanların sayısı azalmadıkça Arda futbol falan oynayamaz. Roportajın videosunda Arda diyorki ; Bu açıklamayı da klübümden izinsiz yapıyorum ve muhtemelen ceza alacağım. Bunu birisi bana açıklasın, burada Ardayı savunanlar bana bunu açıklasın. Bu nasıl laubaliliktir, kimsin Arda sen? Açıklamamı yaparım cezamı çekerim. Yani umurumdamı Galatasaray klübünün kuralları diyor. Arda devre arasına kadar kadro dışı bırakılmazsa bu takımdan Rijkaard'da gider, başkanıda...

Bumu Arda'nın profosyonelliği? Hagi,Hakan,Ergün,Arif ve hatta Ü.Davala bunlar uzaydamı yaşıyorlardı. Arda isyanında haklı olabilir ama sadece bu duruma özeldir. Ve bunların olmasına izin verende kendi profosyonellikten uzak davranışlarından başka hiçbirşey değildir. Ben Arda'nın futbolundan ilk 2 senesinde zevk alıyordum, çalımlarını içeri katedişlerini izliyordum. Şimdi o Arda yok. Arda o gün 100 se bugün 50 bile değildir. Ve arkasında bu kadar çok destekçi bulduğu sürece 0'a doğru yol alır.

Hepimiz için önemli olan Galatasaray ise Hagi bile bu takımda kural çiğnemedi, Arda da çiğneyemez ve bir Galatasaraylı bunun olmasına çanak tutup savunamaz!

dostum senin kafan güzel herhalde biri sana oyle dese yada bacina karina yada kiz arkadasina dese nedersin cok merak ediyorum

dostum senin kafan güzel herhalde biri sana oyle dese yada bacina karina yada kiz arkadasina dese nedersin cok merak ediyorum

Adam belaltı vurulmasına karşı tepki vermiş halen Arda'ya sallanıyor.Eleştirin ki ben zamanında çok eleştirdim ama şerefsizliğe karşı bir zahmet sesi çıksın adamın.Kız arkadaşı ile yan yana resim koyuyorlar fazla seks yapıyor vesaire diye.Ulan ben olsam ana bacı söverdim o heriflere az bile yapmış.

Arda sadece kız arkadaşıyla çok seks yapmıyor ki, birileri burada çok rahatsızlanmış durumdan.

Adam belaltı vurulmasına karşı tepki vermiş halen Arda'ya sallanıyor.Eleştirin ki ben zamanında çok eleştirdim ama şerefsizliğe karşı bir zahmet sesi çıksın adamın.Kız arkadaşı ile yan yana resim koyuyorlar fazla seks yapıyor vesaire diye.Ulan ben olsam ana bacı söverdim o heriflere az bile yapmış.

+1905

Sövmesin yazmışmıyım? Konuşmasın yazmışmıyım? Yazdıklarıma anlam yüklemedim şair değilim. Dümdüz yazdım işte. Arasın klübünden izin alsın,izin alamazsa sussun. Klüp yöneticileri eşek değildir zaten izin verir. Ama Arda'nın kafasında sadece bugün için değil çok uzun süredir cezamı yatar çıkarım mantalitesi var. O kafayla anca Cezaevine gidersin, Arsenal'e L'pool'a değil ;)

Hagi ye ne zaman vurdular bel atlı bu ülkede. Lütfen sap ile samanı karıştırmayın. Çok çirkin bir olaydır bu. Ardanın tepkisi azdır.

Aman Ertuğrul şimdi birisi çıkar hötzöt yapmaya çalışır, birisi işine gelmeyince saçmaladı der, birisi iğrençleşir aksi fikri savunanlara aba altından Arda çok sex yapmış olumsuz yazanlar gibi densizce birşeyler der, birisi de çıkar ima Arda'ya değil anlayana der hiç uğraşmamak lazım. Arda sultan, o olmasa bu takım yok olurdu, yoluna canımız feda moduna girmiş gibi yap. Ama bu kabalaşanlar aynı kabalığın başka bir başlık altında kendilerine birgün geri dönerse ne yapacaklar! Zaman haklıyı haksızı gösterir hepimiz buradayız.

Ben hayatımda bu kadar alçakça bir futbolcuya saldırıldığı görmedim. Bir tane yıldızı var bu ülkenin onu da el birliği ile bitirmeye doğru gidiyorlar.Bugün gördüğüm tablo gerçekten bu ülke hiçbirşeyi haketmiyor.Böyle omurgasız bir medyası varsa bu ülkenin azerbaycan bize az bile atmış arkadaş.Bu kafayla, dedikoducu, kıskanç, aşağılık kompleksli insanların ses sahibi olduğu ve dediklerinin önemsendiği bir ülkede düzlüğe çıkmak mümkün değil. Arda bu egosu tavan yapmış, herşeyi eleştiriyim, ben haklıyım zihniniyetindeki adamların kurbanı olacak. Olmasın arkadaş.

Ayrıca Ultraslan da aklınca site girişinden tepki koymuş.Ulan siz değilmisiniz geçen yıl sinemalı tezahurat ile bu adama laf atan? Ne farkınız vardı Erman'dan.

Hagi ye ne zaman vurdular bel atlı bu ülkede. Lütfen sap ile samanı karıştırmayın. Çok çirkin bir olaydır bu. Ardanın tepkisi azdır.

Hagi'ye böyle birşey söyleyip, gazeteye resim falan bassalardı neler yapardı tahmin bile edemiyorum...

arda_giris.jpg

Ne saçmalıyorsun sen yahu.Adam kasıklarından sakatlanıp ameliyat oluyor, futboldan uzak kalıyor, bir kısım şerefsiz insanlar bunu bel altına vurup bir darbe de onlar vuruyor, Ardanın sessiz mi kalmasını bekliyorsun.Az bile demiş senin yaptığın şu dengesiz ötesi yoruma bak.

Geri
Üst Alt