Bunu yazdığımda videoyu seyretmediğimden dolayı eksik yorum yapmışım diyorum. Burda Arda'yı koruyanların sayısı azalmadıkça Arda futbol falan oynayamaz. Roportajın videosunda Arda diyorki ; Bu açıklamayı da klübümden izinsiz yapıyorum ve muhtemelen ceza alacağım. Bunu birisi bana açıklasın, burada Ardayı savunanlar bana bunu açıklasın. Bu nasıl laubaliliktir, kimsin Arda sen? Açıklamamı yaparım cezamı çekerim. Yani umurumdamı Galatasaray klübünün kuralları diyor. Arda devre arasına kadar kadro dışı bırakılmazsa bu takımdan Rijkaard'da gider, başkanıda...
Bumu Arda'nın profosyonelliği? Hagi,Hakan,Ergün,Arif ve hatta Ü.Davala bunlar uzaydamı yaşıyorlardı. Arda isyanında haklı olabilir ama sadece bu duruma özeldir. Ve bunların olmasına izin verende kendi profosyonellikten uzak davranışlarından başka hiçbirşey değildir. Ben Arda'nın futbolundan ilk 2 senesinde zevk alıyordum, çalımlarını içeri katedişlerini izliyordum. Şimdi o Arda yok. Arda o gün 100 se bugün 50 bile değildir. Ve arkasında bu kadar çok destekçi bulduğu sürece 0'a doğru yol alır.
Hepimiz için önemli olan Galatasaray ise Hagi bile bu takımda kural çiğnemedi, Arda da çiğneyemez ve bir Galatasaraylı bunun olmasına çanak tutup savunamaz!