Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Yokluğunda değerini bir kez daha anladım.

Hata tamamen kendisinde.Sakatlandığın zaman oyundan çıkacaksın.Futbolcularımız ne zaman bu olgunluğa erişir o zaman adam oluruz.

Hata tamamen kendisinde.Sakatlandığın zaman oyundan çıkacaksın.Futbolcularımız ne zaman bu olgunluğa erişir o zaman adam oluruz.

Olur mu? Orası milli takım! Ayağı kopsa, gözü çıksa yıkılmamalı; devam etmeli! Kutsal bir amaç uğruna mücadele veriyor! Sanki istiklal mücadelesi veriyoruz! Altı üstü b.ktan bir Belçika maçıydı!

Kaptan dediğin kendi takımında değil milli takımda oynar kaptanın hasıdır.

Kendisine bok atan taraftara Oynamadan cevap verebilmiş bir oyuncudur.Yokluğunda ne hallere düştük görüyoruz..

Ayrıca tam iyileşmeden bir daha oynamayacağını söylemiştir.Almanya maçında oynuyorsa anlayın tam iyileşmiştir...

Karpaty Sivas Bursa maçlarında vardı hepsinde döküldü oynayarakta cevap vermişti.

Kendisine bok atan taraftara Oynamadan cevap verebilmiş bir oyuncudur.Yokluğunda ne hallere düştük görüyoruz..

Sen rahat rahat başkalarına b.k atıyorsun.Biz olanı söylüyoruz sakatsan çıkacaksın oynamayacaksın. Messi kendisinin aldığı darbenin iki katını aldı bir haftada düzeldi. Arda'nın futbolculuğuna kimse birşey demiyor lafı istediğin yere çekme.

Sen rahat rahat başkalarına b.k atıyorsun.Biz olanı söylüyoruz sakatsan çıkacaksın oynamayacaksın. Messi kendisinin aldığı darbenin iki katını aldı bir haftada düzeldi. Arda'nın futbolculuğuna kimse birşey demiyor lafı istediğin yere çekme.

Lafım size değildi.Ardayı göndermeye çalışanlara,şımarık diyenlere.YOksa sakatsa oynamamalı tabiki de ve de dikkat etmeli kendine.

Arkadaş sapık mısınız? Hala milli takımda şöyle böyle. Size örnek veriyorum elli kez, sakat sakat oyuna girdiği fener maçı, delik bacakla bitirdiği Trabzon maçı, Hamburg maçı. Bu adamın karakterinde olan birşey Milli takım-Galatasaray diye ayırt etmiyor. Basmıyor mu?

herseye ragmen su Almanlari yenmemiz lazim, Arda'ya o macta cok ihtiyac olacak hatta biraz daha ileri gideyim Arda olmazsa Almanya'yi yenemeyiz.. Allah sakatlik vermesin basarilar kaptan..

Arkadaş sapık mısınız? Hala milli takımda şöyle böyle. Size örnek veriyorum elli kez, sakat sakat oyuna girdiği fener maçı, delik bacakla bitirdiği Trabzon maçı, Hamburg maçı. Bu adamın karakterinde olan birşey Milli takım-Galatasaray diye ayırt etmiyor. Basmıyor mu?

Arda'nın ben şahsen Galatasaraylılığını tartışmıyorum ama yaptığı yanlış diyorum. Bir aydır yok kendisi.

Arda'nın ben şahsen Galatasaraylılığını tartışmıyorum ama yaptığı yanlış diyorum. Bir aydır yok kendisi.

Lafım sana değil. Bence de doğru davranmıyor. Ama adamın karakteri bu.

Milli takım için oynuyor, takımı için oynamıyor demek terbiyesizliktir... Kızdığım nokta bu.

arda milli takıma transfer olsun istemiyorum artık galatasaraydan gider yine oynar sakatlar kendini amatör oyuncu sakat sakat maçta oynuyor öyle oyuncu istemiyorum...

arda galatasarayı kendi oyuncağı zannediyor kimse galatasaraydan büyük değildir o havaları bırakacak artık ...

giovanni dos santosu bitiren adam hiç pas atmayarak...

Romayı da Arda yakmış hatta.

arda milli takıma transfer olsun istemiyorum artık galatasaraydan gider yine oynar sakatlar kendini amatör oyuncu sakat sakat maçta oynuyor öyle oyuncu istemiyorum...

arda galatasarayı kendi oyuncağı zannediyor kimse galatasaraydan büyük değildir o havaları bırakacak artık ...

giovanni dos santosu bitiren adam hiç pas atmayarak...

Dikkat et kafana taş düşmesin ardaya dava falan açarsın

Romayı da Arda yakmış hatta.

cesar'ıda arkadan arda bıçaklamış sen de mi arda demiş cesar hatta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt