Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Arda'dan başka top saklayacak oyuncumuzun olmayışı ne kadar talihsizliktir.

Mağlubiyet sonrası, Arda-Rijkaard ve birde o gün maçın kötüsünü seçip karalamak isteyen futbol cahilleri doluyor ya siteye çok mutlu oluyorum. Onları okumak tam bir cumartesi-pazar keyifi.

Not: Aman kimse üstüne alınıp alıntılamasın.

Mağlubiyet sonrası, Arda-Rijkaard ve birde o gün maçın kötüsünü seçip karalamak isteyen futbol cahilleri doluyor ya siteye çok mutlu oluyorum. Onları okumak tam bir cumartesi-pazar keyifi.

Not: Aman kimse üstüne alınıp alıntılamasın.

:D

Milli macta sakatlanırsa tepkileri merak ediyorum.

Milli maçta yine sakatlanıp dönerse rijkaard gider hiddink e de oğuz a da ağız burun girer,adamın canına tak etti.

Oynamayinca "Sensiz olmuyor kaptan", oynayinca ve biraz düsük performans sergileyip medyada haberler çikinca "Yok aga bu Arda kafasinda Galatasaray'i bitirmis. 5 milyon €'luk teklif varsa hemen satalim. Bugün bu fiyata satmazak elimizde kalir ve sonu Hasan Sas gibi olur"

Bu sene bir başarı kazanacaksak bu Arda sayesinde olacak.

Bu ne bee ? Milli takımdan sogudum küfür edicem cok pis

Arda sakatlanmış, ama dediklerine göre önemli birşey yokmuş. Buz tedavisine başlanmış. :mad:

Ufak sakatligi vardir, Milli maclarda oynar, sonra gelir bizim tesislerde tedavisini olur. Alistik artik.

Sakatlanmış. Milli maçta oynayıp uzun süre takımdan ayrı kalmasından korkuyorum. :mad:

Sakatlığa rağmen Almanya maçında oynatırlar 90 dk sonra 1 ay daha yok geçmiş olsun..

Aferin sakatlan nolacak milli takımda 90 dk. oyna sonra gelir bizim tesislerde yatarsın. Linderoth 2.5 sene yattı. Sende yat senin neyin eksik Linderoth'tan.

Zaten Klübün ismi Galatasaray Tedavi ve Rehabilitasyon Klübü. Milli maçtan gelenleri 3-5 hafta dinlenmeye alıyoruz.

Aferin sakatlan nolacak milli takımda 90 dk. oyna sonra gelir bizim tesislerde yatarsın. Linderoth 2.5 sene yattı. Sende yat senin neyin eksik Linderoth'tan.

Zaten Klübün ismi Galatasaray Tedavi ve Rehabilitasyon Klübü. Milli maçtan gelenleri 3-5 hafta dinlenmeye alıyoruz.

Arkadaşım bu adam daha geçtiğimiz yıl sakat sakat Fener maçına çıkmadı mı? Ondan önceki sezon trabzonda delik bacakla oynamadı mı?

Ne Milli takımından-tesisinden bahsediyorsun sen?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt