Kadir Tugay
Ulubatlı Souness
- 14 Aralık 2008
- 31.132
- 1
- 463
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN
Yapmayacaktın Arda.
Yapmayacaktın Arda.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burada suçlu Arda değildir.Çok net.
Artık bir iş çıkmaz bundan. Sözleşmesi hemen fesh edilmeli. Boş yere yer kaplamasın kadroda...
bencedeeee hatta alacakları verilmemeliiiii
,Ne alacağı? Sezon başından beri adam gibi maça çıkmadı...
Aldıklarını da versin!Yeter Arda!
İlk yarıyı kesin kapattı 2. yarıdan kaç maç kaçıracağı şüpheli
Allah biliyor ya bu milli takım sevdası diye delirenlere sakatlık musallat oluyor sanki önce sen kulübündeki oyununu oynasana kardeşim ekmeğini orda kazanıyorsun diye bir ilahi kudretle cezalandırılıyorlar
Bknz: Elano Ralph Blumer
Bknz: Harry Kewell ( ne kadar çok sevsem de gerçek bu bence)
Bknz: Arda Turan
Tüm medyanın ortak fikri; Arda sakat,sakat amaaa bu maçta kendini göstermeli,bu maç Arda için çoook önemli İDİ. Gerçekten kariyeri için dönüm noktası,GERÇEKTEN!!!
Biz kulup olarak oyuncuların niye affını istemiyoruz milli takımdan? Ardadan baska adammı yok arkadasım gitsin alsınlar tamam eyvallah milli takım ayrı bi yer ama 2-3 senedir bize kardan cok zararı var. Ardayı karabük macında oynatıp sakatlıgı nüksetti diyip yollamamak lazım
Misal yönetici olsam..
Ben ardaya senelik 2,5 mn € yu sadece milli takımda oynasın diye vermiyorum.Milli takıma saglam giden oyuncularımız sakat dönüyor son 2-3 senedir sampiyonlugu sakatlık yuzunden kaybettik bunda milli takımında etkisi var.Belki beni bencil olarak nitelendirebilirler ama önce can sonra canan diye bi söz vardır bu ülkede bi ton arda turan var bulup onu oynatsınlar arda-hakan balta-sabri sakatlıkları tam olarak gecmedigi icin milli takıma yollamıyoruz.
Gelelim taraftar gözüyle...
Arda sakatlıktan cıkıp idman yemeden almanya gibi takımın karsısına cıksa türkiye galipmi gelicek?
Kim ne derse desin zerre umrumda degil ben olsam yollamam arkadas yeter be bir degil iki degil
M.topal milli takımda cokta iyi degildi hatta son zamanlarda bizde dökülüyordu önemli olan pazarlamak o piyasayı yapmak arda gerekli piyasayı yaptı ama 10 milyon € dan fazla bonservisi oldugu icin kimse o kadar paraya o riske girmek istemiyor. Nese konu cok dagılmasın insallah yollanılmaz yollanırlarsada en azından bi almanya galibiyeti alalım illaki sakat dönerler cunku.
Niyeki abi savasamı gidiyoruz macamı? Milli takımdan affını isteyen klup yada oyuncu vatan hainimi oluyor? veya ben böyle düşündüm diye dahamı az türk oldum şimdi?
Bırakıp gidelim diyosun abi nere gideyim bende onu diyorum cunku 10 tane ardamız yok bence feda olmasın.
Galatasaray ne zaman iyiyse milli takımda o zaman iyi olmustur milli takım orta sekerken Gs iyi olmamıstır benim tezim bu ve her nedense hep bizim oyuncularımız sakat sakat oynatılıyor benim tepkim buna vatan millet sakarya yapıcak durum yok ortada denizcim bende biliyorum ay yıldız önce gelir ne diyoruz biz Türkiyedir Galatasaray önce Galatasarayın iyi olması lazım türkiyenin bi yerlere gelmesi icin.
Galatasaray-Karabükspor mac topicinde tartısılmıs bi konudur benim kendi düşüncelerim bunlar.