- 26 Kasım 2008
- 18.139
- 17.027
- 2.443
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN
Yok her zaman yazarım Arda geçen sezon takımın en çok top çalan ikinci ismi diye. Düşünsene o kadar ön libero, stoper var adam ikinci sırada, hücum elemanı. O yüzden Alex'le Arda'yı kıyaslamak saçma olur.
Gerçi buna da bahane bulabilirsiniz bizim defansif adamlar kötü diye
Topal vardı belki o kurtarır.
Fenerin tüm maçlarını izledim yıllardır. Bu sezonkiler hariç hepsini izlemişimdir diyebilirim, evde fenerliler var zira.
Alex için adam geçemiyor diye rahatlıkla söylerim. Hem de çok rahat. Yana katetmeyi çalım sayıyorsan bilemem...
İstatistik diyordun, asist diyordun ben de o yüzden dedim artı yapma ya Alex de futbolcu çalımlıyor o kadar da değil, geçen senelerde geçiyordu futbolcu ve pas falan atıyordu. Top çalmaz Alex v.s v.s de oyuncu geçer. İstatistik vs. vs. üstte de yazdım. Yani istatistik falan burdan da Türkiye ligi tartışması açmak istemiyorum. Bence yetenekleri belirli seviyede bir oyuncu. En iyi Türk oyuncu fakat yeteneklerini geliştirmezse ve bu şekilde kalırsa, ekstra kafa olarak böyle kalırsa bence üst düzey klüplerde oynayamaz. Şu haliyle bence oynayamaz Barçalarda, Reallerde, Arsenaller de deyip kendi adıma kapatacam, sıkıldım artık. Olmadık bir yere gitmeye başladım çünkü. Ben Arda'nın yetenekleri belli, kendini geliştirmesi lazım üst düzey klüplerde oynayamaz dedikce benden yapılan alıntı ve cevaplar sonrasında benim verdiğim cevaplar beni ve sizi çok zıt kutuplara itiyor.
Yetenekli fakat bence dediğim gibi Reallerde, Barçalarda, Arsenallerde öyle hemen 11 oynayacak kadar yetenekli değil. Kendisini geliştirmesi lazım özellikle mental anlamda.
Yok her zaman yazarım Arda geçen sezon takımın en çok top çalan ikinci ismi diye. Düşünsene o kadar ön libero, stoper var adam ikinci sırada, hücum elemanı. O yüzden Alex'le Arda'yı kıyaslamak saçma olur.
Gerçi buna da bahane bulabilirsiniz bizim defansif adamlar kötü diye
Fenerin tüm maçlarını izledim yıllardır. Bu sezonkiler hariç hepsini izlemişimdir diyebilirim, evde fenerliler var zira.
Alex için adam geçemiyor diye rahatlıkla söylerim. Hem de çok rahat. Yana katetmeyi çalım sayıyorsan bilemem...